- 13 Ağustos 2014
- 6.348
- 14.349
- 36
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
Nefret ediyorum nefret nefret nefretmısırda ölen kızın adı esmaydı .o kıza üzülenler arasında bende vardım.olayı farklılaştırmayın.özgecandan filistinli,suriyeli,mısırlı kadına kadar neden gittiniz.önemli olan kadınların öldürülmesi değilmi?
Devlet politikası bizi bağlamazBunu millet demiyor canim, milletmi Sudi Arabistan krali Abdullah, 91 yasinda eceliyle ölünce, bizdede yas ilan edilmesi acaba kimden cikti bu karar ???
Türk halkimi istedi bu yasi ???
301 kisi öldü Soma`da ne yapildi ??? Yani senin üzüntünü anliyorum ama bunu devlet yapacak, halk olarak tabiki duyarli olacagiz ki, kesin herkes olmusdur...herkesde üzülmüstür ama insanlara küfür etmene gerek yoktu bence.
Konu siyasete gelecekti valla biliyordum. buradan nerelere gider dahaKonunun bir ucu köleliğe kadar gidecek sanırım.. yarıştırın canım yarıştırın bakalım kimin ölüsü, kimin acısı kazanacak.. Her ölüye üzülemeyiz çünkü, sadece bizim sınırlarımızın içinde olunca üzülmeliyiz..
ya lütfen bu konuda bari siyaset yapmayın yaaaBu ülkede, Suriyeli, Filistinli bacılar öldürülünce lanet yağdıranlar, bugün nerde?