Kişisel bilgilerine giriyorsun cnm orda bebeğin dogacagi muhtemel tarih yazıyo oraya yapicaksin sonra değişiklik leri kaydet yap oluyo cnm
sagol cnm ama bende olmuyor hata bildiriyor surkeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kişisel bilgilerine giriyorsun cnm orda bebeğin dogacagi muhtemel tarih yazıyo oraya yapicaksin sonra değişiklik leri kaydet yap oluyo cnm
arkadaşlar ben yarın gidicem doktora inşallah.dua edelim birbirimize hayırlı haberler duyalım hep inşallah..
gittim,betam yüksek sanıyodum ama normalmiş, 5 haftalıkmış bebişim, keseyi gördük onda sorun yok ama bebiş daha yeni oluşmaya başlamış, kalp atışı için iki hafta sonra kontrola çağırdı.insallah canim allah gonlune gore nasip etsin bende pazartesi gidiyorum ins
naptin gittin mi doktora
gittim,betam yüksek sanıyodum ama normalmiş, 5 haftalıkmış bebişim, keseyi gördük onda sorun yok ama bebiş daha yeni oluşmaya başlamış, kalp atışı için iki hafta sonra kontrola çağırdı.
eğer bi sıkıntın yoksa ,seninde beş haftalıksa bi kaç gün daha bekle bence.benim kan değerim yüksek diye acele ettim,yoksa tam bi hafta sonra gitmeyi düşünüyordum.
cuma günü 12000 di, biz cumartesi gittik, heralde 18000 ne yaklaşmıştır o gün ama yinede bebiş bile daha yani oluşmaya başlamış...Canim kan degerim yuksekti demissin kacti acaba ? Benimde ilk degerim yuksekti arkadaslar kalp atisi duyulur demisti ama dr 1 hafta sonra gel dedi.bende dayanabilirsem 2 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum garanti olsun diye :)
sayın konu sahibi nerelerdesin?nasılsın?nasıl gidiyo hamişlik? seni göremiyince merak ettim.. :)Kişisel bilgilerine giriyorsun cnm orda bebeğin dogacagi muhtemel tarih yazıyo oraya yapicaksin sonra değişiklik leri kaydet yap oluyo cnm
gittim,betam yüksek sanıyodum ama normalmiş, 5 haftalıkmış bebişim, keseyi gördük onda sorun yok ama bebiş daha yeni oluşmaya başlamış, kalp atışı için iki hafta sonra kontrola çağırdı.
eğer bi sıkıntın yoksa ,seninde beş haftalıksa bi kaç gün daha bekle bence.benim kan değerim yüksek diye acele ettim,yoksa tam bi hafta sonra gitmeyi düşünüyordum.
dün yaptığımız testlerin sonuçlarını yarın alıcaz, hafta sonu olduğu için alamadık, ama 18000 olması gerekiyordu dün, cuma günü ölçülene göre.cnm bhcg kaç çıktı peki
Iyiym cnm valla süper gidiyo hiç hamis gbi deilm sadece göğüslerim çok hassas ve sis ler onun dışında uyku hali var baskada bişi yok sen gitmissn doktora kaç haftalikmis peki ?sayın konu sahibi nerelerdesin?nasılsın?nasıl gidiyo hamişlik? seni göremiyince merak ettim.. :)
cuma günü 12000 di, biz cumartesi gittik, heralde 18000 ne yaklaşmıştır o gün ama yinede bebiş bile daha yani oluşmaya başlamış...
senin kaçtı kan değerin?
evet giitm, 5 haftalık göründü ultrasyonda.bendede uyku halinden başka bi şey yoktu, fakat bugün midemde biraz biraz rahatsız olmaya başladı, bi de acıkıyorum ama hiç bi şey yemek istemiyorum, zorla yiyorum, sizde de varmı böyle bi şey?Iyiym cnm valla süper gidiyo hiç hamis gbi deilm sadece göğüslerim çok hassas ve sis ler onun dışında uyku hali var baskada bişi yok sen gitmissn doktora kaç haftalikmis peki ?
hadi bakalım gidip duyarsında, bizede yazarsın burda gelişmeleri inşallah :)Canim benim 6 gun geciktiginde yani 30 ekim persembe gununde 6819 cikmisti bi dahada bakilmadi keseyi gorduk kalp atislari icin 10,gun sonra cagirdi dr
sen ne zaman gitmeye karar verdin?cnm bhcg kaç çıktı peki
Anladım cnm benimkide hesaplamalara göre 6. haftanın icinde ama küçük çıkar herhalde .. yok cnm bnde de bazen iştahsızlık oluyo .. Özellikle meyve yerken birden midem bulanıyo sanki kabul etmiyo hemen bırakıyorum yemeyi .. bide senin kan tahlilin 1200 mü çıktı 12000 mi ?evet giitm, 5 haftalık göründü ultrasyonda.bendede uyku halinden başka bi şey yoktu, fakat bugün midemde biraz biraz rahatsız olmaya başladı, bi de acıkıyorum ama hiç bi şey yemek istemiyorum, zorla yiyorum, sizde de varmı böyle bi şey?
12000Anladım cnm benimkide hesaplamalara göre 6. haftanın icinde ama küçük çıkar herhalde .. yok cnm bnde de bazen iştahsızlık oluyo .. Özellikle meyve yerken birden midem bulanıyo sanki kabul etmiyo hemen bırakıyorum yemeyi .. bide senin kan tahlilin 1200 mü çıktı 12000 mi ?
sen ne zaman gitmeye karar verdin?
evet, keseyi görürsün,iyi yerleşmişmi ona bakılır, güzel haberlerle gelirsin inşallah :)çarşamba günü gidecem kese için ama daha bebişi göremem erken daha