- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
ateş düştüğü yeri yakar derler ya doğru bu...Millet içleri acimadan 14 Şubatı kutluyor ulen allah cezasını versn bu ülkenin bir can gitti 3 pislik yüzünden hâlâ kutlamaya değer birşeyler buluyorlar. Hic mi içleri acimiyor bu insanlarında 14 şubat dan keyif alabiliyorlar ya az kaldı.kusacagim vicik vicik sevgi cümleleri hediye resimleri görmekten . milletin o bayila bayila kutladığı 14 şubat bir ana ile babanın can acisi hatırlamak istemeyecekleri bir gün artik.
Öyle.o ateş o ana babayı yaktı isteateş düştüğü yeri yakar derler ya doğru bu...
Bende ona sinirleniyorum zaten. Bizim bile bu kadar canımız yaniyosa ailesi nasil kim bilir.Kutlayan kutlasn bir şey demyrm ama.hc bir şey yokmus gbi göze soka soka yapmasinlr bari
kınarlar ayaklanırlar 3 gün sonra unuturlar taki bir dahaki özgecan ın canı alınana kadar..tekrar takrar takrar..hep böyle oldu olacakta..yasa yok kanun yok..millete göstermelik olarak ömür boyu hapis verirler..3-5 sene sonra iyi halden dışarı salıverirler o canileri..
Bende ona sinirleniyorum zaten. Bizim bile bu kadar canımız yaniyosa ailesi nasil kim bilir.
burdayım kadın kadındır.çocukta çocuk.ırk önemli değildir önemli olan savunmasız masum kadınların ve çocukların acımasızca öldürülmesidir.başkalarını bilmem ama benim için filistinli,suriyeli,kendi ülkemin kadınıda farksızdır.hepsinin üzüntüsüde birdir.bugünde özgecan için üzülüyorum bunu yapanlara lanet yağdırıyorum.Bu ülkede, Suriyeli, Filistinli bacılar öldürülünce lanet yağdıranlar, bugün nerde?
Keşke aynisi onlarda yasasa
Allah sabrlrn en büyüğünü versin o ana babaya
Eden ettiğini yaşamadan ölmez mis canım ben demesem de Rabbim büyüktürSana rica ediyorum böyle şeyler söyleeme benim dini inancım yoktur ama bu kadar büyük laflardan korkarım,düşmanına bile böyle bir şey dileme,inan bana kimse bu acıyı hakketmiyor
mısırda ölen kızın adı esmaydı .o kıza üzülenler arasında bende vardım.olayı farklılaştırmayın.özgecandan filistinli,suriyeli,mısırlı kadına kadar neden gittiniz.önemli olan kadınların öldürülmesi değilmi?Mısırda.ölen rabia için bile yas tuttular ama kendi vatandaşları için ağzını açan yok
He ya bir de bu saçmalık varburdayım kadın kadındır.çocukta çocuk.ırk önemli değildir önemli olan savunmasız masum kadınların ve çocukların acımasızca öldürülmesidir.başkalarını bilmem ama benim için filistinli,suriyeli,kendi ülkemin kadınıda farksızdır.hepsinin üzüntüsüde birdir.bugünde özgecan için üzülüyorum bunu yapanlara lanet yağdırıyorum.
burdayım kadın kadındır.çocukta çocuk.ırk önemli değildir önemli olan savunmasız masum kadınların ve çocukların acımasızca öldürülmesidir.başkalarını bilmem ama benim için filistinli,suriyeli,kendi ülkemin kadınıda farksızdır.hepsinin üzüntüsüde birdir.bugünde özgecan için üzülüyorum bunu yapanlara lanet yağdırıyorum.
Ya sen önce rica ediyorum Türkçemizi düzgün kullanBlmem ne kralı öldü nerdeyse bzm ülkede de yas ilan edilecekti ama.ülkemizi. vatandaşı ölüyor bze.ne diyor mllet
aynen bu konu siyasete kadar gidecek belli.Ben o mısırda vurulan kızcağızın videosunda da ağlamıştım,din vs hiç farketmiyor,caniler gencecik insanları öldürünce üzülmeyen var mıdır ki? Asıl önemli olan nokta bu ölümlerin siyasiler tarafından şov amaçlı kullanılmasıdır ki bu bizim ülkemizde çokça yapılıyor.Genç bir insanın ölümünü belli kesimlerden sempati toplamak için kullanmak kabul edilemez bir şey,aynı düşüncem özgecan için de geçerli.
Bunu millet demiyor canim, milletmi Sudi Arabistan krali Abdullah, 91 yasinda eceliyle ölünce, bizdede yas ilan edilmesi acaba kimden cikti bu karar ???Blmem ne kralı öldü nerdeyse bzm ülkede de yas ilan edilecekti ama.ülkemizi. vatandaşı ölüyor bze.ne diyor mllet