Hiç geçmeyen heves, yapacagim sey gereksiz mi

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
Kızlar dert mi bilmiyorum ama benim içimde kendimi bildim bileli hiç bitmeyen bir hayalim var. 29 yasindayim en az 12, 13 yildir baska bir seyin hayalini kurmam.
Genc bir kizin hayalini kurdugu evlenmek, çocuk, harika bir dugun, gelinlik, guzel bir ev, takilar vs. Ben hicbir zaman bunlarin hayalini kurmadim. Hatta evlenirken herseyim o kadar mutevaziydi ki esim bana hala tesekkur eder (tum masraflati esim ben karsiladik cunku)
Evimi filan gorseniz o kadar mutevazidir ki, usutume basima da oyle marka almam. Temiz olsun eski olmasin yeter.
Tek hayalim,
Dunyayi gezmek.
Hani bu gezginler olur ya tv de program yaparlar o ülke senin bu ülke benim onlari izlerken, gülmeyin ama gözlerim dolar. onlarin yerinde olmak isterdim.
Allah kismet ederse maddi durumumuz 2016 subat tatilinde bir yurtdisi tatilini elveriyor. O kadar heyecanliyim ki bundan sonrada her yil olmasa da iki yil da bir gitmek istiyorum. Sirf bunun icin para biriktirmekk istiyorum. Ben ozel de ogretmenim esim de yine ozel bir sirkette muhendis. Öyle aman aman bir maasimiz yok ama Allah a sukur. Sadece esimin ailesinin 60 bin lira kadar bir borcu var onu oduyoruz (onunla ilgili konuacmistim)
Neyse iste biz onumuzdeki ay tur satin alalim diyoruz ama cevremde bir kac kisi ne gerek var paranizi biriktirin eviniz yok ev alin vs gibi yorumlarda bulundu ve sanirim esimin de fikri bu yonde, bana net bisey soylemiyor, cok istedigim icin tamam gideriz diyor ama cokda hevesli degil.
Ya ben yanlis mi dusunuyorum. Bu arada gidecegimiz tur max. 3000 tutacak hadi ekstra harcamalarla olsun 4000. Ya insan senede bu parayla ev alamazki. Ben de isterim evim olsun ama hayallerimden mi vazgeceyim

Bu arada kizlar Türkiyemin pek cok yerini gordum. Ağrı ya muş a giderken bile heyecanlandim. Sümela manastirina, ishak paşa sarayini gezerken gözlerim doldu mutluluktan. Yeni yerler gormeye bayiliyorum

Son düzenleme:
Simdi hekesin onceligi farklidir. Sizin onceliginiz yurt disi seyahati olablir bunda bir sorun yok ama esinizde sizinle ayni fikirde olmasi onemli tabi. Kirada oturmak benim icin sorun degil diyorsaniz gidin yurt disina esinizi nasil ikna edersiniz bilemiyorum ama.

Su an zaten ailesinin borcunu odedigimiz icin ev sahibi olmamiz cok zor sanirim esim de onun mahcubiyetiyle tamam diyor

Biletler kis aylarinda ucuz olur.
Ingilizce ogrenin, booking tripadvisor siteleriyle isinizi halledin.
Avrupaya bir girdiniz mi schengen ile ryan air , tren veya otobusle dahi her ulkeyi gezersiniz. Avrupadan sonra alisinca da uzak dogu orta dogu afrika falan allah ne verdiyse :)
Biz bu sekilde yapacagiz :) avrupadan baslayip. Tabii cocuklarin biraz buyumesi lazim

ya ev alınır elbet borç harç da olsa
gez bence gençken.

Ay ne guzel anlatinniz insallah

Biletleri önceden ucuza alın, booking.com , tripadvisor gibi sitelerdende sadece yatmalık ama güvenli otellerde kalın. Çok daha ucuza tatil yapabilirsiniz.

Sizin bahsettiniz yaşlarda bende Acun firardayı izler heves ederdim eşim askerdeyken onu ziyarete Ankara ya gittim ömrümde ilk kez seyahat etmiştim o zaman ve ben anladımki seyahat etmekden nefret ediyormuşum hala aynı devam ediyor nereye gitsem burnumdan geliyor benimde eşiminde şimdiden yalvarıyorum bayramda memlekete gitmeyelim diye bakarız diyor eşim

Siz gezin tabi herşey Gençken oluyor

Ayy çok tesekkur edrim paylastiginiz icin. Bir sürü yergezmis ahh hayalim iste insallah sizin gibi biriyle evlenirsiniz kari koca gezersiniz. Benim ki bir karadenize gitsin yada ege de iki denize girsin yetiyo ona ama belki yurt disina cikip tadini alirsa ister diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…