Hiç mi içi acimiyor bu insanların ?

Millet içleri acimadan 14 Şubatı kutluyor ulen allah cezasını versn bu ülkenin bir can gitti 3 pislik yüzünden hâlâ kutlamaya değer birşeyler buluyorlar. Hic mi içleri acimiyor bu insanlarında 14 şubat dan keyif alabiliyorlar ya az kaldı.kusacagim vicik vicik sevgi cümleleri hediye resimleri görmekten . milletin o bayila bayila kutladığı 14 şubat bir ana ile babanın can acisi hatırlamak istemeyecekleri bir gün artik.
ateş düştüğü yeri yakar derler ya doğru bu...

Tepki göstermemiz gereken sevgililer gününü kutlayanlar değil bu pislik, bu adi, bu aşağılık insanlara yeterli cezayı vermeyenlerdir...
Tepki göstermemiz gereken 13 yaşında çocuğa tecavüz eden 24 kişiyi serbest bırakanlardır. Bu 24 kişinin arasında polis, askerde var ve hepsi aramızda.
Tepki göstermemiz gereken çocuklarınıza çığlık atmayı öğretin diyen devlet büyükleridir.
Tepki göstermemiz gereken 15 yaşında tecavüze uğrayıp hamlile kalan çocuğun kürtaj olmasına izin vermeyen devlettir.
Tepki göstermemiz gereken defalarca savcılığa giden sokak ortasında öldürülen kadınlarımızı koruyamayanlardır...

Şu var, babasının " Meleğimin üzerine toprak atmayın" sözlerini duydukta sonra akşam yemeğimi yiyemedim. Annem de yiyemedi. Sevgilim yok. Olsaydı da kutlamak içimden gelmezdi. Çok tez canlı olduğum için hediyesini çoktan almış olurdum. onu verirdim o kadar. Onu da sosyal medya üzerinden paylaşmazdım. Ama yapanlara da Allah cezanını versin demezdim. Kimse kimsenin vicdanını sorgulama haddine sahip değil. Burada sizin aksinizi düşünen insanarla diğer topicte sabahtan beri yas tutuyoruz. Ayrıca suç ülkede değil. Ülkeye bela okumak saçma. Suç o şerefsizleri caydıracak ceza vermeyenlerde. Saygılar.

kınarlar ayaklanırlar 3 gün sonra unuturlar taki bir dahaki özgecan ın canı alınana kadar..tekrar takrar takrar..hep böyle oldu olacakta..yasa yok kanun yok..millete göstermelik olarak ömür boyu hapis verirler..3-5 sene sonra iyi halden dışarı salıverirler o canileri..

kınarlar ayaklanırlar 3 gün sonra unuturlar taki bir dahaki özgecan ın canı alınana kadar..tekrar takrar takrar..hep böyle oldu olacakta..yasa yok kanun yok..millete göstermelik olarak ömür boyu hapis verirler..3-5 sene sonra iyi halden dışarı salıverirler o canileri..

Keşke aynisi onlarda yasasa

Bende ona sinirleniyorum zaten. Bizim bile bu kadar canımız yaniyosa ailesi nasil kim bilir.

Allah sabrlrn en büyüğünü versin o ana babaya

Bu ülkede, Suriyeli, Filistinli bacılar öldürülünce lanet yağdıranlar, bugün nerde?
burdayım kadın kadındır.çocukta çocuk.ırk önemli değildir önemli olan savunmasız masum kadınların ve çocukların acımasızca öldürülmesidir.başkalarını bilmem ama benim için filistinli,suriyeli,kendi ülkemin kadınıda farksızdır.hepsinin üzüntüsüde birdir.bugünde özgecan için üzülüyorum bunu yapanlara lanet yağdırıyorum.

Keşke aynisi onlarda yasasa

Allah sabrlrn en büyüğünü versin o ana babaya

Sana rica ediyorum böyle şeyler söyleeme benim dini inancım yoktur ama bu kadar büyük laflardan korkarım,düşmanına bile böyle bir şey dileme,inan bana kimse bu acıyı hakketmiyor

Ben o mısırda vurulan kızcağızın videosunda da ağlamıştım,din vs hiç farketmiyor,caniler gencecik insanları öldürünce üzülmeyen var mıdır ki? Asıl önemli olan nokta bu ölümlerin siyasiler tarafından şov amaçlı kullanılmasıdır ki bu bizim ülkemizde çokça yapılıyor.Genç bir insanın ölümünü belli kesimlerden sempati toplamak için kullanmak kabul edilemez bir şey,aynı düşüncem özgecan için de geçerli.

