Hiç geçmeyen heves, yapacagim sey gereksiz mi

Amaan gencsiniz bence gidin ev ileride de alinir benim annemle babam 40-45 yasinda ev sahibi oldular dusunun :) Hem cok bir miktar degilmis yani bide bazi sitelere bakin gercekten cok cok ucuza denk gelebilir :)

benimde en çok istediğim şey ama önce türkiye turu düşünüyorum çoğu yeri gördüm ama hala görmediğim çok yer var ama yurtdışı de kesinlikle hayalim para biriktirmeye başladım bende fırsat olur umarım bence haklısın canım evde önemli ama ev alınır bir şekilde bir kaç yıl sonrada bence herşey zamanında güzel gençken gezmek lazım bence sonra çocuk falan olur bence fırsat kalmaz sanki herşeyin zamanı var diye düşünüyorumtabi bilmiyorum çocuk var mı falan şu an yok diye düşündüğümiçinbu yorumu yaptım

Ben gecenlerde arastirdim 15.000 eurodan basliyo kisi basi yemesi icmesi icinde otel falan. Yada her yil bi ulkeye gideceksin birden fazla para gitmez

Lütfen hayallerinize set çekmeyin...Siz diyorsunuz evlenirken bir sey istemedim diye.İstediğiniz birşey varken ve bunu gerçekleştirebilecekken neden başkalarının laflarına takılıyorsunuz?Benim için dünya turu hiç cazip değil ama bu benim degil sizin hayaliniz!Lütfen dünyada kalacak mallar için hayallerinizin peşinden gitmeyi bırakmayın :)

Aynen sizin gibi çok mütevazı bir düğünle evlenip sade esyalarla Evimi duzenledim. Herşeyi biz yaptık ve hala borç oduyoruz. Ona rağmen borçları takmayip düğün takılarını satıp ispanya ve italyayi gezdik 9 gün :) Hayatımın en güzel günlerini geçirdim. Şimdi tek hedefimiz yeni yerler görmek. Bizde çok para kazanmiyoruz ben devlette öğretmenim eşimde devlette muhendis. Ve o tatili yapmasak borclarimiz bitmisti simdiye. Ama oyle guzel zaman gecirdik ki hic pisman degiliz. Bence hiç düşünmeyin gidin pişman olmazsınız; )

He ya hep dediğim şey işte, ben paramla anı almayı tercih ediyorum. Benim lafımı duyup kanıtlamışlar.

Ölümlü dünyada ev ve yatırıma karşıyım dilediğinizce gezin bence :)

Eşine o.kadar.mutluyum.ki gideceğiniz için gözlerim doluyor bazen seni çok.seviyorum diye sarıl falanda fikrini degistirmesin gidin bence bunun ölümü var kalımı var hayalini gerçekleştir hem 4 milyar

biletleri önceden ucuza alın, bütün gezi bloglarını okuyun. ne güzel yapıyorsunuz. biz de geçen sene gittik 4-5 ülke gezdik. hiç bir 5 yıldızlı otel tailine/arabaya/eve değiştirmem

Aynı benim kafadanmışsın bence o tur'a gidin kim ne derse desin ,hayalinizi gerçekleştirin yaşlandığımızda yaşadıklarımızın anısı kalacak torunlarımıza anlatacak
bazıları yaşayarak ölür bazılarıda bekleyerek

Hayalinizi ertelemeyin lütfen...Ben geçen seneye kadar Avrupa'yı gezmeyi o kadar çok istiyordum ki çok şükür İngiletere ve İtalya'ya gitmek kısmet nasip oldu.Tahmin ettiğimden daha da güzeldi,rüya gibiydi.İşim gereği gitmiştim, eşimi de götürdüm İtalya'ya.Eşimin hiç öyle bir hayali yokken onunda en büyük hayali güzel bir ülkede yaşamak oldu,sonra önüne bir yurtdışı sınavı çıktı.Çok çalıştı ve kazandı, tercihimizi yaptık ;bugün yarın açıklanacak gideceğimiz ülke.İnanılmaz heyecanlıyız,inşallah yine hayallerimizin ötesine geçer :) Rabbim size ve tüm isteyenlere nasip etsin.

valla bence bu insanları hiç dinlemeyin. hayat sizin, istek sizin, para da sizin.
yurt dışına çıkmak da bambaşka bir tecrübe.
evet birikim yapmak güzel bir şey ama yıllardır birikim yapan, birikimi bitiren sonra yeniden yapan anne-babamı düşünüyorum.. hayatlarının ilk gerçek tatiline bu yıl çıkacaklar. onlar da en az sizin kadar heyecanlılar. çocukları olarak ön ayak olmasak yine de bir akraba ziyareti şeklinde tatil yapacaklardı. ama hayat her zaman böyle değil işte.

okurken kendimi gördüm yazdıklarında..
bana da bir sırt çantası versinler tüm dünyayı gezerim yorulmadan bıkmadan.
ilkkez gittiğim yerleri dolaşırken kendimi kaybediyorum meraktan ve heyecandan içim kıpır kıpır oluyor.
bence gitmek istemekte haklısın.

Çok normal bir hayaliniz var.. Ben de evlenme konusunda öyle bütün kızlar gibi hayal kuran biri değilim.. Tüm dünyayı gezmek olmasa da benim hayalim de sevdiğimle ya da sevdiklerimle görmek istediğim yerleri gezmek.. İyi bir tur olursa ne güzel ikiniz gezer görürsünüz. Ama yurt dışı turu olunca iyi seçim yapmak lazım. İnternet sitelerinde bazı olumsuz şeyler yazmışlar. Oteller, tur programı gibi şikayetler olmuş..

inşallah kısmet olur
ben de yeni yerler görmeyi çok severim
ama kocam sadece deniz olan ve türkiyedeki yerlere gitmek ister
ben de merak ediyorum
sırf gezme merakım yüzünden koca boşayasım var

kesinlikle gitmelisin veronika.
böyle şeyler gençken çok daha güzel bence.
ben de bebek fikrimi erteleyip biraz daha gezsem diye düşünmüyor değilim.
eşimin izin tarihleri nerdeyse izne çıkacağı ay belli olduğu için önceden ayarlama lüksüm de yok, sen daha da ucuza da getirebilirsin erkenden ayarlayıp.
vizemi 6 aylık filan verselerdi kışın ben de orta avrupa istiyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…