• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç iyi değilim

Gmysmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
381
374
53
Merhaba Arkadaslar.

İçimi dökmek istiyorum. Az önce sağlık ocağına kan verdim, gebelik testi için. Umudum var mı? Tabikide hayır! Allahtan gelir biliyorum ama artık alıştım sanırım tek çizgilere.. kullandığım ilaçlar haplar.. 15 kilo aldırdı. Bir buçuk aydır tedaviyi bıraktım. Diyete girdim ve verdiğim kilo 3 kilo. Neyapmam gerektiğini bilmiyorum.. Eşimin desteğini hissetmiyorum, düşüncesiz bir insan değil yeri geliyor temizliğimi yapar yeri gelir yemeğimi yapar. Ama sanırım benim istediğim manevi olarak beni anlamasını iyi olmadığımı görmesini istiyorum. Kilo alınca işyerinde günde en az iki üç kişi hayırlı olsun hamileliğin diye tebrik ediyorlar ve her defasında hamile değilim cevabı beni yıkıyor.. karnımda kıpırtılar hissetmek istiyorum.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin 🙏

Allah gonlunuze gore verir inşallah 🙏💙. Kac yıllık evlisiniz? Herhangibir Dr muayene oldunuz mu?Rahatsızlığınız nedir hangi ılacları kullandınız?

Bende senin gibiyim bekliyorum yapacak bişey yok. İnan hamile olsam sabah akşam karnıma sımsıkı sarılacağım öyle hasretim ama her şeyin zamanı var diye düşün. Erkekler belli etmeselerdr senin bahsettiğin bu süreci daha ağır yaşıyorlar emin ol. Kafasında kırk sesle hep kusuru kendinde arıyolar. Ama bizim gibi salya sümük ağlayıp içlerini dökemiyorlar naparsın

Böyle umutsuz olmayın. Türk insanının huyu o evlenilir bir kaç ay gecer . var mı bebek ? hemen sorulur. Eminim burda herkes bunu yaşadı. Ben de dahil. Toplamda 2 yıldır bebek bekliyorum. Hiç umutsuzluğa kapılmadım ben de anne olacağım sadece vaktini bekliyorum. Siz de aynı şekilde. En kötüsü umutsuzluk. Bu dönemler biraz hassas olduğunuz için eşinizden daha fazla ilgi beklemeniz normal ama eşinizi de yüklenmeyin. O sizi germemek için oralı değilmiş gibi davranıyor olabilir. Ben de eşime bu ay da yok dediğim de amaaannnn boşver derdi. Hiç umursamıyon diye söylenirdim. Ne yapayım yine olmadı diye sen gibi üzüleyim mi o zaman mı destek olmuş oluyorum seni rahatlatmak için önemli değil diyorum demişti. Hak verdim aslında en çok o destek oldu bana. Umutsuz olmak yok

Allah gonlunuze gore verir inşallah 🙏💙. Kac yıllık evlisiniz? Herhangibir Dr muayene oldunuz mu?Rahatsızlığınız nedir hangi ılacları kullandınız?
Amin 🙏 bir buçuk yıllık evliyim. İleri seviyede pcos hastasıyım. Klomen, çatlama iğnesi ve yumurta geliştirici iğne vs kullandım canım. Sende hamilesin sanırım Rabbim hayırlı etsin😊

Bende senin gibiyim bekliyorum yapacak bişey yok. İnan hamile olsam sabah akşam karnıma sımsıkı sarılacağım öyle hasretim ama her şeyin zamanı var diye düşün. Erkekler belli etmeselerdr senin bahsettiğin bu süreci daha ağır yaşıyorlar emin ol. Kafasında kırk sesle hep kusuru kendinde arıyolar. Ama bizim gibi salya sümük ağlayıp içlerini dökemiyorlar naparsın
Haklısın içlerini bilemeyiz. Allahım sanada tüm isteyenlere nasip etsin. Benim eşimde bir sıkıntı yok. Benden kaynaklı olmuyor.. ama verende Allah vardır bir bildiği

