Hiç geçmeyen heves, yapacagim sey gereksiz mi

Merhaba veronika_nika veronika_nika :) Bir sürü yorum yapılmış ama ben de bu konu hakkında yorum yapamadan duramadım :KK23:

Uluslararası İlişkiler son sınıf öğrencisiyim.Aldığım derslerin yanında yeni yerler görüp, yeni diller öğrenmeyi de mesleğimin bir parçası olarak görüyorum.3 sene yurt dışında yaşadım.Daha sonra ülkeme döndüm.Şu an öğrenci olduğumdan dolayı maddi durumum annecim babacım ben gidiyorum para verir misinizden öteye gidemeyeceği için böyle şeylere kalkışmadım :KK70:Ama mezun olup kendi paramı kazanmaya başladığımda yurt dışına arkadaşlarımla gitmeyi çok istiyorum.Önceliğim Yunan adaları, sonra özellikle İskoçya'yı görmek isterim.Ayrıca ucundan da olsa kanımda da olduğundan dolayı Balkan ülkelerini görmek için yanıp tutuşuyorum. (-ki biz bir ara araştırmıştık turlarla gayet ucuza bir sürü Balkan ülkesi görmek mümkün) Hayallerimin arasında İspanyolca öğrenip kendi başıma İspanya'yı gezmek ver.Hepsi nasip kısmet tabi ama umarım gerçekleştirebilirim :)

İnsanların ne dediğine bakmayın.Siz hayallerinizin peşinden gidin.Eve 2 maaş giriyor.Sizin de eşinizin de meslekleri gayet yerinde.Herkes ister evi arabası olsun ama kusura bakmasınlar sizin söylediğiniz meblağayı sırf hava atmak için Çeşme'de yiyen kirada oturanlar var.Siz Bodrum'a gideceğinizi söyleyip 1 haftalık otel ücretinin 3bin TL civarı olacağını söylediğinizde arkanızdan su dökecek kişiler, işin içine yurtdışı girince çekemiyorlar bence.

Eşinizle konuşup hesap yapın.Sonra gidin gezin bir güzel. Afedersiniz ama bütün sene eşekler gibi çalışan sizsiniz.Ne yapmak istiyorsanız onu yapın.

:KK68:
Merhaba canim ne kadar guzel yazmissin aynen öyle o konusanlar butun sene calisirken nerdeydiler. Destegin icin tesekkur ederim. Insallah sende hayallerine kavusursun :KK200::KK36:

[QU"veronika_nika, post: 42148544, member: 638107"]Teralenim yay :KK36:[/]

Al iste demistim sana ayni ben gezenti yay :)
Seyyahat ederek aldigin haz huzur seni gelecekte sahip olacagin ev icin motive eder.Her firsatta seyyahat etmeni dilerim

Yazınızı okurken aynı ben dedim evliliğimize ve evimize kadar :)
Sizi o kadar net anlıyorum ki... Benim de en büyük tutkum seyahat etmek, çocukluktan beri çok sık seyahat ederdim ta ki evlenene kadar insan geçim derdine düşünce maalesef en zevk aldığı şeyi bile yapamaz hale geliyormuş, eşlerimizinde seyahate bizim kadar düşkün olmamalarının bunda payı var.İnsan isterse bazı ihtiyaçlarını bu uğurda ikinci plana atabilir. Çünkü seyahat etmek bir tutkudur bir tadan bir daha bırakamaz. :) Ben yine de sürekli dua ederim Allah nasip etsin diye. Sizin de seyahatiniz gayet makul bir fiyata geliyormuş ve o seyahatten döndükten sonraki yenilenmenin rahatlamanın yanında bu fiyatın lafı bile olmaz ama işte seyahate çıkmayız şunun için biriktiririz daha iyi olur mantığı var türkiye'de maalesef...:KK43:

Kızlar dert mi bilmiyorum ama benim içimde kendimi bildim bileli hiç bitmeyen bir hayalim var. 29 yasindayim en az 12, 13 yildir baska bir seyin hayalini kurmam.
Genc bir kizin hayalini kurdugu evlenmek, çocuk, harika bir dugun, gelinlik, guzel bir ev, takilar vs. Ben hicbir zaman bunlarin hayalini kurmadim. Hatta evlenirken herseyim o kadar mutevaziydi ki esim bana hala tesekkur eder (tum masraflati esim ben karsiladik cunku)
Evimi filan gorseniz o kadar mutevazidir ki, usutume basima da oyle marka almam. Temiz olsun eski olmasin yeter.
Tek hayalim,
Dunyayi gezmek.
Hani bu gezginler olur ya tv de program yaparlar o ülke senin bu ülke benim onlari izlerken, gülmeyin ama gözlerim dolar. :cry: onlarin yerinde olmak isterdim.
Allah kismet ederse maddi durumumuz 2016 subat tatilinde bir yurtdisi tatilini elveriyor. O kadar heyecanliyim ki:KK36: bundan sonrada her yil olmasa da iki yil da bir gitmek istiyorum. Sirf bunun icin para biriktirmekk istiyorum. Ben ozel de ogretmenim esim de yine ozel bir sirkette muhendis. Öyle aman aman bir maasimiz yok ama Allah a sukur. Sadece esimin ailesinin 60 bin lira kadar bir borcu var onu oduyoruz (onunla ilgili konuacmistim)
Neyse iste biz onumuzdeki ay tur satin alalim diyoruz ama cevremde bir kac kisi ne gerek var paranizi biriktirin eviniz yok ev alin vs gibi yorumlarda bulundu ve sanirim esimin de fikri bu yonde, bana net bisey soylemiyor, cok istedigim icin tamam gideriz diyor ama cokda hevesli degil.
Ya ben yanlis mi dusunuyorum. Bu arada gidecegimiz tur max. 3000 tutacak hadi ekstra harcamalarla olsun 4000. Ya insan senede bu parayla ev alamazki. Ben de isterim evim olsun ama hayallerimden mi vazgeceyim:KK61:

Bu arada kizlar Türkiyemin pek cok yerini gordum. Ağrı ya muş a giderken bile heyecanlandim. Sümela manastirina, ishak paşa sarayini gezerken gözlerim doldu mutluluktan. Yeni yerler gormeye bayiliyorum

öğretmensin çalıştığın okulda proje yazsan seni göndermezler mi?
özel okullarda durum nedir bilemiyorum ama.

X