Hiç geçmeyen heves, yapacagim sey gereksiz mi

Sizin bahsettiniz yaşlarda bende Acun firardayı izler heves ederdim :KK45:eşim askerdeyken onu ziyarete Ankara ya gittim ömrümde ilk kez seyahat etmiştim o zaman ve ben anladımki seyahat etmekden nefret ediyormuşum :110:hala aynı devam ediyor nereye gitsem burnumdan geliyor benimde eşiminde :110:şimdiden yalvarıyorum bayramda memlekete gitmeyelim diye :KK61:bakarız diyor eşim :KK57:

Siz gezin tabi herşey Gençken oluyor:KK51:
Ben Turkiyenin cok yerini gezdim gordum ama yurtdisi ilk olacak insallah severim cok tesekkurler :KK36:

Ayy çok tesekkur edrim paylastiginiz icin. Bir sürü yergezmis ahh hayalim iste :KK36: insallah sizin gibi biriyle evlenirsiniz kari koca gezersiniz. Benim ki bir karadenize gitsin yada ege de iki denize girsin yetiyo ona ama belki yurt disina cikip tadini alirsa ister diye umuyorum
Rica ederim.
Ahh inşallah. Ben de önce Türkiyeden başlayıp dünyaya açılmak istiyorum. Umarım hayallerimiz gerçek olur :KK51:

Sanırım eşimde de böyle bir hayal var,hiç söylemedi ama ben öyle tahmin ediyorum.Her sene tatil zamanında yurtdışından bir yer söyler,oraya mı gitsek der.Bana da nedense Akdeniz tatili daha cazip geliyor,yemeğimi gidip seçeyim yiyeyim,havuza denize gireyim,dinleneyim,akşam eğlencelere gideyim,aktivitelere katılayım vb.Ama sanki yurtdışına gidilse öğrenme,araştırma,gezme,görme...bunlar varken dinlenemezmişim gibi geliyor. 2-3 hafta tatilimiz olsa evet mantıklı,1 haftalık tatilde de mantıksız geliyor. İnş. siz hayalinizi yakın zamanda gerçekleştirirsiniz,masrafı çok değilmiş, Türkiyede tatil yapınca da aynı para gidiyor sonuçta

Mal mülk edinmek yerine, gezip görmek, yeni anılar biriktirmek daha büyük bir zenginlik gibi geliyor bana hep.
Aç ve açıkta değilseniz, gezip görmeli kesinlikle.
Bana da öyle geliyor. Avangard bir mobilya ya da jakuzili bir banyo benim ruhumu doyurmuyor ama yurt icinde gezip gordugum her yerde heyecanlaniyorum

Aha işte ben. Kafama göre birini bulayım düğün falan da istemeyeceğim o paraya gel gezelim şekerim derim. :KK53: Sade bir şeyler yeter. :KK14:
Şunu sizinle paylaşmam yasak değildir umarım Buyrun.
http://www.celebialper.com/
Yapan yapıyor valla.
Fikir olur. Ben zevkle takip ediyorum.
Bariş nerede diye bir blogger vardı ben gençken...ben de seviyorum gezmeyi ama turla değil, kendi başıma sakin sakin

Sanırım eşimde de böyle bir hayal var,hiç söylemedi ama ben öyle tahmin ediyorum.Her sene tatil zamanında yurtdışından bir yer söyler,oraya mı gitsek der.Bana da nedense Akdeniz tatili daha cazip geliyor,yemeğimi gidip seçeyim yiyeyim,havuza denize gireyim,dinleneyim,akşam eğlencelere gideyim,aktivitelere katılayım vb.Ama sanki yurtdışına gidilse öğrenme,araştırma,gezme,görme...bunlar varken dinlenemezmişim gibi geliyor. 2-3 hafta tatilimiz olsa evet mantıklı,1 haftalık tatilde de mantıksız geliyor. İnş. siz hayalinizi yakın zamanda gerçekleştirirsiniz,masrafı çok değilmiş, Türkiyede tatil yapınca da aynı para gidiyor sonuçta
Benim esimde sizin gibi dusunuyor. O da tatili dinlenme zamani olarak goruyor. Ama benimde ah su hayallerim..

