• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç iyi değilim

Netten aldım kuzum aman adet olacağım bu ayda olmadı deme ben adet günüm 15 gün geçti hala adet olacak gibi hissettim gidip gidip lavaboya baktım hatta burda yüzlerce belirti yazıyorlar ya hiç bir şey yoktu maalesef adet olacak gibi hissediyorsan hamile de olabilirsin 😁 innnnşşşşşaaalllahhhbb
Ya inşallahhh Allahım yadua et olur mu hamişlerinki daha cabuk kabul olurmuşş 💕💕💕💕💕💕

bende pcosluyum hiç ümit vermedi drlar adet bile olmuyordum neredeyse ama bu hastalık bebek olmasına asla engel değil ben 2.yi bekliyorum Allahın izni ile ilkinde de ikincide de soğan suyu yaptım.etki ettiğine inanıyorum.2.de spora başlamıştım çok iyi geliyor insana enerji veriyor sonra hemen soğan suyu yaptım şükür her şey yolunda gitti.lütfen sende ümitsiz olma ne rahatsızlıkları olan insanlar gördüm bebekleri oldu hemde drlara göre sıfır ihtimaldiler.Bebeği sana drlar vermeyecek Allah verecek sende inan ve o yolda hazırla kendini spora kesin gitmelisin çok iyi gelecek :)

Ben Aralık ayın 10 da adet oldum uzun zamandır ilk defa ve bayağı uzun sürdü. 17.12 de soğan kürüne başladım 13 gün sabah akşam içtim. Ve üç dört gündür kasığımda adet sancısı gibi sancı var ama tam adet sancısı gibi değil arada kafkn bölgemede yayılıyor ağrı. Acaba adetmi olacağım ama olduğum zamanlar ben hiç belirti yaşamazdım olduğum gün sancım olurdu sadece. Soğan suyumu sancı veriyor acaba ama nettede soğan kürünün tam tersi ağrılarını aldığı yazıyor kafam alak bulak anlayacağın. Erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı kan testi içinde erken diye düşünüyorum. Sen ne belirtiler yaşadın? Soğan sugunu kullandığın ay mı hamile kaldın?

Back