• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç kimsenin sizi umursamadigini fark ettiğiniz oldu mu hiç ?.....

Eski konunuzu hatırlıyorum.Çok üzüldüm sizin için.Böyle hissetmekte haklısınız.Aileniz bir tuhaf.Eşinizse bencil ve sorumsuz.Madem herkes sadece kendini düşünüyor,sizde kendinizi düşünün.Herşeyden önce de kendi değerinizi bilin.
Kendimi düşünmek istiyorum bende zaten. Bugüne kadar hep başkalarını düşündüm. Kendimi düşünmek istiyorum.
Ama nereden başlayacağım bunu bilmiyorum ..
Su an sağlıklı düşünemiyorum. .

Yoo kendimi seviyorum.
Burada sıkıntı yok.
Sıkıntı bu insanları da çok seviyor ve kolay vazgecemiyor olmam..
O insanlardan vazgecmene gerek yok, beklentiye girme yeter. Sen de beklentiyle seviyosun insanlari senin sevgin de karsiliklilik uzerine, anlayabiliyo musun? kendini sevdigini hissetmiyorum, cocukken yeterince sevilmemis, sevmeyi ogrenememis, bu yuzden sevgi kavramini net bilemiyo olabilirsin bu durumda suc ailende olur. Simdi sifirdan oturt bu kavramlari

Ailen tam bir terbiyesiz. Senin bekar oldugunu düşünüyorlar sanirim ne demek emrivaki yapmak.

Esine gelince acikcasi cozum bulmadigi taktirde cinsellik yasamamani onerebilirim. Sonucta tek tarafli olan bi'sey icin derdine ne? Cok istiyor ve seni seviyorsa gitsin cozum bulsun ki var cozumleri de.
Bence sen vicdan yapacagina birak o yapsin. Emin ol sen vajinismus falan olsan o bu kadar yil beklemezdi bile.

sende kimseyi umursama üzme kendini boşuna değmez inan ki...maaşın var keyfine bak kocan erken boşalıyorsa senin bu halinle uğraşamam de o senin konuşmanı dırdır olarak nitelendiriyorsa seni haketmiyor

Evet bende sizinle aynı fikirdeyim.
Her türlü tek basimayim zaten..
Başlayabilirim..
Ama daha sonrası korkutuyor beni..
Korkmayın. Bu sizin sinavinizdir belkide. Gozlemleyin. Belkide son defa oturup ciddi ciddi konuşun. Seviyorsa düzelecektir değil mi ? Gerekirse ayrılmak isteyebileceginizide söyleyin. Tabikide sadece cinsellik yüzünden değil. Psikolojik anlamda yalnız oldugunuz için. Çok yipratici bir şey gercekten. Ve evliliğiniz gerçek bir evlilik bile değil. Cinsellik ayıp tu kaka ama geçen gun bir doktor evliligin yüzde sekseni cinselliktir diye açıklama yaptı. Siz yüzde yirmiyle (ki o kadar bile degil) idare etmeye çalışıyorsunuz. Vajinismus olsaydınız esiniz 3 yıl tatmin olmadan beklermiydi ? Hiç sanmıyorum. Bazı sonlar yeni başlangıclara sebep olur. Hayırlısı olsun hakkınızda.

bazen kendi ayakları üstünde durabilmeli insan hayat bizi güçlü olmaya mecbur bırakıyor güçsüzsende malsef bu yalnızlık sana güç veriyor Allah yardımcın olsun sadece kendinizi düşünün bu hayatta kimse sizi sizden fazla tanıma z önemsemez ve siz mutlu iseniz başkalarını da mutlu edersiniz

Canim benim, lutfen uzulme bu kadar..cok haklisin ama sen kimseye muhtac deilsin bu sana mutluluk saglasin..niye koleyim diyorsun hicde deil..

kardesinede oyle kizdimki anlatamam, bu ne rahatlik..erkek kardes evdeyken nasil is gorcen acaba ne bicim annen var hicmi dusunmez..ama bunlarin hic biri senin sucun deil, bazen ailede olsa insanlar bencilce davranabiliyorlar..

esimin cok talihsiz bi sekilde borcu oldu, kapiya dayanmislardi ama ne baba ne abi yuzune bakmadi, ne halin varsa gor dediler..herkes aile olma kavramini icinde õzūmseyemiyor..bunlar olagan seyler,yipratma kendini bu kadar..kim ne kadar kiymet biliyosa o sekilde muamele et sende..

