- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
O yüzden de hergün cinayetler,suçlar atıyor maalesefNe yazıkki öyle aman kimse onlara dokunmasn aman onlara ne diye dye yasyrlr
Haddinizi asmayin, burda herkes her konuya yorum yapar. Sizin borunuz burda otmez.Saygısız bulduysanz kapı orda yorum yapmasnz olur biter hadi cnm
Bu sizin seçiminiz..Kutlayıp yada kutlamamak size kalmış..Ama kutlayan insanlarında hislerini,düşüncelerini bilmeden ceza okuyamazsınız böyle bir hakkınız yok kusura bakmayın..Evt iptal ederdm planimi çünkü hemcimsim hc de hak etmediği bir şekilde öldürüldü sanrm ben planımi yapamazdım
zaten bütün bu canilikler sevgisizlikten olmuyor mu..ben düşüncenizi yanlış buldum,bırakın insanlar sevgisini göstersin.
ama kendi adımı bugün şunu yaptım,face hesabımda sadece özgecan konusuyla ilgili paylaşımlar yapıyorum.
O yüzden de hergün cinayetler,suçlar atıyor maalesef
Ylkenn allah cezasını versn dedm ulkedekilrn demdm okurken düzgün okuyun kimseye okdgm lanet yok benmHaddinizi asmayin, burda herkes her konuya yorum yapar. Sizin borunuz burda otmez.
Siz saga sola ceza okurken iyi, saygisiz bulununca mi kotu? Terbiyesizligin alemi yok.
Sevgdn önce saygı duymayı ogrenmeli insanlar herkes krsndakini sevmk zorunda dgl ama saymak
Malesf
Ülke için lanet okudum BN ülkede kilere dgl düzgün okursanz anlarsnz ztnBu sizin seçiminiz..Kutlayıp yada kutlamamak size kalmış..Ama kutlayan insanlarında hislerini,düşüncelerini bilmeden ceza okuyamazsınız böyle bir hakkınız yok kusura bakmayın..
Siz insanlarin icini nerden biliyorsunuz..banane diyip gectiklerini nerden biliyorsunuz yada tam o gunde hangi dertle bogustuklarini..Benim derdm 14 subatla değil hanm efendi insnlrn vurdum duymazligi bize ne deyp geçmeleriyle bnm derdm
Herkes uzuluyor ..
Ama ölenle malesef ölünmuyor ..
Hayat devam ediyor sonucta , hergun nice insanlar öluyor ..
bakın saatlerdir özgecan için başka bir topkte yazışıyoruz biz ancak siz de aslında şu konuyla başkalarına saygısızlık yapmış gibi oluyorsunuz.
bana kalırsa tv de de tepkiler olmalıydı tüm eğlence programları iptal olmalıydı ama olmadı.
Benim lafm herşey ülkede yolundaymis gibi davrnp da vicik vicik sdcr ask vrms gbi dvrananlaraSiz insanlarin icini nerden biliyorsunuz..banane diyip gectiklerini nerden biliyorsunuz yada tam o gunde hangi dertle bogustuklarini..
14 subatla bi ilgisi yok bugunun.
Insanlari ici acir ama bastrip o gunu yasar.baska ne yapilir.siz soyleyinde herkes onu yapsin
Boşuna dememislr.kadın kadının kurdu diye kadına en byk düşmanlığı yapan yine kadın.ayrıca yazmadan da gecemeyeceğim konu sahıbı sıze asla degıl sözüm iki yüzlülükten fena halde sıkıldım.Bu kızın bu kadar sahiplenilmesinin nedeni vahşice öldürülmesi. Tacize ugradığında, tecavüze ugradığında bir şekilde erkeği haklı çıkaran tipler mümkünse sesini kessin lütfen. Onların yetiştirdikleri hayvanlar işte bunlar. Kafalar değişmedikçe kadınlar önce kendilerine sonra diğer kadınlara değer vermedikçe en küçük tacizde bile erkekten önce kendi hemcinsine sahip çıkmadıkça bu böyle gider de gider.
Neden düzgün yazmiyorsun?Malesf hyt devam edyr ddgmz için umursamadgmz için bugnlrde bu haldeyz ya
Başkalarına saygszlk yaptgm yok umursamyrz ülke ölüp gidenleri
Hava bile bir acaypti bugn zaten anormal bir gündüben bugün nasıl akşam oldu anlayamadım bile...
saatlerdir okuyorum içim acıya acıya...
birazdan koca gelcek...kutla kutlayabilirsen
bütün tadım tuzum gitti...
Neden düzgün yazmiyorsun?
Neden düzgün yazmiyorsun?
Allah cezasını versin bu ülkenin,hala kutlamaya değer birşeyler buluyorlar demişsiniz işte.Bu durumda kime ceza okumuş oluyorsunuz? Bu ülkede yaşayan ve 14.şubat'ı kutlayan insanlara olmuyor mu bu bedduanız? Siz bence yazdığınızı düzgün okuyun..Ben ne demek istediğinizi okudum ve anladım...Ülke için lanet okudum BN ülkede kilere dgl düzgün okursanz anlarsnz ztn