kızlaar bigün bende hamileyimmmmm diye topik acabilcek mym die düşünürken RABBİM beni daha fazla bekletmeden gönderdi mucizemi
5 8 10 yıldır bekleyenleri görünce 1 buçuk yıldır çocuk isteyipte olmuyo die üzülmeye utanır olmuştum açıkçası ama karıncanın yükü bile kendine ağır misali buzamana kadar zor günler yasadım . 1 buçuk yıllık evliliğimin hemen hemen her ayı care aramakla geçti .. 1 yıl içerisinde başka başka doktorlara gittik bi kere çatlatma iğnesi yaptırdık tutmadı tam 12. ayımızda asılamaya karar vermişken hsg yle tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendik ve ben büyük sok icersinde 1 2 saat ağladım belki doktorum bana direk
tüp bebek önerirken ben bunu kabul etmedim ve hemen başka ile başka doktora gittim 2 gün içinde ameliyat oldum ve elhamdülillah sol tüpüm açıldı ona bile öyle sevindikki hic acılmayadabilirdi .. esimde büyk bi sorun yoktu sperm sayısı iyiydi fakat hızlı hareketli sayısı azdı ve buda sansımızı düşürüyodu ! sükürler olsun RABBİM daha büyük dert vermesin ama anne olamamak yada anneliği kendine cok uzak hissetmekte acaba bende o testte cift çizgiyi görebilcek miyim , acaba bende kan tahlilinde o pozitif değerleri görebilcek mym die beklemekte insanı öyle yıpratıyor ki ! artık daha bi duygusal olmuştum son zamanlarda her ay adet olduğumda yada adet olamayıp o adet söktürücüleri içtiğim zamanlarda hep ağladım durdum bayram gelirdi ben netten bebek kıyafetlerine bakıp oğlum olsa sunu kızım olsa sunu alırdım die iç geçirir sonrada bi güzel ağlardım . sonra dua etmeye baslardım YÜCE YARADAN ' a doktor doktor gezdik çaremiz yoktu normal yolla olma ihtimali bana göre imkansızdı inanmıştım artık buna asılama diyodum sonra tüp bebek .. ya onlarda tutmazsa die vesveselerle yasar hale gelmiştim kiii bi baktım bebeğim tutunmuş annesine
hatta bu ayda dayanamayıp adete 5 gün kala test verdiğimde negatif sonucunu alıp aglamıstım bu ayda tutmadı die ama adete birgün kala o cift çizgiyi görünce bu seferde mutluluktan öyle ağladım ki sonra kan tahlili ve sonuç hamileyimmmmmm
ama tedirgin bekleyişler bitmedi tabi smdi değerler yükselcek mi ? keseyi görebilcek mym ? kalp atışlarını duyabilecek miyim ? ya dıs gebelikse ? ya düşük yaparsam ? kafamda bi sürü deli sorular ve korkular var suanda .. ama hamdolsun diyorum RABBİM bu duyguyu yasattı ya bana onun bana tutunmuş olduğunu hissedebilmek karnıma dokunup daha tam olusmamıs bebişimizi sevmek bile bi harika .. bide tekmelemeye başlasa kafayı yeriz herhalde eşimle
Belirtilerime gelince ; yumurtam çatladıktan 1 hafta sonra sol tarafımda batmalar başladı ardından bas dönmeleri memede hassasiyet aksam acaip bas agrıları ve uyku hali başlamıştı işin garip tarafı adet zamanım yaklaştıkça bunların hepsi azalıp yok oldu ( göğüslerimde hassasiyetin dışında ) buaralar adet olcam gbi bel ağrılarım oluyo cok korkuyorum bebişime bişi olcak diye ama 5. haftalarda normalmiş :)
Bu ay hamile kalmak icin ne yaptığıma gelincede ; ilaç felan kesinlikle kullanmadım doktor değiştirmiştik ve tedaviye gelecek ay baslycaktık ki gerek kalmadı
öncelikle adetim biter bitmez adaçayı yağını kullandım 3 gece üst üste sonra 41 gün olmak suretiyle Meryem suresine başlamıştım onun dışında ovulasyon testi kullandım ama pek beceremedim
bende akıntıyı takip ettim ve gördüğüm gece ardından iki gece daha ilişki oldu .. RABBİM herkese birseyi vesile kılmış .. işte bunlarda benim vesilelerim ..
RABBİM den tek dileğim bu duyguyu evlat hasreti ceken tüm kardeşlerime yasatsın ..
Selametle ..