• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç iyi değilim

Merhaba Arkadaslar.

İçimi dökmek istiyorum. Az önce sağlık ocağına kan verdim, gebelik testi için. Umudum var mı? Tabikide hayır! Allahtan gelir biliyorum ama artık alıştım sanırım tek çizgilere.. kullandığım ilaçlar haplar.. 15 kilo aldırdı. Bir buçuk aydır tedaviyi bıraktım. Diyete girdim ve verdiğim kilo 3 kilo. Neyapmam gerektiğini bilmiyorum.. Eşimin desteğini hissetmiyorum, düşüncesiz bir insan değil yeri geliyor temizliğimi yapar yeri gelir yemeğimi yapar. Ama sanırım benim istediğim manevi olarak beni anlamasını iyi olmadığımı görmesini istiyorum. Kilo alınca işyerinde günde en az iki üç kişi hayırlı olsun hamileliğin diye tebrik ediyorlar ve her defasında hamile değilim cevabı beni yıkıyor.. karnımda kıpırtılar hissetmek istiyorum.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin 🙏
Allah hayırlı Bi evlat nasip etsin sana canım. İnsanların ne düşündüğünü boşver demek ki Rabbim hayırlı bir zamana saklamış sana çocuğu kötü tarafını görme sabır et

G
Hepsinden aldım ama dolapta duruyor iyi bir araştırma yapıp sırasıyla yapmayı düşünüyorum.. yağlardan tut tohumlarına kadar aldım. Ama ilk soğan kürünü denemeye düşünüyorum.
Güçlü olun ve kendinize güvenin ufakta olsa başlayın bir yerden umuyorum ki sonuçları güzel olur 😊👍🏻

Allah hayırlı Bi evlat nasip etsin sana canım. İnsanların ne düşündüğünü boşver demek ki Rabbim hayırlı bir zamana saklamış sana çocuğu kötü tarafını görme sabır et
amin canim Allah razi olsun, tüm isteyenlere insallah..

Tedavi oldun mu, yani ilac felan kullandin mi

Aşılamaya karar verdi doktorum canım bu ay gonal f başladım fakat dozu yüksek gelmis olacak ki çok sayıda yumurtam gelişmiş o yüzden iptal oldu önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz..

bende asilamaya gececektim ara verdim, biraz zayiflayip öyle baslayacagim. Ama bazi doktorlarda iptal etmekten yana olmuyor. Hic biride catlamaya bilir cunku hepsi catlicak döllenecek diye bir sey yok. Tabiki cogul gebeligi kesinlikle sen istemiyorsan orasi ayri :) Insallah önümüzedki ay güzel haberler alirsin canim..

bende asilamaya gececektim ara verdim, biraz zayiflayip öyle baslayacagim. Ama bazi doktorlarda iptal etmekten yana olmuyor. Hic biride catlamaya bilir cunku hepsi catlicak döllenecek diye bir sey yok. Tabiki cogul gebeligi kesinlikle sen istemiyorsan orasi ayri :) Insallah önümüzedki ay güzel haberler alirsin canim..
İnşallah canım amin🙏🏻 Ya 3 ya da 4 yumurta değildi öyle olsa isterdim bayağı 6nin üstündeydi ilişki bile yasakladı 🤭 İğne çabuk etki etmiş dozu yüksek gelmiş bilmiyorum önümüzdeki ay ya daha az doz ya da klomenle devam başlarız. Ayy inşallah hepimize nasip olsun ♥️ sayı problemimiz vardı vitamin takviyeler fln kullanıyoruz bakalım Allah büyük

İnşallah canım amin🙏🏻 Ya 3 ya da 4 yumurta değildi öyle olsa isterdim bayağı 6nin üstündeydi ilişki bile yasakladı 🤭 İğne çabuk etki etmiş dozu yüksek gelmiş bilmiyorum önümüzdeki ay ya daha az doz ya da klomenle devam başlarız. Ayy inşallah hepimize nasip olsun ♥ sayı problemimiz vardı vitamin takviyeler fln kullanıyoruz bakalım Allah büyük
ay masallah aslinda bu iyi birsey, Biraz daha az dozla istediginiz yumurtayi elde edersiniz :) Hayirlisi olsun canim :)

hiç üzülme ben de aylar sonra gebe kaldım hiç takma her seyin bir vakti vardır ALLAH BÜYÜKTÜR

Bende senin gibiyim bekliyorum yapacak bişey yok. İnan hamile olsam sabah akşam karnıma sımsıkı sarılacağım öyle hasretim ama her şeyin zamanı var diye düşün. Erkekler belli etmeselerdr senin bahsettiğin bu süreci daha ağır yaşıyorlar emin ol. Kafasında kırk sesle hep kusuru kendinde arıyolar. Ama bizim gibi salya sümük ağlayıp içlerini dökemiyorlar naparsın
Eski yorumlara ve konularıma bakarken gördüm hamişmişsin 😍😍😍😍💕

Eski yorumlara ve konularıma bakarken gördüm hamişmişsin 😍😍😍😍💕
Eveeettt Rabbim sana da versin inşallah sana çaresizce yazdığım zaman içimde Bi can varmış haberim yokmuş 1 bucuk sene uğraştım. Hamile olduğumu öğrendiğimde göklere uçarım sanmıştım eşimle sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık şükrederek. Takmıyor sanıyordum çok atmış içine 😕😍😍

