Hiç geçmeyen heves, yapacagim sey gereksiz mi

Bende aynı düşüncedeyim, biraz durumum uygun olsun hemen avrupa turu yapmak istiyorum, bir daha gelmeyeceksiniz bu dünyaya, mal mülk gene yapılır acelesi yok ama bu yaşlar geçiyor bence kıymetini bilip istediğinizi yapın derim

Hiiiiiç kimseyi dinlemeyin basın gidin. Bende bakıyorum bu kış için 3-5 günlük Avrupa'da bir ülkenin turlarına. İlk etapta İtalya ya gitmek istiyorum ama bakalım. Bu yaşlar bi daha mi gelcek canııım

Siz kendiniz evinizi olmadıgını sorun etmiyorsanız boş verin gezin dolaşın
Milletti boş verin ne derlerse desinler.Siz hayatınızı yaşamaya bakın ilerde pişman olmamak adına gezin derim

Bak bu da Barış, o zaman zevkle takip ediyordum. Çok iyi bir kariyeri bırakıp dünya turuna çıkmış. Her yiğidin harcı değil :)
http://www.barisakkiris.blogs.com/

Benimde hayalim dünyayı gezmek ve ciddi anlamda bende imreniyorum dünyayı gezip birde üzerine para alan o sunuculara.
Bir dönem tur operatörü olmayı bile düşündüm yalan yok ama hep aynı yeri gezdirmek cazip gelmedi. Birde aile imkanlar vs kısmi var tabi.
Tatil konusuna gelince 4000bin lira para biriktirmek için bir başlangıç evet ama sonuçta halihazırda ödenen yüklü bir borc varken biraz zor ev konusunu gündeme almaniz bence. Tatile gidip gelseniz sonra sıkı bir para biriktirme maratonuna girseniz daha iyi olur sanki ,bu kadar sıkıntının üzerine kafa dağıtmak anlaminda

Evlenirken borca gir, ev al borca gir, çocuk doğur borca gir, özel okula gönder borca gir... Bu böyle gidiyor. Kendinizi metaya tutsak etmeyin. Eviniz olmasın ama mutlu olun. Bu insanlardaki "İlle de bir evim olsun" takıntısını da ben anlamadım gitti

Mutluluğumuz, hayallerimiz her zaman önce gelir. Yani bende geliyor, sizde de gelsin bence; insan o zaman daha kaliteli yaşıyor.

hic gereksiz degil ayrica bende cok istiyorum heryeri gezeyim. bana göre ev ve arabadan daha önemli cünkü hayatin ne Kadar kisa oldugunu gördüm

Bende cok severim gezmeyi farkli seyler denemeyi hatta sevgili oldugumuzdan beri yerimizde durmuyoruz

3.5aylik kizim var okadar cok geziyoruz artik esim ve kizimla...ki tatile bile ciktik geldik herkes diyo bu cocuk eve girmez ilerde sakasina
hatta bazi kendini bilmezler senelerdir cok geziyolar vsvs diye dedikodumuzu yapiyolarmis sallaamiyorum bile..

Bende senin gibi cok istiyorum hatta esimle diyoruz kizimiz yurusun azcik buyusun 2sene icinee turla yurt disina cikicaz. Hatta akrabalar bile olabilr. Kimseyi takma o kadar parayla ev mi alinirr gonlunce yasa

İnsanların mal mülk sevdası bitmez... Araba olur ev olur arsa olur sürekli bir şeyler alma mülk edinme peşindeler.

Siz bu yaşa tekrar gelmeyeceksiniz, şimdi gitmekten zevk alacağınız kadar hiç bir zaman zevk almayacaksınız. Ev alıp hayalleri bundan 10-15 yıl sonraya erteleyeceğinize şimdi gerçekleştirin...

Vereceğiniz para zaten çok değil, yurtiçi tatil yapsanız daha pahalıya gelir. Ama size ufak bir tavsiye tur firmalarıyla gideceğinize kendiniz otelinizi falan ayarlayıp gidin. Hem daha uygun fiyatlı olur hem daha çok, daha rahat gezersiniz.

yeeeeaaaaağğğğğğğğğğğ benim de en buyuk hayalimmmm buuu hatta mumkun olsa solar sıstemı gezmek nasıl offf ama mumkun degıl

Benimde en buyuk hayalim sizinle ayni,eve esyaya kiyafete onem vermem ama hayallerimi susleyen tek sey seyahat edip,yeni yerler kesfetmek ve Turkiyenin %80 ini gezdim, Abd de 3 ay calistim work &travel ile gittim, italya ya ve kibrisa turla gittim,simdi erasmus ile Bulgaristana gidecegim. İlerde de borc harc bitince gezebildigim kadar cok ulke ve sehir gezmek istiyorum.
İnsan bir kere geliyor dunyaya, her ulke bir dil bir kultur demektir,
Bence hayallerinizi ertelemeyin ve gidin ama iki kisi hesapladiginiz meblaga tatil zor bendn son turla gittigimde sirf kendim pasaport+vize+ tur ucreti+ekstra tur+yemek+icecek ve ufak magnet tarzi hediyeye 3000 harcadim...

Ben de aynen senin gibi düşünüyorum.
Mal, mülk, lüks istemem. Allah sağlık versin çalışır, imkanlarim ölçüsünde de dünyayı gezerek yemek isterdim kazandigimi ama benim de eşim öyle düşünmüyor

Ev, araba almadan harcanan o paraların sokağa atıldığını iddia eder maalesef..

Gönlü olmasa da tamam diyormus. Üstelik eşinin ailesinin borcunu ödüyorsunuz.
60 bin ne demek. Hiç düşünme kötü hissetmeden git valla.

Ben gönülsüz tamam bile duysam uçarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…