Hiç geçmeyen heves, yapacagim sey gereksiz mi

herkesin hayat tarzı başkadır. kimi iyi bir evde oturup, iyi bir arabaya binmek marka giyinmekten hoşlanır ama dışarıda bir kahve içmez. kimi de mala mülke önem vermez ama hayatını dolu dolu yaşar gezer, yer içer..
kimi elektroniğe para yatırır, ya da eşyaya, kimi kitaba, ya da hobisiyle ilgili bir malzemeye.
kimsenin kimseyi yargılamaması gerekir, ama milletin ağzı da torba değil. ağzı olan konuşur.
bunu umursayıp umursamamak sizin bileceğiniz iş. eşinizle kafanız uyuşuyorsa. sonuçlarını göze alıyorsanız kime ne :)

Sağolun kızlar, ne kadar doğru bi karar verdigimi yorumlarinizla gosterdiniz. Dun iyice gaza geldim esimi dedimki cok heyecanliyim işte soyle yapariz boyle yapariz vs. O da heyecanlandi. Yazinda yunanistan a mi gitsek filan demeye basladi

eskiden yurtdışına gitmek büyük bir işti. planlar, programlar, uçaklar, paralar... ama şimdi öyle değil ki. antalya'da, bodrum' da herşey dahil 1 hafta gidin bu paraya yakın bir para çıkıyor zaten. alışmadığımız için yadırgıyoruz bu durumu bence. para biriktir ev al, para biriktir araba al, para biriktir çocuk okut... eee biz hiç yaşamayalım mı bu para yenmek için yaşamak için kazanılıyor.

sakın vazgeçmeyin hayalinizden, isteklerinizden. 3000-4000 liraya ev mi alınır. 2 yılda bir gitseniz ohh miss. hayata bir kez geliyoruz.

Benim gibi biri. Gezmeyi o kadar seviyorum ki. Bana kalsa ayda bir giderim bir yerlere ama malum bütçe ve işler, çocuğun okulu. Ama şükür her yaz bir yere gitme fırsatı oluyor. Evde geçen 1 haftanın nasıl geçtiğini bilmezsiniz, ama tatilde geçen 1 haftayı ömrünüz boyunca hatırlarsınız. Magnet biriktiyorum ben. Gittiğim yerleri hatırlıyorum bakınca, başka yerlere giden arkadaşlardan da istiyorum, ben gidemesem de o topraklardan geldi diye seviyorum. Şükür ki oğlum da benim gibi. Büyük küçük fark etmiyor, mesela Fatih te işimiz var. Yürürken hadi anne önce bir sokaklarda kaybolalım seninle diyor 6 yaşında çocuk işte ruh budur. Hastalığını abartmayacaksın, rahatına bakmayacaksın, yorulmayı göze alacaksın. Bazı insan hakikaten sevmiyor, senin seyahatini de zorlaştırıyor. Eşim zordur mesela, bu sefer nazını niyazını çektim, beni de gideceğim yerlerden etti. Zaten sayılı günümüz var. İnsan eşi yanında olsun istiyor ama bundan sonra duygusallık yok. Mottom gelen gelir, gelmeyen kalır olacak. Bir tek bütçeyi ve planlamayı iyi yapmak gerekiyor. Çünkü dışarıda geçirdiğin bir gün bile acayip para harcattırıyor insana.

En azından 2 senede bir yurt dışı çok iyidir, bakmayın biriktirin diyenlere. Boşa geçmiş Ömrün telafisi yok. Bu gezimizde 7 aylık çocuklarıyla gelmiş genç bir çift vardı. Örnek oldular bana. Çocuğun bakımını eşit bir şekilde saatlere bölmüşler aralarında bazen biri ilgileniyordu , bazen biri. Böylece ikisi de keyif alıyordu.

Ayy ne guzel soylediniz. Oglunuza da masallah. Ilerde sadece ana ogul gidersiniz daha da eglenceli olur

bneim de evim yok. eşimin çiftlik kurma hayali vardı hep. bilemiyorum sonu nasıl olur ama her şeyimizi ona yatırıyoruz. tabi ikimizde çalışıyoruz aynı zamanda... ben bazen isteksiz duruyorum çünkü hem iş hem çiftlik işi zor görüşüyoruz gibi.. o kadar üzülüyor morali bozuluyor... o zaman da ben de ona üzülüyorum.. hayali gerçekleşsin istiyorum hep..

eşiniz sizi mutlu görünce daha sevinir aslında.. bence gidin tatile 3 günlük dünya.. kredi çek ev al bi ömür onla boğuş. zira faizli paraya girdin mi hayırsız mı oluyor ne çıkılmıyor bir türlü içinden..

gidip gezin tozun derim ben..

inşallah hayallerinizi gerçekleştirirsiniz... zaten 60 000 tl borçla siz ev alamazsınız epey zaman kredi bile çekseniz belli bir miktar paranız olması lazım devlet artık tüm ev parası için kredi vermior velhasıl kelam gezin eğlenin ...