Böyle umutsuz olmayın. Türk insanının huyu o evlenilir bir kaç ay gecer . var mı bebek ? hemen sorulur. Eminim burda herkes bunu yaşadı. Ben de dahil. Toplamda 2 yıldır bebek bekliyorum. Hiç umutsuzluğa kapılmadım ben de anne olacağım sadece vaktini bekliyorum. Siz de aynı şekilde. En kötüsü umutsuzluk. Bu dönemler biraz hassas olduğunuz için eşinizden daha fazla ilgi beklemeniz normal ama eşinizi de yüklenmeyin. O sizi germemek için oralı değilmiş gibi davranıyor olabilir. Ben de eşime bu ay da yok dediğim de amaaannnn boşver derdi. Hiç umursamıyon diye söylenirdim. Ne yapayım yine olmadı diye sen gibi üzüleyim mi o zaman mı destek olmuş oluyorum seni rahatlatmak için önemli değil diyorum demişti. Hak verdim aslında en çok o destek oldu bana. Umutsuz olmak yok
Evet bu açıdan düşünmedim dediğin gibi daha fazla üzmemek için belli etmiyor olabilir. Asla isyan değil benimki sadece insan yoruluyor sanırım. Allahım sanada hayırlısyla sağlıklı bir evlat versin🙏

Evet bu açıdan düşünmedim dediğin gibi daha fazla üzmemek için belli etmiyor olabilir. Asla isyan değil benimki sadece insan yoruluyor sanırım. Allahım sanada hayırlısyla sağlıklı bir evlat versin🙏
amiiinnnn verecek inşallah size de bana da. Kayınvalidem eşime 20 yıl sonra kavuşmuş. Yan komşum 17 sene sonra. Bunlar benim için hep umut. Umarım kimse o kadar beklemez ama Allah evlat hasretlerini dindirmiş. Hersey Allah'tan nasip etmese de isyan yok. Çevrenizdeki gereksiz, boş yapan insanları umursamayın. Bana soranlara biz daha düşünmüyoruz diyorum. Kırıcı olanlara da hayırdır sen mi bakcan ben yapınca diyorum. Bir daha konuşmuyorlar. Kırılmak yerine hak edenleri kırın. Bir daha canınızı yakamasınlar.

Merhaba Arkadaslar.

İçimi dökmek istiyorum. Az önce sağlık ocağına kan verdim, gebelik testi için. Umudum var mı? Tabikide hayır! Allahtan gelir biliyorum ama artık alıştım sanırım tek çizgilere.. kullandığım ilaçlar haplar.. 15 kilo aldırdı. Bir buçuk aydır tedaviyi bıraktım. Diyete girdim ve verdiğim kilo 3 kilo. Neyapmam gerektiğini bilmiyorum.. Eşimin desteğini hissetmiyorum, düşüncesiz bir insan değil yeri geliyor temizliğimi yapar yeri gelir yemeğimi yapar. Ama sanırım benim istediğim manevi olarak beni anlamasını iyi olmadığımı görmesini istiyorum. Kilo alınca işyerinde günde en az iki üç kişi hayırlı olsun hamileliğin diye tebrik ediyorlar ve her defasında hamile değilim cevabı beni yıkıyor.. karnımda kıpırtılar hissetmek istiyorum.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin 🙏
Umudunuzu kaybetmeyin. Birçok pcos hastası var ve hamile kalabiliyorlar. Hatta geçen televizyonda izledim kadın pcos hastasıymış ve doktor asla çocuğunun olamayacağını söylemiş. Ama bir gün kadın hamile kalıyor ve hatta umutsuzluğundan dolayı hamileliğini bile farketmiyor taa ki doğum gerçekleşene kadar. Yani siz de asla umudunuzu kaybetmeyin. Gerekirse doktor değiştirin maalesef kadın doğum doktoru 1 taneyle yeterli kalmıyor. Psikolojinizi olumlu tutmaya çalışın. Bence önce kilo vermeyle başlayın. Kendinizi buna hazırlayın gerekirse psikolojik destek alın ya da Kitaplar okuyarak, video vs izleyerek kendi kendinizi de geliştirebilirsiniz. Spora yazılın, yürüyüş yapın, yoga yapın. Bunları da para vermeden kendiniz de yapabilirsiniz. Diyet yapın belki zor gelecek başta ama zayıflamaya başlayınca o size iyi gelecektir. Soğan kürü denediniz mi bilmiyorum ama onu bi deneyin. Ve bitki çayları var hayıt otu, civanperçemi, Aslanpençesi. Bunları da bir Araştırın sağlığınıza herhangi bir yan etkisi yoksa deneyin. Ama düzenli yapın bunları ve hepsini aynı anda yapmayın güvendiğiniz bir aktara veya doktora danışın yine de. Hayatınıza probiyotik sokun. Propolisi de araştırın sağlığınıza bir yan etki oluşturmuyorsa kullanın derim çünkü her şeye faydası var. Karbonhidratı ve şekeri Çıkarın hayatınızdan. Bence daha yolun başındasınız ve umudunuzu kaybetmemelisiniz. Umarım dilediğinize bir an önce kavuşursunuz.

