Gebeliğe Hazırlık Hiç hamile kalamayanlara

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdiye kadar hiç hamile kalamayanlar var mı ? Sağlıklı gebelik, Kimyasal, düşük, dış gebelik vs hiçbirini yaşamamış olan benim gibi birileri var mı ?
kendimi çok yalnız ve umutsuz hissediyorum.
3 yıl 4 aydır hiç bir şekilde hamile kalamadım ve sorun yok pko dedi son doktor aöa adetim düzenli

Şimdiye kadar hiç hamile kalamayanlar var mı ? Sağlıklı gebelik, Kimyasal, düşük, dış gebelik vs hiçbirini yaşamamış olan benim gibi birileri var mı ?
6yıldır hiç bi şekilde gebelik olmadı üzülme yanlız değilsin yanlız değiliz

Gebelik olusmamasini birsrylere baglamayin canlarim benimmmm Rabbim tez zamanda yuzlerinizi guldursun Rabbim kucaklarinizi doldursun bende bildigim pek bir sorun da yoktu adet gecikmeleri 1-2 gun disinda 6 ay denedik olmadiii ama bir sorun var diye dusunmedim Rabbim ne zaman vericegini biliyor dedim rizki olan dunyaya gelir dedim 1 damla spermden anne rahmine bebek dusuren Rabbim kimsenin gozunu yasli Birakmasin duaya sarilalimmm sadeceee caresizlik yok umutsuzluk yok gam keder yok ALLAH var isteyin seccadede isteyin ellerinizi acip isyerseniz Rabbim comerttir verir InseALLAH

Ben varım...neden kalamadığımı da bilmiyorum sebepsiz galiba ya da sebebi var ben bilmiyorum

Bende varım 👋 3 sene 3 ay oldu ilk zamanlar çok stres yaptım çok üzüldüm ağladım hep sorun bende diye düşündüm ama olmadı. Son zamanlarda hep dua ediyorum elimden geldiğince stres yapmamaya dikkat ediyorum ve inanıyorum bugün değil belki ama bir gün olacak inşaAllah. Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın gönül dileklerimiz hayırlı zamanda hayırlısıysa gerçekleşsin 🤲

Bir buçuk seneden fazladır bende de hiç olmadı. Eşimde varikosel varmış, ameliyat gerekli. Onu da kilo yüzünden yapmadı doktor. Daha bekliyoruz bakalım.

X