Gebeliğe Hazırlık Hiç bir sorun olmadığı halde gebe kalamayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan pıhtılaşmasını nasıl anladınız?
Annem emboliden vefat etti, dolayisiyla genin bana gecmis olabilecegini dusunerek yaptirmak istedim (doktorum gerekli gormemisti!) Birde bebegim dusmedi, kalbi durdu. Kurtaj kalbin durdugunu ogrendikten 1 gun sonra yapildi ve o gun bile kurtaja girmeden once ultrasonda halâ olmasi gereken yerdeydi. Normalde 2 veya 3. Dusukten sonra universite hastanelerinim tibbi genetik bolumlerinde yapilabiliyor. Ben ikinci veya ucuncu dusugu bu ihtimaller ve yasananlar varken goze alamadim tabi yine hersey nasip.. bekleyip gorcez

bende düşük yaptım aynı sorundan dolayı test yaptırmak istedim ama doktor kesinlikle gerek görmedi. parası vs neyse vereyim dedim baktım eşim annem çok takıntı yapma dediler yaptırmadım ama gel geleyim 2 senedirde hamile kalmaya uğraşıyorum. hiç bir sorun yok ama hamilelikte yok..

artık az çok bi derdimiz varsa.süründürmeden çıkmıyor. bana hem dediler olan şeyler sorun yapmaz. hemde bu dertler çıkana kadar.ömrüm geçti. tüp bebek yaptırmak zorunda kaldım.öyle pkosun zayıfla deyip bk atmakla da olmuyor o işler.herkes doktor olabilseydi neden bu kadar geç öğrenirdim neyim olduğunu.

Allah yardımcın olsun arkadaşım, hepimizin yardımcısı olsun.. Doktorunu değiştirmeyi düşünmedin mi?

çok haklısın anne adaylarının bilinçli olması gerekiyor, benim doktorum da teste gerekli görmemişti. İkinci gebeliği istiyorum şu an ama bu sorunu bilmeseydi %90 ikinci gebeliğimde düşükle sonuçlanacaktı.. Gerçekten işini iyi yapan bir kadın doğumcuyla çalışmak ve anne adayı olarakta bilinçlenmek gerekir

Allah rahmet eylesin. Bnm dr işi şansa bırakmayıp parçayı patolojiye göndermiş sonuöta genetik sorun yok bebek ince damara tutunmuş beslenememiş dediler bnm de aklımda hep kan pıhtılaşması vardı onun için ayrı bi test mi yapılıyo

Evet genetik testi yapiliyor ama ailede boyle bir hikaye olmasi gerekir

Amin inşallah sağlıkla gebelik olur ve sağlıkla kucağına alırsın canım. Beklemek zor evet ama inşallah sonunda müjdeli haber gelir amin

Mrblar siz sogan kurunden sonra mi hamile kaldiniz. Soğan kuru yapanlarda genelde ilk gebelik dusukle sonuclaniyor diye duydum

Bende ilk defa duydum. Ben bu ay yapıyorum soğan kürü. Hemen bu ay gebe kalacağım diye heyecan yapmıyorum asıl amacım iltihaptan kurtulmak başalayalı 4 gün falan oluyor iltihap akmadı henüz. İnşallah sonuçlarını yazarım buraya.

Merhaba arkadaşlar bizde ağustostan beri deniyoruz fakat her ay kırmızı kart görmekteyim.Artık bu ay çevremde birçok arkadaşımında tecrübe ettiği soğan kürüne başladım bugün 2. gün hoş kokusu biraz sıkıntı hele benim gibi birde soğan sevmeyen biriyseniz facia ama bebiş için her yol mubah diyip içiyorum artık umarım kısa sürede hepimizin kucakları sağlıklı hayırlı evlatlarla dolar

Bizde 6 aydır deniyoruz hormon testleri rahim filmim gayet normal çıktı ama bilmiyorum neden olmuyor stres çok etkiliyor takma felan diyorlar ama malesef öyle olmuyor

Aynen bizde istemiyoruz diyoruz çevre ye ama işte her şeyden çok istiyoruz

Haha aynen her yol mübah gerçekten. Ben soğan seven biri olarak özellikle sabahları çok zorlanıyorum amin hepimizin hasreti hayırlısıyla dinsin inşallah

Bende yapacağım sogan kuru artik her yolu deneyecegiz napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…