Benimde tek büyük hayalim dünyayı gezmek o kadar istiyorum ki Türkiyemde bile bir kaç yere anca gittim öncelikle ülkemi gezmek sonra dünyaya açılmak ah Rabbim nasip etsin isteyen herkeseSana dürüst olayım mı eşim ev ev diye tutturdu yeni evlendik ev aldık inşallah ödemek nasip olur tabi ama almasaydık gezseydik onunla da çok mutlu olurdum şimdi borçla kısa turlara günü birlik Türkiye içi gezilere anca çıkar paramız artık çocuk olursa kredi biterse çocuk büyüyünce ancakYeni ufacık bir il görmek bile nasıl mutlu ediyor beni elimde olsa hafta sonu tatilime bile gezi sığdırır gider gelirim

Ya tam aynı ben! Evlenmedim ama böyle olmak istiyorum. İnan ki gördüğünden daha ucuza halloluyor her şey. 20 ülkeye yakın yaptım ben hep kendi programlarım.. İstediğin zaman özelden konuşabiliriz.
Şu dünyada gezen insandan çok hiçbir şeyi kıskanmıyorum. :)))

Ayy darisi basima insallah. Cok tesekkurler

Uzak dogu mu ahhh en buyuk hayalim
avrupaya harcanan para yerine egzotik uzak dogu tatili yapmak daha mantikli bence. hem vize de yok.
avrupa bana hep ayni geliyor, heryerde renkli renkli evler.
ama uzak dogu oylemi, helede tropik adalar? o muhtesem doga, farkli bitkiler, bambaska yemekler..
gidecek olursan Bali den basla derim, muhtesem

Siz benden buyukmussunuz maddi durumunuzu siz daha iyi.bilirsiniz ama ben 4000 parayla gitmezdim herkesin hayalinde vardir yeni yerler gormek para biriktiyorsaniz gezin bencede ama bana her sene 3000 4000 fazla geldi

Siz benden buyukmussunuz maddi durumunuzu siz daha iyi.bilirsiniz ama ben 4000 parayla gitmezdim herkesin hayalinde vardir yeni yerler gormek para biriktiyorsaniz gezin bencede ama bana her sene 3000 4000 fazla geldi
Kari koca aylik 5000 civarinda maaslarimiz var. Yani 1 aylik maasimizla gezmis gibi oluyoruz cok degil bence

Merhaba veronika_nika :) Bir sürü yorum yapılmış ama ben de bu konu hakkında yorum yapamadan duramadım

Uluslararası İlişkiler son sınıf öğrencisiyim.Aldığım derslerin yanında yeni yerler görüp, yeni diller öğrenmeyi de mesleğimin bir parçası olarak görüyorum.3 sene yurt dışında yaşadım.Daha sonra ülkeme döndüm.Şu an öğrenci olduğumdan dolayı maddi durumum annecim babacım ben gidiyorum para verir misinizden öteye gidemeyeceği için böyle şeylere kalkışmadım Ama mezun olup kendi paramı kazanmaya başladığımda yurt dışına arkadaşlarımla gitmeyi çok istiyorum.Önceliğim Yunan adaları, sonra özellikle İskoçya'yı görmek isterim.Ayrıca ucundan da olsa kanımda da olduğundan dolayı Balkan ülkelerini görmek için yanıp tutuşuyorum. (-ki biz bir ara araştırmıştık turlarla gayet ucuza bir sürü Balkan ülkesi görmek mümkün) Hayallerimin arasında İspanyolca öğrenip kendi başıma İspanya'yı gezmek ver.Hepsi nasip kısmet tabi ama umarım gerçekleştirebilirim :)

İnsanların ne dediğine bakmayın.Siz hayallerinizin peşinden gidin.Eve 2 maaş giriyor.Sizin de eşinizin de meslekleri gayet yerinde.Herkes ister evi arabası olsun ama kusura bakmasınlar sizin söylediğiniz meblağayı sırf hava atmak için Çeşme'de yiyen kirada oturanlar var.Siz Bodrum'a gideceğinizi söyleyip 1 haftalık otel ücretinin 3bin TL civarı olacağını söylediğinizde arkanızdan su dökecek kişiler, işin içine yurtdışı girince çekemiyorlar bence.

Eşinizle konuşup hesap yapın.Sonra gidin gezin bir güzel. Afedersiniz ama bütün sene eşekler gibi çalışan sizsiniz.Ne yapmak istiyorsanız onu yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…