Zorunlu kürtajımdan 2 hafta sonra kayınvalidemin salak komşusu aa kilo almışsın güzelleşmişsin bebek mi var demişti.Göbeği 8 9 aylık kadar kocaman olmayan kimseye hamile misin diye sormamaya yemin ettim o günden sonra...Kimse kimseye sorup yarasını deşmesin ya neden böyle derler ki

Amin 🙏 bir buçuk yıllık evliyim. İleri seviyede pcos hastasıyım. Klomen, çatlama iğnesi ve yumurta geliştirici iğne vs kullandım canım. Sende hamilesin sanırım Rabbim hayırlı etsin😊
Evet 15aylık evliyim hamıleyım inşaallah Sızlerede nasıp olsun tez zamanda. 💙🙏 Ben hıcbır tedavı uygulamadım herseyi oluruna bırakmıştım olursa allahtan olmazsada demıstım ama yeri zamanı vardır hıc merak etmeyin düşünmeyin o an oluveriyor stres yapmayın en cok bu tetikliyor 😑

Bence silkelen canım kendine gel soyle bır bak kendine sen bu dunyaya gelmıssın senın olabilme ihtimalini bile kım gecırıyordu bugune kadar aklından. Hiç kimse. O yuzden benım sahsı fıkrım lutfen tum hanımlar bır mucize oldugunuzu unutmayın.
Ve sizlerden olacak mucizelere inanın. Caresiz birsey yoktur ölüm dısında.Şükür ıyı gelişmiş bir cagdayız. Evet zorluklarıda var.
Lakin herseyın bası stres mutsuzluk umutsuzluk. Sabredin neyse nasılsa tedavınızı uygulayın. Allaha inancınızı ümidinizi kaybetmeyin.
Bıraz kılo ver bence basarabılırsın yapabilirsin. Valla rahmi ne sekıllerde olanlar var yada ne kıstlerı mıyomları polıplerı olup cocugu olanlar var neden senın olmasın. Buna sen inan herkesten once.
Yasına gelince ben 35 yasındayım ve ilk gebelıgım ve pkoluyum ve birde Yumurta kıstım var hamılelıgıne ogrendım.
Ama asla benım cocugum olmaz demedim içimden gecmesıne bıle izin vermedim bu cumlenın hayatıma devam ettim. Zamanı vardır dedım. Ve oldu 🙏
Lutfen stres sıkıntı üzüntü ile yıpratmayın kendınizi akışına bırakın saglınız için kilo verin verebıldıgınız kadar bıkma usanmayın. Cunku bazı kişilerde kilo sebep olabiliyor ama sen bunuda yaptım de kendine ve onune bak. Göreceksin elbet herkes bırgun bebek sahibi olacak 🙏🙏🙏ben inanıyorum butun pko rahim sekli kıstlı herkes bebek sahibi olacak. Sadece zaman ve moral👍

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Arkadaslar.

