• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç evlenmemeyi tercih eder miydiniz?

Eşimle kavga edince B.k vardı da evlendim diyorum. Ama onun dışında Bi insanın hayattaki en büyük ortağının eğer iyi bir eşse en yakın kişinin eşi olduğunu düşünüyorum. Ne kadar çevren falan da olsa herkes günün sonunda kapısını kapatıp kendi çekirdek ailesi ile başbaşa kalıyor. Kaç kardeşin arkadaşın olursa olsun herkes önce ailesini düşünüyor. Hatta çocukların bile bir gün evlenip kendi hayatına bakıyor ama eş hep yanında.
Esimle tum es isleri vs ortak. Hatta yemek, alisveris tamamen ona ait. Temizlik de ortak. Sarilmayi opmeyi cok sever. Boyle bakinca ideal erkek gibi duruyor di Mi? Bir de madalyonun obur yuzu var. Tartışma sirasinda dunyanin en pislik canlisina donusen, kufur eden bir canavar oluyor. Kisaca cabuk parlayip, cabuk sönen biri. Bu kavgalar sirasinda milyonlarca kere bosanmam gerek, kurtulmam lazim dediysem de, normal zamanlardaki halini, yalnizken yapamayacagim seyleri onunlayken basardigimi dusundukce, sakin kalmaya calisiyorum. Dogrusu nedir, bilmiyorum

Sizce evlenmemek nasıl bir karar olurdu?Genç yaşta bazı şeylerin farkına varamayıp sonradan evlenmediğime pişman olur muyum?Evet iyi bir evlilik olmadıktan sonra olmasa da olur diyenler olucaktır.Ama ayrıntılı fikir almak istiyorum.Belli bir yaşa gelip hiç evlenmemiş olan varsa aranızda bu kararından memnun mu?Düşüncelerinizi bekliyorum.

Senin gibi bekar olarak şunu söyleyeyim ‘evlenmeyin evlilerine inanma’

Sana evlenme derler kendileri boşanmazlar, güvenli alanlarından çıkamazlar.

Boşansalar tekrar evlenirler. İnanma o yüzden. Burda kocasına konu açarlar, akşam aynı yatağa girerler 🙃

İnsanın sevilmeye sevmeye ihtiyacı vardır. İçgüdüsel olarak sevişmeye ihtiyacı vardır. Üremeye ihtiyacı vardır.

O yüzden düzgün birini hayatının ne zamanında bulursan evlen gitsin.

Herkese cevapları için teşekkür ederim başlık ve içeriği yazarken ağzımdan dökülürcesine yazdım bu yüzden yanlış anlaşılma olduysa kusuruma bakılmasın,herkesin cevabı değerli ve ben de sayenizde merak ettiğim soruların cevaplarını okumuş oldum.Benim şuan hayatımda kimse yok ama düzgün biri çıksa düşünür tartar evlenirim.Çünkü evlenmek hayallerimden birisi.İyi bir kariyerim var,kendi ayaklarımın üstünde duruyorum.Bir de anne olmak istyorum sanırım evlenmeyi bu yüzden de istiorum.Düzgün bir adam olduktan sonra neden olmasın diyenlerdenim.Mühim olan öyle birinin karşıma henüz çıkmaması aslında.Hayatıma hep yanlış adamlar girdi şu zamana kadar ve onlar hayatımdan geçtikçe de birçok şey öğrendim iyi niyetinizi içinizde saklamanız gerekiyormuş.İyi niyetinizi ve ciddi ilişki isteğinizi belli ederseniz olmuyor.Ben öyle yapıyordum ama artık öyle yapmayacağım.Herkesin her şey gönlünce olsun❤️

Back