- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
- Konu Sahibi Sarjli dis fircasi
-
Bende yapacağım sogan kuru artik her yolu deneyecegiz napalim
Biz de 5 aydır deniyoruz bakalım bu ay ne olacak ben de soğan kürünü duyup yapmıştım iltihaptan kurtuldum çok şükür bu ay da gebelik olmazda yine içeceğim birde incir kürü yapacağım inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün bize bu sevinci yaşatsın, bizede soruyorlar ben düşünmüyoruz diyorum kimseye fırsat vermeye gerek yok iyi kide dememişim şimdi olmuyır diye laf ederlerdi
Bende 1.5 yıldır olmadı
bizde öyle söylüyoruz ama ona da bi cevap buluyorlar yine niye yapmıyosun yap sana arkadaş olur canın sıkılmaz falan gurbetteyiz yine de kurtulamıyosun insanlardan Rabbim başka dert vermesin:) inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız aminn
ALLAHIM EĞER BU SUYLADA OLMAZSA ZATEN HİÇBİRŞEY YAPMIYCAM BU SOĞAN BENİ SOĞUTTU RESMEN YAAHahaaynen her yol mübah gerçekten. Ben soğan seven biri olarak özellikle sabahları çok zorlanıyorum amin hepimizin hasreti hayırlısıyla dinsin inşallah
he ya öyle diyolar bde bn evde tekim bide bana da öyle diyolar.Bende 1.5 yıldır olmadı
bizde öyle söylüyoruz ama ona da bi cevap buluyorlar yine niye yapmıyosun yap sana arkadaş olur canın sıkılmaz falan gurbetteyiz yine de kurtulamıyosun insanlardan Rabbim başka dert vermesin:) inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız aminn
:) bende aynı imtihanınız herhalde sabırlı olmakta yarar var ama delirmemek elde değilhe ya öyle diyolar bde bn evde tekim bide bana da öyle diyolar.
psikolojiyi inan ok kotü etkiliyor. bn oolursa inşallah ilk çocgm olacak belirsizlik içindeym hani oalacak mı olmayacak mı. en azndan hani önceden 1 olmuş olsa nasipte var mı uok mu bilemediğim için çok daha sıkıntılı:) bende aynı imtihanınız herhalde sabırlı olmakta yarar var ama delirmemek elde değil
ALLAHIM EĞER BU SUYLADA OLMAZSA ZATEN HİÇBİRŞEY YAPMIYCAM BU SOĞAN BENİ SOĞUTTU RESMEN YAA
Esinizin tum degerleri normal mi canim ?Hiz ,sayi,morfoloji,sivilasma suresi,dna hasari vs
Tek tarafli sorun aramayın zaman kaybedersiniz. Saglikli yumurta ve saglikli spermin bulusmasi onemli .Valla henüz baktırmadık aslında yumurtlamayı tutturamadığımızı düşünüyorum ben bu ay tutmazsa inş önümüzdeki ay gidecek doktora
Tek tarafli sorun aramayın zaman kaybedersiniz. Saglikli yumurta ve saglikli spermin bulusmasi onemli .
aminnnnnİnşallah başka bir şeye gerek kalmaz hemen faydası olur da ilk ay hamiş oluruz
Konum burda bakabilirsin .Evet haklısın ben gidip hormon testlerini yaptırmıştım ilk aylarda ama eşime baktırmadık doktorlar hep bir yılbekleyin dedikleri için yumurtlamayı tutturursak bu defa olmazsa baktıracak inşallah bir sorun çıkmaz. Sen de dua et canım hamiş duası kabul olur sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İlk gebeliğin mi canım senin. Gebe kalmadan önce bir şeyler yaptın mı bizimle paylaşır mısın belki birimize ışık olur
Aynen benimde olursa ilk olacak inşallah nasibimizde vardırpsikolojiyi inan ok kotü etkiliyor. bn oolursa inşallah ilk çocgm olacak belirsizlik içindeym hani oalacak mı olmayacak mı. en azndan hani önceden 1 olmuş olsa nasipte var mı uok mu bilemediğim için çok daha sıkıntılı
inşallah ya . valla insan kahroluyorAynen benimde olursa ilk olacak inşallah nasibimizde vardır
Konum burda bakabilirsin .
www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/
Mervecim soğana devam mı :)İnşallah başka bir şeye gerek kalmaz hemen faydası olur da ilk ay hamiş oluruz
Mervecim soğana devam mı :)
Bu sabah içmedim birtek smdi işten ciktm Evet gecnce icecegim sadece benim çok kasık ağrım ve goguslermde batma gibi anlık ağrılar Başladı bir skinti olurmu acaba dye terddut ettm sendede var mı bu tarz şeylerHem de baya iştahla:) sende yapıyor musun hala canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?