Bilenler bilir. 26 yaşındaki erkek kardeşimin benim evli olarak bulunduğum ile tayini çıkmıştı ve ailem sürekli bizimle kalmasını istemişti. . (3 yil boyunca) Kardesim ve babam ise konuya pek manidar bi şekilde baskı ile yaklaşıp; kardeşimin eşyalarını esimle bizim yaşadığımız eve, biz işte iken yerlestirmis; emri vaki yapıp bide üstüne babam karşıma geçip (ikisi birlikte) " kira 3 e bölünecek ( dikkatinizi çekerim 2 ye de bölünmuyor , beyefendi daha az para versin diye 3e bolunuyor) sen eşin ve kardeşin yasayacaksiniz bu evde.. " demis , üstüne kardeşim şunu eklemişti :" hazır burafa kurulu ev varken neden dışarı gidip para vereyim, hem yemeğimi temizligimi de yaparsın. . "
Son çare gidip anneme yalvarmistim eşim istemiyor demiştim .. annem benim yanımda iken hii olmaz tabi deyip - babam ve erkek kardeşimin yanında 180 derece çark ederek " bi gardasini sigdiramadin evine " demiş, eşimin önünde sana yazıklar olsun deyip kapıyı çarpıp bana veda dahi etmeden ogullarina ev aramaya gitmislerdi.......
Bu arada ben 40 derece ateşle yatiyordum annem 1 gün olsun aramadi..
Sonra aradı, ben bi umut beklerken, tum samimiyetsizligiyle canimmm napiyosun , oglanin tisortu kalmış sende onu getir oğlan seviyor dedi.........
Kardesim (ona sayısız iyilik yapmama rağmen) 1 kere dahi arayip abla ne yaptın demedi. ..
Neden çünkü benimle işi menfaati bitti. Herseyini ayarlamistim........
Neyse esimle olan tartışmalara hiç girmeyrcegim bile..
Hala ailemi ona savunmaya çalıştım..
Neyse 1 aydir eşim farklı bi ile göreve gitti..
Ve dun sacma sapan bosey icin kıyameti kopardı. ..
Neden... 3 gundur beni aramiyor. .
Arıyorum açmıyor. .
Neden? Çünkü onun kuralları geçerli ..
Beni cezalandiriyor...
Terör bölgesi burasi. . Evde günlerdir tek basimayim.... is ev başka bişey yok..
Yoruldum artık. .
Size de oldu mu ?
Ne aileniz ne eşiniz kimse sizi düşünmüyor herkes kendi derdi ile fazlasiyla meşgul ve kendinizi yapayalniz hissediyorsunuz.....
Birilerinin hayatında ise yaradiginiz , onları hoş tuttugunuz için varsınız. . Ne bileyim bi elektrik süpürgesi gibi biseysiniz..
2 yıldır evlisiniz ama eşiniz erken boşalma sorunu olduğunu bildigi halde, cozum aramaz.. işini halledip defolup gider yataktan..
Cinsellik nedir bilmezsiniz..
Defalarca konuştuğunuz halde -dirdir etme - denilir...
Sanki şu an şurada geberip gitsem , hickimsenin umrunda olmayacak.....
Insan ailesi eşi dahi olsa yapayalniz kalabiliyormus bunu öğrendim...
Kendimi ; yemek yapan , çalışan eve para getiren , temizlik yapan ve hayatta hiçbir değeri olmayan bir köle gibi hissediyorum. . Duygularim onemsiz, bi kalbim dahi olamaz çünkü yetistirmem gereken işler var .. şikayet etme hakkım yok.. yoksa eşim her zamanki gibi evi terk eder gider.. korku ile yaşıyorum. .
Sanki elimde bi sopa var bi ipte cambazim, yürümeye çalışıyorum. .
Sanki şu an şurada ölsem kimse ama hiç kimsem yok... sokaktaki kedi köpeğin Dahı bi besleyeni karşılıksız ekmek vereni var.. ama benim hayatımda yok...
Dışarda yağmur yağıyor ve ben mümkün olsa şu yağmur damlalarinin arasına karışıp gitmek istiyorum. ..........
Ne diyeyim.. Birilerinin hayatında ise yaradigim sürece varım .. ailem ve eşim başta olmak üzere. ..
Dedim ya .. şu an şurada kaybolup gitmek mümkün olsa keşke. ...
Su insanlarin hepsini cikar hayatindan bence.

