• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiç bir sorun olmadığı halde gebe kalamayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ilk defa duydum. Ben bu ay yapıyorum soğan kürü. Hemen bu ay gebe kalacağım diye heyecan yapmıyorum asıl amacım iltihaptan kurtulmak başalayalı 4 gün falan oluyor iltihap akmadı henüz. İnşallah sonuçlarını yazarım buraya.
iltihap bazen de akıntı şeklınde değil de adetle gelebiliyormuş dedi doktorum .bilgine.

bende polikistik vardı 1 ay soğan kürü kllandm Allahın zniyle şifamı buldum . ama şifayı sadece Allahtan istedim. soğan kürü herkese aynı etkiyi vermediğini de duymuştm

Ben doktora hic gitmedim bi sıkıntı var mi yok mu bilmiyorum. adetlerimde düzenli ama yinede deneyeceğim sogan kurunu sonrada incir küru. Insallah rabbim bizede nasip eder tez zamanda...

Sifayi buldum yazinca ben sizin oldu sandim soğan kurunden sonra.
malesef çock henz olmadı ama geçen ay bu soğan kürü sayesnde doktorlarn ble nasıl ortadan kaldrlacagnı bilemediği polikistik overi atlattım elhamdülillah. ben kalamadm ama soğan kürüyle hamile kalanlar çok fazla

İnşallah bizde hamile kalalim kisa zamanda :)
inşallah kardeşm inşallah. bbn çok ağlıyorm hatta bir gün sabahtan akşama kadar ağladgmı biliyorm inşallah rabbim gözyaşlarmn hürmetine bari hayırlı saglıklı bir çock nasip eder. inşallah bnmmle brlkte tüm isteyenlere. çnkü gerçekten çok zor.

Biz de 5 aydır deniyoruz bakalım bu ay ne olacak ben de soğan kürünü duyup yapmıştım iltihaptan kurtuldum çok şükür bu ay da gebelik olmazda yine içeceğim birde incir kürü yapacağım inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün bize bu sevinci yaşatsın, bizede soruyorlar ben düşünmüyoruz diyorum kimseye fırsat vermeye gerek yok iyi kide dememişim şimdi olmuyır diye laf ederlerdi

Allah yardımcın olsun arkadaşım, hepimizin yardımcısı olsun.. Doktorunu değiştirmeyi düşünmedin mi?
düşükte iken başka doktorum vardı sonra altı ay ara verdim başka doktora gittim aynı hastanede baktı etti sorun yok herşey normal altı ay daha takip edelim dedi baktım altı ayda olmayınca başka doktora gittim onunlada ağustostan beri görüşüyoruz klomen çatlatma iğnesi büyütme iğnesi ne varsa kullandım hgs çektirdim yine olmayınca
gel çok beklemeyelim tüp bebek yaptır dedi çok kötü hissetim oan kendimi iki gün kendime gelemedim başka bir doktor tanıdığım vardı oda tüp bebek merkezi sahibi öyleyse gidelim yol göstersin dedim baktı etti adam hiç sorun yok ne tüp bebeği dedi yaza kadar olmazsa sen demeden ben yaparım dedi femara verdi glifor verdi femera bitincede progestan kullanıyorum fitil olarak bakalım artık zaman ne gösterecek

düşükte iken başka doktorum vardı sonra altı ay ara verdim başka doktora gittim aynı hastanede baktı etti sorun yok herşey normal altı ay daha takip edelim dedi baktım altı ayda olmayınca başka doktora gittim onunlada ağustostan beri görüşüyoruz klomen çatlatma iğnesi büyütme iğnesi ne varsa kullandım hgs çektirdim yine olmayınca
gel çok beklemeyelim tüp bebek yaptır dedi çok kötü hissetim oan kendimi iki gün kendime gelemedim başka bir doktor tanıdığım vardı oda tüp bebek merkezi sahibi öyleyse gidelim yol göstersin dedim baktı etti adam hiç sorun yok ne tüp bebeği dedi yaza kadar olmazsa sen demeden ben yaparım dedi femara verdi glifor verdi femera bitincede progestan kullanıyorum fitil olarak bakalım artık zaman ne gösterecek
Sabırlı ol bol bol dua et bir sorun göremiyorlarsa tüp bebeğe gerek yok gerçekten, vakti zamanıyla gelir inşallah

inşallah kardeşm inşallah. bbn çok ağlıyorm hatta bir gün sabahtan akşama kadar ağladgmı biliyorm inşallah rabbim gözyaşlarmn hürmetine bari hayırlı saglıklı bir çock nasip eder. inşallah bnmmle brlkte tüm isteyenlere. çnkü gerçekten çok zor.

Biz de 5 aydır deniyoruz bakalım bu ay ne olacak ben de soğan kürünü duyup yapmıştım iltihaptan kurtuldum çok şükür bu ay da gebelik olmazda yine içeceğim birde incir kürü yapacağım inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün bize bu sevinci yaşatsın, bizede soruyorlar ben düşünmüyoruz diyorum kimseye fırsat vermeye gerek yok iyi kide dememişim şimdi olmuyır diye laf ederlerdi

Ben iki buçuk yil vajinusmus problemi yaşadim yeneli 3 ay oldu 3 aydır da hamile kalamiyorum evleneli 3 yıl olacak ona rağmen kimseye söylemedim :) wife sende adet düzensizliği falan var miydi bu soğan kurunu genelde adeti duzensiz olanlar kullaniyormus benimki duzenli . yinede kullanırsam bi sıkıntı olmaz herhalde . sonrasinda incir kuru . en kisa zamanda olsun hepimizin insallah :)

kizlar bende varim bende 2.5 yildir istiyorum ama olmuyo basta doktorlar bi sorun gormemisti daha sonra baska bi doktor polikistik gorunumu oldugunu soyledi sogan kurunu denedim bende bi ise yaramadi malesef ardindan incir kuru denedim oda fayda etmedi incir kurunden sanirim prolaktin degerim yuksek cikti ilac kullandim bu ay insallah dusmustur kafam cok karisik artik ne yapacagimi bilmiyorum denemedigim sey kalmadi nisan da tekrar doktor a gidicem dualarinizi eksik etmeyin lutfen birbirimize bol bol dua edelim rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallahh

Ben iki buçuk yil vajinusmus problemi yaşadim yeneli 3 ay oldu 3 aydır da hamile kalamiyorum evleneli 3 yıl olacak ona rağmen kimseye söylemedim :) wife sende adet düzensizliği falan var miydi bu soğan kurunu genelde adeti duzensiz olanlar kullaniyormus benimki duzenli . yinede kullanırsam bi sıkıntı olmaz herhalde . sonrasinda incir kuru . en kisa zamanda olsun hepimizin insallah :)
Canım benim adet düzensizliğim yok günü gününe olurum ama idrar yolları enfeksiyonu çok yaşıyordum o yüzden içtim hem de gebe kalmayanyardımcı diye okumuştum çok şükür o zamandan beri birdaha enfeksiyon olmadım herkes içebilir bi problem olmasına gerek yok inşallah gelsin artık bebişlerr

Bende 1.5 yıldır olmadı
aynen yaaaaa bz de daha düşünmüyrz dyorz ne dycz
bizde öyle söylüyoruz ama ona da bi cevap buluyorlar yine niye yapmıyosun yap sana arkadaş olur canın sıkılmaz falan gurbetteyiz yine de kurtulamıyosun insanlardan Rabbim başka dert vermesin:) inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız aminn

Back