Merhaba hayit suyu denediniz mi pcos oldugunuzu belirtmissiniz hayit kullanip hamile kalan cok var ins vesile olur

Merhaba Arkadaslar.

Ben de hep senin gibi düşünürdüm ben bu kadar üzülürken eşimin umrunda olmaması beni daha çok üzüyordu. Bir gün konuştum açık açık hem de salya sümük. Nasıl ya nasıl umrunda olmaz ben bu haldeyken senin boşver deyişlerin beni deli ediyor dedim, istemiyorsan açık açık söyle ben de vazgeceyim artık dedim. Sonra ne dese iyi sen üzül ben üzüleyim sen ağla ben agliyayim kim ayakta tutacak bizi.. Benim de arkadaşlarım hadi artık amca olalım yeğen sevelim deyip duruyorlar üzüldüğümü belli etsem biliyorum ki sen daha çok kahrolacaksin dedi bırakta bizi ayakta tutayım dedi :( O günden beri ben de artık ona belli etmiyorum sanırım daha iyiyim ve o günden beri bizim için daha çok uğraşıyor her ay hastanedeyiz. Biliyorum ki o benden daha çok istiyor. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hepimize sabır versin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 4 yıllık evliym 34 yaşındayım 3 sene önce miyon ameliyatı oldum doktorum bebek sahibi olmam için bir engelim olmadığını ikizim üçüzüm de olabileceğini söledi fakat hiç gebe kalamadım evlendiğimizden beri hiç korunmadık olmuyor olmuyor rahim filmi çektirdik ilaçlı herşeym iyi tüpler açık rahim iyi sadece yumurtalık tembelliği var 4 kere çatlatma oldum her gittiğim doktor kolmen veriyor başka bişey yok en son çalıştım yerde bir bayan beni özel çapaya götürdü orda doktor baya üzdü beni rahim t şeklinde ameliyat edilmesi lazım ama ameliyat edersek yapışabilir yumurtalıkların tembel 2 kere uyarmak yapılması lazım gibi şeyler baya maliyetli olur size dedi ve beni götüren bayan da demez mi sen menepozamı gircen napcan diye başımdan aşa kaynar su aktı resmen çok üzüldüm çok ama ondan önce 7-8 doktora gittim herşey normal dediler rahim filmin iyi tüpler açık yumurta büyümesi ii dediler ama çapa daki doktor çok üzdü beni 80 kiloyum zayıflasam acaba hamile kalabilirmiyim napsam nolur yardım lütfen :KK43:((((((((((
Çok geçmiş olsun 😔 o seni götüren bayan birşey bildiğinden değil tamamen konuşmak için konuşmuş. Allahım nasip etsin sanada bizlerede😔

Ben de hep senin gibi düşünürdüm ben bu kadar üzülürken eşimin umrunda olmaması beni daha çok üzüyordu. Bir gün konuştum açık açık hem de salya sümük. Nasıl ya nasıl umrunda olmaz ben bu haldeyken senin boşver deyişlerin beni deli ediyor dedim, istemiyorsan açık açık söyle ben de vazgeceyim artık dedim. Sonra ne dese iyi sen üzül ben üzüleyim sen ağla ben agliyayim kim ayakta tutacak bizi.. Benim de arkadaşlarım hadi artık amca olalım yeğen sevelim deyip duruyorlar üzüldüğümü belli etsem biliyorum ki sen daha çok kahrolacaksin dedi bırakta bizi ayakta tutayım dedi :KK43: O günden beri ben de artık ona belli etmiyorum sanırım daha iyiyim ve o günden beri bizim için daha çok uğraşıyor her ay hastanedeyiz. Biliyorum ki o benden daha çok istiyor. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hepimize sabır versin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Evet belli etmeyince düşünmüyor sanıyoruz sanırım.. biz kadınlar gibi değiller erkekler. Allahım sanada nasip etsin. Kaç yıllık evlisin?

