• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç bir sorun yokken hamile kalamayanlar var mı?Rabbim bekleyenelere sen nasip et

yarem21

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
3.695
287
698
8 aydır ikinci bebişimizi istiyoruz ama olmuyor işte 3 ay serephone ve çatlatma iğnesi dok her şey çok güzel kist yok iltihap yok yumurta 20mm oluşuyor sonuç yine negatif rabbim benim gibi bekleyenlere sen nasip et

Son düzenleme:
merhaba canım ilk yazmak bana nasip oldu :)
benimde temmuzda 1 yılım doluyor 1 yıldır istiyoruz kan tahlillerinden rahim filmine kadar herşeyi yaptırdım ama herşey normal hormon seviyelerim iyi rahimim normal tüplerim açık yumurtluyorum ama olmuyor bu ay klomen kullandım p.şembe doktor çağırdı bakalım ne dicek Allah ne zaman hayırlısıysa o zaman vericektir zaten sen gönlünü ferah tut bende çok üzüldüm başlarda olmuyor diye çok ağladım ama ağlamak çözüm değil Allah'ım hayırlısını versin

merhaba canım ilk yazmak bana nasip oldu :)
benimde temmuzda 1 yılım doluyor 1 yıldır istiyoruz kan tahlillerinden rahim filmine kadar herşeyi yaptırdım ama herşey normal hormon seviyelerim iyi rahimim normal tüplerim açık yumurtluyorum ama olmuyor bu ay klomen kullandım p.şembe doktor çağırdı bakalım ne dicek Allah ne zaman hayırlısıysa o zaman vericektir zaten sen gönlünü ferah tut bende çok üzüldüm başlarda olmuyor diye çok ağladım ama ağlamak çözüm değil Allah'ım hayırlısını versin

slm canım ne sorunları olupta mücadele edipte hamile kalan var bendede sorun yok korunmayı bıraktıktan bir ay sonra ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim ondan sonrası tutmadı hormonlarımda çok düzgün yumurta 20mm oluyor çatlıyor işte bu ay son serephone kulanışım ayın 20 sinde çatlatma iğnesini oldum ve bu günleri değerlendiriyoruz işte kısmet işte rabbim hayırlısını verecektir işte

benimde ve eşimdede hiç bir sonun yoktu ama 8 ay olmadı 9. ayda oldu bebeğiniz doğru zamanı bekliyor inş. en yakın zamanda hamile kalırsınız:16:

8 aydır ikinci bebişimizi istiyoruz ama olmuyor işte 3 ay serephone ve çatlatma iğnesi dok her şey çok güzel kist yok iltihap yok yumurta 20mm oluşuyor sonuç yine negatif rabbim benim gibi bekleyenlere sen nasip et

canım ben ve eşim tüm testleri yaptırdık normal bir tek rahim filmi çektirmedim onuda gelecek ay çektirmeyi düşünüyorum ama olmuyor olmuyor eşimin ve benim arkadaşlarımın bebeklerini görünce öyle üzülüyorum ki.
Bende bu ay serephone kullandım ilk ayımdı ama bugün regl oldum:(
doktor 3 ay kullanacağız demişti ama ben gelecek ay eşimle ayrı şehirlerde olacağımız için kullanmayacağım serephone.
Herhalde benim de umutlarım eylüle kaldı tabi en iyisini allah bilir.

bizde 2. bebek için 7 aydır uğraşıyoruz ama maalesef olmuyorrrrr:( doktora henüz gitmedim.. bu ay şu soğan kürünü uygulayacağım. İnşallah tutar..Eğer gene tutturamazsak bizede doktor yolları görünüyor :4:

Back