Kesinlikle çok değil vereceğiniz para, hele kazanacağınız anıların yanında.
Çevrenizdekiler çekemiyor, siz gidin. Ne güzel ya, başka kültürler tanıyacaksınız.

Bariş nerede diye bir blogger vardı ben gençken...ben de seviyorum gezmeyi ama turla değil, kendi başıma sakin sakin
Bu adam da tek başına geziyor. Üstelik öğretim görevlisiymiş kendisi. Tatillerde falan gidiyormuş. Yıl boyunca birikim yapıyormuş. Gittikleri yerdeki insanlara hediye olarak türk kahvesi,lokum falan da götürüyormuş. Pek naif. :)

Canım tüm konularını takıp ediyorum.
Ve diyorum ki hayallerinin peşinden koş.
Eşin ne derse desin gıdım. Hatta her sene gıdım.

Kızlar dert mi bilmiyorum ama benim içimde kendimi bildim bileli hiç bitmeyen bir hayalim var. 29 yasindayim en az 12, 13 yildir baska bir seyin hayalini kurmam.
Genc bir kizin hayalini kurdugu evlenmek, çocuk, harika bir dugun, gelinlik, guzel bir ev, takilar vs. Ben hicbir zaman bunlarin hayalini kurmadim. Hatta evlenirken herseyim o kadar mutevaziydi ki esim bana hala tesekkur eder (tum masraflati esim ben karsiladik cunku)
Evimi filan gorseniz o kadar mutevazidir ki, usutume basima da oyle marka almam. Temiz olsun eski olmasin yeter.
Tek hayalim,
Dunyayi gezmek.
Hani bu gezginler olur ya tv de program yaparlar o ülke senin bu ülke benim onlari izlerken, gülmeyin ama gözlerim dolar. :cry: onlarin yerinde olmak isterdim.
Allah kismet ederse maddi durumumuz 2016 subat tatilinde bir yurtdisi tatilini elveriyor. O kadar heyecanliyim ki:KK36: bundan sonrada her yil olmasa da iki yil da bir gitmek istiyorum. Sirf bunun icin para biriktirmekk istiyorum. Ben ozel de ogretmenim esim de yine ozel bir sirkette muhendis. Öyle aman aman bir maasimiz yok ama Allah a sukur. Sadece esimin ailesinin 60 bin lira kadar bir borcu var onu oduyoruz (onunla ilgili konuacmistim)
Neyse iste biz onumuzdeki ay tur satin alalim diyoruz ama cevremde bir kac kisi ne gerek var paranizi biriktirin eviniz yok ev alin vs gibi yorumlarda bulundu ve sanirim esimin de fikri bu yonde, bana net bisey soylemiyor, cok istedigim icin tamam gideriz diyor ama cokda hevesli degil.
Ya ben yanlis mi dusunuyorum. Bu arada gidecegimiz tur max. 3000 tutacak hadi ekstra harcamalarla olsun 4000. Ya insan senede bu parayla ev alamazki. Ben de isterim evim olsun ama hayallerimden mi vazgeceyim:KK61:
Ev almak demek uzun vadede harcamalarınızdan kısmak demek. Ev alsanız muhtemelen önümüzdeki 10 yıl taksit ödersiniz peki önümüzdeki 10 yıl yaşayacağınızın garantisi varmı? Eşinize söyleyin bunu. İçinizde yaşama sevinciniz varken gidin gezin en azından ilk fırsatınızı böyle değerlendirin. Sonra ev mi almak istiyorsunuz geziden sonra bütçe ayarlarsınız.

Kesinlikle git gör gez.
Diliniz varsa turla bile gitmeye gerek yok. Yurt dışında ailelerle anlaşıp ev de kiralayabiliyorsunuz.
Biz de turla gitmiştik geçen sene eşimle. Pişman olamayacağım tek şey.
Ben de farklı ülkeler ,kültürler görmek istiyorum.
Ev elbet yine alınır ama senin de motiveye ihtiyacın var. 4000-5000e mal olur en fazla.

X