Zorunlu kürtajımdan 2 hafta sonra kayınvalidemin salak komşusu aa kilo almışsın güzelleşmişsin bebek mi var demişti.Göbeği 8 9 aylık kadar kocaman olmayan kimseye hamile misin diye sormamaya yemin ettim o günden sonra...Kimse kimseye sorup yarasını deşmesin ya neden böyle derler ki
İnan anlamıyorum bende insanlar çok acımasız yada başlarına gelmeyince anlamıyorlar veya tahmin edemiyorlar sanırım..

amiiinnnn verecek inşallah size de bana da. Kayınvalidem eşime 20 yıl sonra kavuşmuş. Yan komşum 17 sene sonra. Bunlar benim için hep umut. Umarım kimse o kadar beklemez ama Allah evlat hasretlerini dindirmiş. Hersey Allah'tan nasip etmese de isyan yok. Çevrenizdeki gereksiz, boş yapan insanları umursamayın. Bana soranlara biz daha düşünmüyoruz diyorum. Kırıcı olanlara da hayırdır sen mi bakcan ben yapınca diyorum. Bir daha konuşmuyorlar. Kırılmak yerine hak edenleri kırın. Bir daha canınızı yakamasınlar.
Haklısın bende son zamanlarda soranlara istemsiz o tepkiyi veriyorum..

Umudunuzu kaybetmeyin. Birçok pcos hastası var ve hamile kalabiliyorlar. Hatta geçen televizyonda izledim kadın pcos hastasıymış ve doktor asla çocuğunun olamayacağını söylemiş. Ama bir gün kadın hamile kalıyor ve hatta umutsuzluğundan dolayı hamileliğini bile farketmiyor taa ki doğum gerçekleşene kadar. Yani siz de asla umudunuzu kaybetmeyin. Gerekirse doktor değiştirin maalesef kadın doğum doktoru 1 taneyle yeterli kalmıyor. Psikolojinizi olumlu tutmaya çalışın. Bence önce kilo vermeyle başlayın. Kendinizi buna hazırlayın gerekirse psikolojik destek alın ya da Kitaplar okuyarak, video vs izleyerek kendi kendinizi de geliştirebilirsiniz. Spora yazılın, yürüyüş yapın, yoga yapın. Bunları da para vermeden kendiniz de yapabilirsiniz. Diyet yapın belki zor gelecek başta ama zayıflamaya başlayınca o size iyi gelecektir. Soğan kürü denediniz mi bilmiyorum ama onu bi deneyin. Ve bitki çayları var hayıt otu, civanperçemi, Aslanpençesi. Bunları da bir Araştırın sağlığınıza herhangi bir yan etkisi yoksa deneyin. Ama düzenli yapın bunları ve hepsini aynı anda yapmayın güvendiğiniz bir aktara veya doktora danışın yine de. Hayatınıza probiyotik sokun. Propolisi de araştırın sağlığınıza bir yan etki oluşturmuyorsa kullanın derim çünkü her şeye faydası var. Karbonhidratı ve şekeri Çıkarın hayatınızdan. Bence daha yolun başındasınız ve umudunuzu kaybetmemelisiniz. Umarım dilediğinize bir an önce kavuşursunuz.
Hepsinden aldım ama dolapta duruyor iyi bir araştırma yapıp sırasıyla yapmayı düşünüyorum.. yağlardan tut tohumlarına kadar aldım. Ama ilk soğan kürünü denemeye düşünüyorum.

Back