Hiç kimsenin sizi umursamadigini fark ettiğiniz oldu mu hiç ?.....

canim allah her seyi dort dortluk vermiyor melasef ilerde belki evladin olur o seni karsiliksiz sefer yanliz sunu belirteyim esinle sorunlariniz duzelmeden cocuk dusunme suanlik

Birilerinin hayatinda isine yaradiginiz ve onlarin gonlunu hoş tuttugunuz icin varsiniz demissiniz.... haklisiniz sonuna kadar ama bunun icinde kimseye ezdrmeyin kendinizi sizi sizden baskasi dusunmez o yuzden siz kendinize deger verin degerli gorun once aynaya bakin ve anlayin....

Aileniz hakkında yorum yapmayacağım. Saygısızlık diz boyu hepsi ortada. Yalnız eşinize takıldım. Erken boşalmanın çok tedavisi var. Ve evlilikte cinsellik çok önemli. İşini bitirip ''Dır dır etme'' demesi resmen size saygısızlık. O cinsellik bitsede sarılıp uyuyacak şefkatle eşiniz tam iğrenilesi.

Hayat çok zor. Bazılarımız için daha da zor. Anlattıklarına gerçekten çok çok üzüldüm. Ama işe olumlu yanından bakmaya çalış. Enazindan maddi olarak kimseye bağımlı değilsin. Ayaklarının üstünde duruyosn. Böyle düşün.

Haklısınız hayat çok zor..
Ben elimdekine yine de şükür ediyorum ama daha iyisi neden olmasın. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…