Eveeettt Rabbim sana da versin inşallah sana çaresizce yazdığım zaman içimde Bi can varmış haberim yokmuş 1 bucuk sene uğraştım. Hamile olduğumu öğrendiğimde göklere uçarım sanmıştım eşimle sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık şükrederek. Takmıyor sanıyordum çok atmış içine 😕😍😍
Valla görünce senin gibileri ben hamile kalmışım gibi seviniyorum inanırmısın 💕😂 Allahm sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin İnşallah.. Ee anlatsana nasıl anladın? Adet geçıkmenden kaç gün sonra belli oldı?

• Beğen
Reactions: mnt
Valla görünce senin gibileri ben hamile kalmışım gibi seviniyorum inanırmısın 💕😂 Allahm sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin İnşallah.. Ee anlatsana nasıl anladın? Adet geçıkmenden kaç gün sonra belli oldı?
bende pcosluyum hiç ümit vermedi drlar adet bile olmuyordum neredeyse ama bu hastalık bebek olmasına asla engel değil ben 2.yi bekliyorum Allahın izni ile ilkinde de ikincide de soğan suyu yaptım.etki ettiğine inanıyorum.2.de spora başlamıştım çok iyi geliyor insana enerji veriyor sonra hemen soğan suyu yaptım şükür her şey yolunda gitti.lütfen sende ümitsiz olma ne rahatsızlıkları olan insanlar gördüm bebekleri oldu hemde drlara göre sıfır ihtimaldiler.Bebeği sana drlar vermeyecek Allah verecek sende inan ve o yolda hazırla kendini spora kesin gitmelisin çok iyi gelecek :)

Valla bende birine hamilelik haberi verirken kendim olmuş gibi heyecanlanıyorum. Ben c life macun kullandım kuzum. Paketin yarısını kullandım ilişkiden 10 gün sonra ayaklarımın altı sızlamaya başladı ve en önemlisi de geceleri böyle menopoza girmiş gibi huzursuzluk ateş basması vardı. Adete 5ngün kala test yaptım baya baya bildiğin 2 tane koyu çizgi çıktı 😁 adetin geçmesini beklemedi demek ki benim ki yumurtlamadan önce döllenmiş

Yorumun için çok teşekkür ederim 😊 şuan seni Allah gönderdi diyebilirim Allahım evladını kucağına almayı nasip etsin. Ben Aralık ayın 10 da adet oldum uzun zamandır ilk defa ve bayağı uzun sürdü. 17.12 de soğan kürüne başladım 13 gün sabah akşam içtim. Ve üç dört gündür kasığımda adet sancısı gibi sancı var ama tam adet sancısı gibi değil arada kafkn bölgemede yayılıyor ağrı. Acaba adetmi olacağım ama olduğum zamanlar ben hiç belirti yaşamazdım olduğum gün sancım olurdu sadece. Soğan suyumu sancı veriyor acaba ama nettede soğan kürünün tam tersi ağrılarını aldığı yazıyor kafam alak bulak anlayacağın. Erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı kan testi içinde erken diye düşünüyorum. Sen ne belirtiler yaşadın? Soğan sugunu kullandığın ay mı hamile kaldın?

Valla bende birine hamilelik haberi verirken kendim olmuş gibi heyecanlanıyorum. Ben c life macun kullandım kuzum. Paketin yarısını kullandım ilişkiden 10 gün sonra ayaklarımın altı sızlamaya başladı ve en önemlisi de geceleri böyle menopoza girmiş gibi huzursuzluk ateş basması vardı. Adete 5ngün kala test yaptım baya baya bildiğin 2 tane koyu çizgi çıktı 😁 adetin geçmesini beklemedi demek ki benim ki yumurtlamadan önce döllenmiş
Rabbim ol diyince oluyor işte valla benimde adetime 3 gün vaf, ama düzensiz olduğu için bellide olmuyor tabiki geçen ay kendiliğimden adet oldum belki yıllar sonra ve soğan kürünü uyguladım. Üç dört gündür sancım var adet gibi ama tamda öyle değil anlıyamıyorum hanii ümitlenmekte istemiyorum. Macunu nerden aldın canım 😊

Rabbim ol diyince oluyor işte valla benimde adetime 3 gün vaf, ama düzensiz olduğu için bellide olmuyor tabiki geçen ay kendiliğimden adet oldum belki yıllar sonra ve soğan kürünü uyguladım. Üç dört gündür sancım var adet gibi ama tamda öyle değil anlıyamıyorum hanii ümitlenmekte istemiyorum. Macunu nerden aldın canım 😊
Netten aldım kuzum aman adet olacağım bu ayda olmadı deme ben adet günüm 15 gün geçti hala adet olacak gibi hissettim gidip gidip lavaboya baktım hatta burda yüzlerce belirti yazıyorlar ya hiç bir şey yoktu maalesef adet olacak gibi hissediyorsan hamile de olabilirsin 😁 innnnşşşşşaaalllahhhbb

Back