• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamişler arasına katıldıııııııımmm

Selam kızlar. Siteye yazmaya başladığımda 28.günlük hamileydim :) şimdi 15.hafta 5.günlük hamileyim (110 gün olmuş)
Zaman hızla geçiyor haftaya 5.ayıma gireceğim. Ve yarın cinsiyetini öğrenmeye gideceğiz inşallah belli olur :))

Hadi Hayırlısı olsun canım. Biz hala öğrenemedik cinsiyeti göstermiyor inatçı kendini inşallah sen öğrenirsin bizimki gibi olmaz

Teşekkür ederim :)) inşallah ama yarın 16 hafta yeni başlamış olacağı için zor gibi gözüküyor demek ki :( 18.hafta da bile belli olmayabiliyorsa daha çok bekletecek bebişler bizi :)) Öğrenince bizimle paylaş mutlaka bende yazıcam :)

merhaba hanımlar 3 yıl önce keşfetmiştim bu siteyi ve bir konuda hayatımın dönüm noktası olmuştu o sorunu sitedeki kıymetli arkadaşlarla 6 ay içinde yenmiş biraz ara vermek durumunda kalmıştım şimdi dönüşüm muhteşem oldu derler ya evet öyle oldu 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim hemen yuvaya dönüş yapıp paylaşmak istedim hepimiz sağlık sıhhatle kucaklarımıza alalım inşallah bebeklerimizi çok mutluyum çok....

Öğrenebildik sonunda canım. Bir erkek bebişimiz olacakmış. Allah'a bin şükür cok uğraştık öğrenebilmek icin vallahi Allah herkesin Bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Cok sevindimmm :) artik bebislerimizin cinsiyetini biliyoruz yasasinnn. :)

merhabalar. bende 7+4 haftaligim. arafa kasiklarm agriyo batiyo. ilk hamileligim dusuk oldu.cok korkuyorm her agrim oldugunda bunada bise olucak diye. bide doktorm enox igne verdi cok cnimi acitiyo. onu vermesi bile korkutuyo beni ndn verdi dusuk mu olcak diye.corasprin de verdi folik asitin yannda.crinone verdi alttn krem ndn yaa bn istemiyorm. crinone ve igneyi kullanmasam n olur ki acaba :(

Back