- Konu Sahibi minislerinminisi
Bu şekilde kendinizi kapamayın. Belki de gerçekten mutlu olacağınız biri ile karşılaşacaksınız. Yaşınız daha küçük. Başkasının tecrübesi hayatındaki yaşanmışlıklar bu kararı alıp yola devam etmesine neden olmuştur. Sizin ki bambaşka bir hikayedir. Başkasının görüşü ile yola devam edilmez. Evlenip çoluk çocuğa karışıp çok mutlu olan var, ayrılıp çocuğu ile çok güzel hayat kuran belki daha sonra evlenip gerçek aşkı bulan da var, kendi ile mutlu olan yalnızlığı seçen de var. Herkesin kendi hayatı kendi yolu. Nasıl isterse.
Ben 30 ların sonundayım artık evlenmedim. İstesem olurdu. Çevremde pek mutlu evlilik görmedim. Belki onun korkusu bilemiyorum. 1-2 yıl önce çok çocuk isterdim. Ama şuan baktığımda ülkenin haline çocuk olayı da silindi zihnimden. Gerek yok dedim kendimce bir karar aldım. Ha geçen yaz sorsan nişanlanacaktım ama şimdi iyi ki diyorum. Yani herkesin hayata bakış açısı yaşantıları farklı. Ben bu yolu seçtim. Pişman olur muyum bilemem ilerde?
Ben 30 ların sonundayım artık evlenmedim. İstesem olurdu. Çevremde pek mutlu evlilik görmedim. Belki onun korkusu bilemiyorum. 1-2 yıl önce çok çocuk isterdim. Ama şuan baktığımda ülkenin haline çocuk olayı da silindi zihnimden. Gerek yok dedim kendimce bir karar aldım. Ha geçen yaz sorsan nişanlanacaktım ama şimdi iyi ki diyorum. Yani herkesin hayata bakış açısı yaşantıları farklı. Ben bu yolu seçtim. Pişman olur muyum bilemem ilerde?