Herkesin kendi hayatı.Kimsenin karışabileceğini sanmıyorum.Ayrıca aşk,sevgi,heyecan,mutluluk güzel şeyler bunlar.
Her gün gazete okuyorum bir sürü berbat haber görüyorum,internette hep sahipsiz ,acı çeken ,sokağa atılan hayvanlar görüyorum.Nereye kadar yas tutabilirim?
Biliyorum kulağa kötü geliyor olabilir,ama hayat maalesef devam ediyor.
Nette görgüsüz gibi bir şeyleri paylaşmak abartmak ayrı.Ki ona bile karışamayız.Özgürlükse herkese özgürlük,ne kadar gıcık olsam da .

Mısırda.ölen rabia için bile yas tuttular ama kendi vatandaşları için ağzını açan yok
mısırda ölen kızın adı esmaydı .o kıza üzülenler arasında bende vardım.olayı farklılaştırmayın.özgecandan filistinli,suriyeli,mısırlı kadına kadar neden gittiniz.önemli olan kadınların öldürülmesi değilmi?

burdayım kadın kadındır.çocukta çocuk.ırk önemli değildir önemli olan savunmasız masum kadınların ve çocukların acımasızca öldürülmesidir.başkalarını bilmem ama benim için filistinli,suriyeli,kendi ülkemin kadınıda farksızdır.hepsinin üzüntüsüde birdir.bugünde özgecan için üzülüyorum bunu yapanlara lanet yağdırıyorum.
He ya bir de bu saçmalık var
mide Bulandirici
liste tutuyorlar sanki sen Suriye'ye üzüldün bakıyorum özge için uzulenler listesinde adın yok.ssanki onlara kaldı

Çok haklisin. Cevap vermeye bile değmez
ideolojik kinlerini kurmak için acı bekliyorlar bunlar
ceset üzerinden siyaset yapıyorlar
dünyaları o kadar dar ki kendinden olmayana uzulmuyorlar
Başkasının bu kadar geniş yürekli olacağına ihtimal veremiyorlar
Iyi ki var sizin gibi insanlar

Kastım tabiki siz, biz değiliZ.

Bu ülkede bazılarının mağduriyeti için yasal\gayrıyasal\maddi\ diplomatik her türlü imkan sonuna kadar kullanılırken, bazılarımız yok sayılıyoruz maalesef..

Ben o mısırda vurulan kızcağızın videosunda da ağlamıştım,din vs hiç farketmiyor,caniler gencecik insanları öldürünce üzülmeyen var mıdır ki? Asıl önemli olan nokta bu ölümlerin siyasiler tarafından şov amaçlı kullanılmasıdır ki bu bizim ülkemizde çokça yapılıyor.Genç bir insanın ölümünü belli kesimlerden sempati toplamak için kullanmak kabul edilemez bir şey,aynı düşüncem özgecan için de geçerli.
aynen bu konu siyasete kadar gidecek belli.

Facebooktan once kendi hesabini buldum, sonra onun fotografini kullanan arkadaslarina ve aslan soy isimlilere baktim.. inanin o kdr farkli ki onlarin paylasimlari.. kayip ilani vermisler bir umut, bsy duydum yoksa demisler.. umut kokuyo buram buram saskinlik kokuyo.. ates dustugu yeri yakiyo..

Yemin ederim bekliyordum konu je zaman ölü yaristirmaya gelecek
konu sahibi sen hassas değilsin
sen iki yuzlusun

Dünyanın neresinde olursa olsun ölen her kadının acısını aynı şekilde hissetmiyorsan sen Yalancısın

Sen burada övgü bekliyorsun

Afganistan, Suriye , Amerika , kobani ,fFransa Nerede suçsuz yere acı çeken biri varsa ,kkatledilen biri varsa acısını hissetmiyorsan sen yalancisin

Senin yuregin milli sınırlarla sınırlı
sen iki yüzluluk yapıyorsun

Sizlerle bir şeyler başarabilmek çok zor

Benim özgeye olduğu kadar rabiaya da esmaya da charliye de uzulmeye hakkım var

Sen ve senin gibiler neden hala varsiniz? Kaç sene sonra biteceksiniz

Facebookta acı paylaşımı kadar sevgi paylaşımı da anlamsız geliyor bana.
Oturduğu yerden olaya lanet yağdırsa ne sevgilisiyle fotoğrafını paylaşsa ne?

Blmem ne kralı öldü nerdeyse bzm ülkede de yas ilan edilecekti ama.ülkemizi. vatandaşı ölüyor bze.ne diyor mllet
Bunu millet demiyor canim, milletmi Sudi Arabistan krali Abdullah, 91 yasinda eceliyle ölünce, bizdede yas ilan edilmesi acaba kimden cikti bu karar ???
Türk halkimi istedi bu yasi ???
301 kisi öldü Soma`da ne yapildi ??? Yani senin üzüntünü anliyorum ama bunu devlet yapacak, halk olarak tabiki duyarli olacagiz ki, kesin herkes olmusdur...herkesde üzülmüstür ama insanlara küfür etmene gerek yoktu bence.

X