- 12 Şubat 2012
- 2.959
- 3.465
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım saat 7:30 kalkıyorum,kızımı okula bırakıp geliyorum hemen çarşaflarımı değiştiriyorum makinada çamaşır yıkanırken yemeğe geçiyorum ki yemek kokusu ben evi temizleyene kadar gitsin. camlara girişiyorum büyük odamdan başlıyorum her camını sildiğim odanın yerlerini siliyorum silme süpürme bitince yıkanan kuruyan çamaşırları alıp ütüye geçiyorum.hatta bugün ben yaptım her ne kadar dizlerimden altını hissetmesemde yarın keyifle gezebilirim
En azından iş ilerliyor, ben telefonda oyun oynarken buluyorum kendimi.Bı de sabredemıyorum temızlık yaparken salonu temızlıyosam bırden kendımı mutfak doşabı sılerken buluyorum neden? Cunku usulu bılmıyorum
Aynı ben dünden beri temizlik yapacam daha yapamadımValla ben beceriyorum ama nefret ediyorum. Uyandığımdan beri evi süpürücem diyorum saat 17.36 hala faaliyete geçmedim...
O dedigim de iste esim artik ne zaman temizlik yapicaksin dediginde yani yoksa full yatısEn azından iş ilerliyor, ben telefonda oyun oynarken buluyorum kendimi.
Bende senin gibiyim temizligin her turlusunden nefret ediyorum.kisilik meselesi galiba .etrafimdaki kimseye benzemiyorum.turumun tek ornegi saniyordum kendimi.pasakli degilim ama zorla yapiyorum isleri.ozelliklede mutfak isi ve ev supurmekten nefret ediyorum kadin tutmaya calisiyorum bendeYaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
Temizliğe 15 günde bir abla geliyor, 2. Hafta ben elbette bir şeyler yapıyorum ama çoook isteksizce. Abla gelene kadar biri gelecek olsa kafayı yiyorum.
Bazı kadınlar zevkle yapiyor, imreniyorum. Çocuklarım ilerde benden öğrenecek bu işleri. İkisi de kız. Ne yapacağım ben?
kızların seni örnek almayacak. annem 3 cesit yemek yapar hala,ben tek ceşit. annem hergün süpürür siler ben haftada 1 bilemedin 2... sen kızlarınla oyna gez dolaş inan akıllarında en çok o anlar kalıcak... benim annemle bir tane anım yok parkta geçen hep temizlik hep ev işi...Yaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
Temizliğe 15 günde bir abla geliyor, 2. Hafta ben elbette bir şeyler yapıyorum ama çoook isteksizce. Abla gelene kadar biri gelecek olsa kafayı yiyorum.
Bazı kadınlar zevkle yapiyor, imreniyorum. Çocuklarım ilerde benden öğrenecek bu işleri. İkisi de kız. Ne yapacağım ben?
Gorumceni hizmetci olarak kullaniyosun yani.buda iyiymisBende sevmiyorum ev temizliği nefret ediyorum ama her cuma günü dip köşe temizliği görümceme yaptırıyom eşim şikayetçi kardeşini ovunuyor bak nasıl yapıyor diyo o an sinir oluyorum arkadaş...