Hiç mi içi acimiyor bu insanların ?

mısırda ölen kızın adı esmaydı .o kıza üzülenler arasında bende vardım.olayı farklılaştırmayın.özgecandan filistinli,suriyeli,mısırlı kadına kadar neden gittiniz.önemli olan kadınların öldürülmesi değilmi?
Nefret ediyorum nefret nefret nefret
bir kadının başka bir kadından midesi bulunabilir mi ? Oluyor işte

Acı yaristiran orada neredeydiniz burada neredeydiniz laflarıni duyunca deli oluyorum

Yani çok vahşice olacak ama böyle insanların bir şekilde yok olmasını diliyorum

Tüm pisliklerin temelinde bu çirkin düşünce var

aynen sözün bittiği yerdeyiz..
erkekler hala sapıklıklarına devam ediyor, internetten olsun, sokakta olsun.
şu saatte yanlışlıkla sokağa çıkma. başına neler gelir neler.
bu kadar mı güvensiz bir ülkede yaşıyoruz.
bu kadar mı etrafımız sapık dolu ki, saat 10 u geçtimi dışarı çıkamıyoruz.
gündüz yanımızdan insan diye geçen insanlar saat ilerledimi neden birden sapığa dönüşüyor acaba?
bunlar normal şeyler mi? düşünmekten resmen beynim yanacak.
çok sinirlerim bozuk gerçekten. içimden sadece ağlamak geliyor :KK31:

Bunu millet demiyor canim, milletmi Sudi Arabistan krali Abdullah, 91 yasinda eceliyle ölünce, bizdede yas ilan edilmesi acaba kimden cikti bu karar ???
Türk halkimi istedi bu yasi ???
301 kisi öldü Soma`da ne yapildi ??? Yani senin üzüntünü anliyorum ama bunu devlet yapacak, halk olarak tabiki duyarli olacagiz ki, kesin herkes olmusdur...herkesde üzülmüstür ama insanlara küfür etmene gerek yoktu bence.
Devlet politikası bizi bağlamaz
yani hala bakıyorum Cumhurbaskani açıklama yaptı mı diye .yyapmıyor yapmiyor yapmıyor

Arap kralı umrumda olmadı
ama iş halka inince is çok başka

Ben devlet değilim
ben halkım
ben istediğime üzülürüm
istedigime yas tutarım

Kimse bana sen nerdeydin, o nerde bu nerde diyemez benim politikam, ekonomim, ideolojim yok ben vicdanımla hareket ederim

konu sahibi duyarliligina sevindim ama kuru kuru üzülmekle olmaz bu isler, demekki daha cok kadin olarak her yerde olmamiz lazim. Yeri geldiginde politikada yeri geldiginde is hayatinda, yeri geldigine üst seviyelerde, erkek egemen toplumlarda yoksa böyle kaybolup gideriz.

Konunun bir ucu köleliğe kadar gidecek sanırım.. yarıştırın canım yarıştırın bakalım kimin ölüsü, kimin acısı kazanacak.. Her ölüye üzülemeyiz çünkü, sadece bizim sınırlarımızın içinde olunca üzülmeliyiz..
Konu siyasete gelecekti valla biliyordum. buradan nerelere gider daha

ben emeklilerin sartlarinin iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyorum konu sahibi

Hakan fidan ? Bence çok karizmatik sevmiyorum ama çıkma teklif ederse çıkarım

Ya gerçekten kim bize ne diyor sanki sadece aile cenazeyi kaldırdı biz keyfimize bakıyoruz.Neredeyse her ilde eylem yapıldı,sosyal medya yıkılıyor minnacık çocuklar bile bir şeyler yazıyor özgecan hakkında.Suudi kralıyla ilgili yas kararı hükümetin aldığı salak bir karardı sanki tüm halk suudi kralı öldü diye evlere kapandı da özgecanın ölümünde tef çalıp oynuyoruz.İnsanlıgı olan herkes bu kızın ölümüne tepki gösterdi,kapalısından ülkücüsüne kemalistinden kürtüne.Bunu türkiye siyaset gündeminde de yazdım.Yok esmaya ağladın,özgeye ağlamadın,filistinlilere,somalililere ağladın özgeye ağlamadın diyenndolu.Rol çalmaya çalışan siyasiler dışında,İnsan olan hepsine ağlamalı.

Yitip gidenlerin acılarını, ona mı daha çok üzülündü buna mı yarışını bir kenara bırakın.
Toprağa verilen her masumun acısı önce düştüğü yeri kanatır.
Canınız siyaset mi yapmak istiyor, buyrun Özgecan yavrumuzun topiği:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tecavuz-edilip-yakilarak-oldurulen-ozgecan-aslan-icin.796636/page-102#post-39438551

Bu konu kapanır, sebebi çok açık, bir acı için diğer acılarda sorgulanmış, işin içine siyaset bulaşmış.

X