Böyle birşey başıma gelmedi.
Ben genelde insanları kolay silen biriyim. (Cidden beni mutsuz etmekten başka herhangi bir işlevi yoksa hayatımdan cıkartırım.)
Zamanında aileme dahi rest çektim ama başka bir konudan dolayı. Ben 16-17 yaşında bazı şeyleri artık yaşamamak için bircok seyi göze alıp evden ayrıldım. Cünkü yaşadıklarımı daha fazla yaşamak istemedim.Gel zaman git zaman
Sonra ailem coook düzeldi.Hatta evlendigimde hic hayal edemeyecegim sekilde arkamda durdular.Hersey çok degısti.
Ha aksi olsaydı ben yoluma bir sekilde devam edecektim.
Sense 16-17yaslarinda kucuk bir kiz cocugu degilsin işin gucunde var. Hala kendini yasamak istemedigin bir hayattan cekip cikaramiyorsan o senin acizliğin bazı seyler için mucadele etmek gerekiyor oturup aglamayla olmuyor.

Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemek gerekiyor.

canım bu dünya insanların işine yaradığın sürece iyisindir
yoksa değilsindir yani menfaatçidir
annen aslında anlayışlı olduğunu düşünmüş
sonra çok kızmış dayanamayıp laf etmiş
eşinin canı sıkılmış olabilir dışarda sana patlamıştır
eşim banada yapardı niye kıldan tüyden laf ediyorsun derdim
çatmaya sen varsın derdi ben sitres topu muyum derdim
erkekler hep kendileri için bencildir
canları ne isterse onu yapar

Neden 'eşim evi terk eder gider, korkuyla yaşıyorum' diyorsunuz ? Acaba fazla mı merkeze koydunuz eşinizi? hem hayatınızdan memnun değilsiniz hem de eşinizin sizi terk etme korkusunu yaşıyorsunuz. Bırakın gitsin. Bu kadar kaldırmayın şu adamların totolarını artık. Aile konusuna gelince evet haklı yönleriniz var ama asla ailenizi atmayın derim. ılımlı yaklaşın tartışmadan konuşup çözüm bulun.

Aynı duyguları hemen hemen hepimiz hissetmişizdir ama bazıları çok derin yaşar galiba
mesela siz mesela ben
Ben eşimin bana en son ne zaman nasılsın dediğini hatırlamıyorum
Ne zaman benimle yakınlaştığını hatırlamıyorum bile...
Bende kalbende ruhende uzağım ondan
Kendime bir yol çizdim
Öyle yaşamaya çalışıyorum
Sanki o yokmuş gibi
Onun yaptığı gibi
Ne sizin ki gerçek evlilik nede benimkisi
Ben bilmiyorum evlilik nasıl birşey???
Gerçek olanıda var mı onuda bilmiyorum.
Allaha sığının, dua edin...
O varsa hiç yalnızlık olur mu
?

Ah be bacım çoğumuz boyle hissediyoruz emin ol etrafına baktığında gördüğün o mutlu evlilikler bile kimbilir ne sıkıntılar barındırıyor ne aileler var faydası dokunmadigi gibi zararı olan.. Bazı şeyleri görmezden gelip hakettigin değeri kendi kendine vereceksin en güzeli.. Bende ne kavgalar dovuslerle evlendim hem ailemi savundum hem esimi savundum yirttim iki tarafta da ortaligi.. Simdi biri bi tarafta öteki diğer tarafta.. Olan ortadaki kakalak bana oldu.. O yüzden sallican hayatım kimseye ihtiyacın yok al eline çekirdeğini cikolatani yat asagi bak keyfine.. İlgi aradigin zaman olmuyor zaten ne zaman bosverirsen o zaman kıymetin biliniyor...

Erken boşalma için sprey falan alabilirsin eşine internetten bile söyleyebilirsin yada eczaneden alabilirsin erkekleri hastalıktan geberse bile zor doktora gönderiyoruz hele böle birşey için hayatta gitmez bilirim...

birtek ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama kardeşinizi evinizde istememenize şaşırdım. tabi herkesin kendi kararıdır bu sonuçta ama kardeşiniz gönül koymakta haklı bence biyerde. belkide aynı şeyi yaşadığım için böyle düşünüyorumdur. 24 yaşındayım ve okul dolayısıyla evli olan ablamla birlikte kalıyorum. işin garip tarafı ben ne kadar ayrı eve çıkmak istesem de onlar salmıyor beni. aile ilişkileriniz biraz zayıf sanırım. eşinizin de bu kadar tepki göstermesi ayrı bir gariplik. umarım düzelir durumunuz...

