• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamişler arasına katıldıııııııımmm

canım inan ki hamilelikte biçok şey yaşayıp 'acaba sorun mu var'diyoruz.Allah korusun bütün bebişleri.Hamile kaldığımdan beri gaz problemi bende de var,hala da yaşıyorum.Kısmeti varsa neolursa olsun Allah'ın izniyle gelecek.Gebe kaldıktan sonra kalp atışını bian önce duymak istedik ve 'ya duyulmazsa'diye heyecanlandık.Şükür ki pıt pıt atıyordu.Sonra ikili test yapıldı yine heyecan o da temiz şükür.Detaylı da geçti şükür.Yani diyeceğim doğum edene kadar her aşamada ayrı heyecan ve ister istemez stres yaşıyoruz.Allah herkese sterssiz rahat bir hamilelik nasip etsin.İçni ferah tut.. :)
Cok tesekkur ederim moral icin icimi rahatlattiniz:))amin Allahum kimseye aratmasin herkese nasip etsin hayirli bir sekilde.

Arkadaslar kahverengi lekelenme oldu bugun ve sag kasigimda agri var cok korkuyorum tehkileli bi durum mu ayni seyi yasayan varmisari akintim geliyodu biraz once camasirima baktim kahverengi akinti gelmis cok uzgunum yaaa

Arkadaslar kahverengi lekelenme oldu bugun ve sag kasigimda agri var cok korkuyorum tehkileli bi durum mu ayni seyi yasayan varmisari akintim geliyodu biraz once camasirima baktim kahverengi akinti gelmis cok uzgunum yaaa

Canim sakin stres yapma ve pazartesi bi doktora git icin rahatlasin cunku burada ne teshis konsa yanlis olur en mantiklisi doktorunun sana bakmasi ve o gune kadar iyi seyler dusun sakin kendini yorma

Canim sakin syes yapma ve pazartesi bi doktora git icin rahatlasin cunku burada ne teshis konsa yanlis olur en mantiklisi doktorunun sana bakmasi ve o gune kadar iyi seyler dusun sakin kendini yorma
Sali gunune randevu verdi dojtorum keseyi gormeye gidecektim. Bi daha gelmwzse tehlikegecer mi acaba. Off ne zormus ya Allahim yardim etsin herseyi evham yapmaya basladim. Mide bulantisi falan da olmuyo bende sadece kasik agrisi sari akinti oluyodu. Simdi de lekeyi gorunce keseyi gorememekten korkuyorum.dusuk kanamasi nasil olur kahvrengi akinti seklinde mi baslar.

Bende aranıza yeni katıldım: ) 30 günlük hamileyim. 245 gun sonra 26 temmuz gibi kucagima alicam insallah :) adet olacakmisim gibi olan agrilarim ara ara yine oluyor, basim agriyor. En cok korktugum bulanti ve kusma bu nedenle doktora sorup simdiden hap istedim ve aldim. Bu sali tekrar ultrason icin cagirdi doktor, ufak bi goruntusunu göreceğiz demek ki :)

Bende aranıza yeni katıldım: ) 30 günlük hamileyim. 245 gun sonra 26 temmuz gibi kucagima alicam insallah :) adet olacakmisim gibi olan agrilarim ara ara yine oluyor, basim agriyor. En cok korktugum bulanti ve kusma bu nedenle doktora sorup simdiden hap istedim ve aldim. Bu sali tekrar ultrason icin cagirdi doktor, ufak bi goruntusunu göreceğiz demek ki :)
Mide bulantısı için verilen hap nedir? Bebeğe bir tehlikesi var mıymış? Bir vakitler bir ilaçla vardı.

arkadaşalr merhaba 5 haftalık hamileyim az önce 1 yudum süt içtim tarihi geçmemiş ama bozuktu bir zararı olur mu?sadece 1 yudum içtim anladım hemen

arkadaşlar şu an heyecandan ellerim titreyerek yazıyorum mesajı ben 10 ekimden beri adet olmadım bugün 47. gün evde bu testleri yaptım 2 saat arayla 2 çizgi görünce hemen gidip kan verdim 2 saat sonra alıcam ama doktor ultrasonda bişey göremedi belki küçüktür dedi gecen ay bi doktor 21. gün progesteron a bakıp yumurtlamamışsın demişti sizce bu durumda hamile kalmış olabilir miyim ?

Eklentiler

• DSC_0531.jpg
    DSC_0531.jpg
    939 KB · Görüntüleme: 148
merhaba hanımlar ..cuma günü test yaptırdım acilde hcg 13 çıktı. baş ağrısı ve kasıklarda ara ara ağrı oluyor. doktor zarar vermeyecek ağrı kesici ve bulantı için hap verdi . kullanmak istemiyorum hapları ... ağrılarda akşamları genelde gece oluyor uyuyorum zaten erkenden .. normal mi böyle olması ?

Arkadaşlar kusura bakmayın geç cevap veriyorum ama hepinize tek tek cok teşekkür ediyorum. Allah tüm isteyenlere bu heyecanı yaşatsın ins. Benle beraber bebis bekleyenler hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Arkadaşlar kusura bakmayın geç cevap veriyorum ama hepinize tek tek cok teşekkür ediyorum. Allah tüm isteyenlere bu heyecanı yaşatsın ins. Benle beraber bebis bekleyenler hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Hayırlı olsun bebeğin, hayirlisiyla kucağına da alirsin inşallah canım:KK46:

arkadaşlar şu an heyecandan ellerim titreyerek yazıyorum mesajı ben 10 ekimden beri adet olmadım bugün 47. gün evde bu testleri yaptım 2 saat arayla 2 çizgi görünce hemen gidip kan verdim 2 saat sonra alıcam ama doktor ultrasonda bişey göremedi belki küçüktür dedi gecen ay bi doktor 21. gün progesteron a bakıp yumurtlamamışsın demişti sizce bu durumda hamile kalmış olabilir miyim ?

durumun ne oldu arkadasım

uzun zaman oldu giremedim çok şükür ki herşey yolunda 8 haftalığız şu an cicnsiyet heyacanı sardı Allah hayırlısını versin tabi :)

Hayırlısı olsun arkadasım. Bizde 2 hafta sonra öğreneceğiz cinsiyetini gösterirse tabiiiii bizde 14+4 olduk hayırlısıyla.

Back