Gebeliğe Hazırlık Hiç bir sorun olmadığı halde gebe kalamayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birimde bu ay sekiz ay bitti canım herşeyi denedik muhtemelen benim stresten. Senin de olur inşallah çünkü hamile kalabilmişsin bir kere. İnşallah yakın zamanda tekrar kavuşursun bebeğine.
Ben de öyle düşünüyorum stres yüzünden olumsuz etkilediğimizi düşünüyorum evet bi kez oldu tekrar olur dedi doktor da

Ben de kızlar asiri mutsuzum artik bu kez sondu daha da ugrasmayacam erken belki ama benik psikolojim kaldirmiyor gecen ay ara verecektim gene bi umut bi ay daha dedim ama olmadi
Adetime 4 gün var erken gebelik testim negatif cikti
Su an evde.hüngür hüngür agliyorum
Yapacak bi sey yok ekimden beri calisiyorum 1 kürtajim oldu ocak ayinda 6 haftalikti kalbi durdu ondan beri olmuyor
Olmayacak da sanirim
Her ay umutlanmak ve hayal kirikligi beni yikiyor

Aynı şeyleri yaşıyoruz üzülme umudunu kesme bak benimde her geçen gün yaşım ilerliyor 39 olcam ama her ay yinede bi ümit işte

Aynı şeyleri yaşıyoruz üzülme umudunu kesme bak benimde her geçen gün yaşım ilerliyor 39 olcam ama her ay yinede bi ümit işte
Ben de 30 yasindayim 4 yillik evliyim su ana kadar hic istemedi ama hic
Ekimden beri istiyorum sanirim Allah beni cezalandiriyor olabilir ama istememek de ve var korundum sonucta hazir hissetmedim

Evet merve ikiside aynı şimdi kasığımdada ağrı var ateşlendim boğazımda acıyor belim ağrıyor.Yani belkide başka bi sorun var bilmiyorum
Bende aynı durumdayım. Regle 1 hafta var. Karın ağrısı hafif, göğüs ağrısı. Birde hafif ateş boğaz ağrısı. Hamileysem diye adaçayı yada soğuk algınlığı da içemiyorum. Regl öncesi acaba vücudun direnci mi düşüyor

Evet merve ikiside aynı şimdi kasığımdada ağrı var ateşlendim boğazımda acıyor belim ağrıyor.Yani belkide başka bi sorun var bilmiyorum

İnşallah hamileliktendir canım. Başka bir şeyden korkma. Ben bekarken bir defa benim sol göğsüm balon gibi şişip gerilmişti çok ağrıyordu. Hatta öyle şişmişti ki bildiğin parlıyordu balon gibi falan Demem o ki başka sorundan olursa kolay kolay ikisi birden olmaz. Bence hamilesin ama sen hamileyim diye düşünme. Çaktırmadan düşün bence. Bata çok mu var.

Canım ya sende bendensin. Niyeyse bu ay bende çok kötü oldum istemsiz yaş akıyor gözümden içim nasıl yanıyor anlatamam. En kötü olduğum bu aydı. Ben daha hiç çift çizgi bile görmedim bak sen hamile kalmışsın önce. Ben belki de hiç hamile olamayacağım. Ben de psikolojik olarak çok zayıfım. Kötü düşünüyorum hep. Ama yine de allahtan umut kesilmez bu da sınav sabırla isyan etmeden beklemek düşüyor bize tabi elimizden gelen tedaviyi olmamız lazım.

Ben kaldıramiyorum artik canim yillarca ugrasanlar var haksizlik etmek istemiyorum ama demek ki ben guclu degilim aynen gozlerim dolu dolu durduramiyorum

1haftam var regleme hayırlısı olsun ama ben hiç ümitlenmiyorum psikolojikte olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…