Bilenler bilir. 26 yaşındaki erkek kardeşimin benim evli olarak bulunduğum ile tayini çıkmıştı ve ailem sürekli bizimle kalmasını istemişti. . (3 yil boyunca) Kardesim ve babam ise konuya pek manidar bi şekilde baskı ile yaklaşıp; kardeşimin eşyalarını esimle bizim yaşadığımız eve, biz işte iken yerlestirmis; emri vaki yapıp bide üstüne babam karşıma geçip (ikisi birlikte) " kira 3 e bölünecek ( dikkatinizi çekerim 2 ye de bölünmuyor , beyefendi daha az para versin diye 3e bolunuyor) sen eşin ve kardeşin yasayacaksiniz bu evde.. " demis , üstüne kardeşim şunu eklemişti :" hazır burafa kurulu ev varken neden dışarı gidip para vereyim, hem yemeğimi temizligimi de yaparsın. . "
Son çare gidip anneme yalvarmistim eşim istemiyor demiştim .. annem benim yanımda iken hii olmaz tabi deyip - babam ve erkek kardeşimin yanında 180 derece çark ederek " bi gardasini sigdiramadin evine " demiş, eşimin önünde sana yazıklar olsun deyip kapıyı çarpıp bana veda dahi etmeden ogullarina ev aramaya gitmislerdi.......
Sonra aradı, ben bi umut beklerken, tum samimiyetsizligiyle canimmm napiyosun , oglanin tisortu kalmış sende onu getir oğlan seviyor dedi.........
Kardesim (ona sayısız iyilik yapmama rağmen) 1 kere dahi arayip abla ne yaptın demedi. ..
Arıyorum açmıyor. .
Beni cezalandiriyor...
Terör bölgesi burasi. . Evde günlerdir tek basimayim.... is ev başka bişey yok..
Yoruldum artık. .
Size de oldu mu ?
Ne aileniz ne eşiniz kimse sizi düşünmüyor herkes kendi derdi ile fazlasiyla meşgul ve kendinizi yapayalniz hissediyorsunuz.....
Birilerinin hayatında ise yaradiginiz , onları hoş tuttugunuz için varsınız. . Ne bileyim bi elektrik süpürgesi gibi biseysiniz..
2 yıldır evlisiniz ama eşiniz erken boşalma sorunu olduğunu bildigi halde, cozum aramaz.. işini halledip defolup gider yataktan..
Kendimi ; yemek yapan , çalışan eve para getiren , temizlik yapan ve hayatta hiçbir değeri olmayan bir köle gibi hissediyorum. . Duygularim onemsiz, bi kalbim dahi olamaz çünkü yetistirmem gereken işler var .. şikayet etme hakkım yok.. yoksa eşim her zamanki gibi evi terk eder gider.. korku ile yaşıyorum. .
Sanki şu an şurada ölsem kimse ama hiç kimsem yok... sokaktaki kedi köpeğin Dahı bi besleyeni karşılıksız ekmek vereni var.. ama benim hayatımda yok...
Dışarda yağmur yağıyor ve ben mümkün olsa şu yağmur damlalarinin arasına karışıp gitmek istiyorum. ..........
Ne diyeyim.. Birilerinin hayatında ise yaradigim sürece varım .. ailem ve eşim başta olmak üzere. ..
Aynı duyguları bende hissediyorum..Aile eş olmasına rağmen yalnızım,herkesin işine yaradığım sürece varım..En azından sizin işiniz var benim o da yok hiç bir şeye tutunamıyorum.Çok yalnızım :( bunalımdayım.

İsini bitirip gitmesi, ustune dir dir etne demesi en buyuk şiddet değil mi? Kadınlığımı hissettiremiyosun senle sevisemem desen, o konusunca kafam sisti sus be desen ne hisseder acaba. Calisiyomussun ailenede, esinede muhtac değilsin neden Cekiyorsun bunlari?

Arıyorum açmıyor. .
Beni cezalandiriyor...
Yoruldum artık. .
Size de oldu mu ?

Zamanında bana burdan bir arkadaş bi cinnet herşeyi çözer demişti. haklıymış.. lütfen haklıyken susma. sustukça herşey daha da çok tepene biner. bu hayatta seni en fazla anlaması gereken kişi eşin. konuş kendini anlat ona. zamanında bende yaşamıştım bu durumları üstelik hamileydim birde. zaman herşeyi çözüyor canımm. lütfen dua et özellikle kendi evin eşin yuvan için. diğer tarafları da hiç umursama allah herkesin hakettiğini veriyor. bunu bizzat yaşadım. kimsenin ahını öte dünyaya bırakmıyor. allah yardımcın olsun sen umudunu yitirme. herşey düzelecek düzelmek zorunda.

Back
X