Hiç bir şey yapmak istemiyorum ☹️

Yoksa daha iyii , en azından mutlu olacağınız müzikler açın arka planda çalsın
Temizlikte bir yere kadar canım yapıyorsun o da bitiyor
Karamsarlığa kapılmayın ara ara herkes böyle şeyler yaşıyor , hemde kafanıza bişey takıldı mı onu düşünmekten etrafa bile bakamıyosunuz ..
Güzelce bir silkelenin her güne güzel verimli olumlu uyanın

Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için,

Bir ara bendede oldu bu ruhhali
Genelde iç bunalim
Aslinda kafaya birseye takiyorsun
Beyninde yer işgal ediyor ve hiçbirşeye hevesin kalmıyor.
Sizinde dediğiniz gibi bebek olayi sizin keyfinizi kaçırmış
Evet öyle oldu maalesef :/

Bende bir çok kez sizin anlattığınız durum oluyor. Canım hiç bişey yapmak istemiyor kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorum. İçimden gelmiyor iş yapmak. Çok sıkılıyorum bunalıyorum iş yaparken. Ama bazen de acayip enerjik oluyorum. Ev par pük oluyor. Bence demir eksikliği olabilir sizdede. Değerlerinize baktırdınız mı?
Yada üzgün olduğunuz, düşünceli olduğunuz zamanlarda da bence böyle olabilir.
Bende genelde öyle zamanlarda miskin oluyorum.

Evet demir eksikliğim var :/

Vitaminlerinize baktırın. Ben de öyle olmuştum. Halsizlik sürekli uyuma isteği. Vitaminlerim de tamdı fakat magnezyum verdi doktor kullandım iyi geldi.

Ah be guzel konu sahibi, insan 22 yasinda bunun icin uzulur mu? 30 yasinda anne oldum, her seyden cok kizimi seviyorum ama artik kendime ait bir hayatim yok. O kadar cok seyde aklim kaldi ki, cocuktan once sunu yapsaydim bunu yapsaydim diye. Doya doya yasa hayatini. Canin istediginde pat diye disari cik mesela, bebek oldugunda asla pat diye cikamayacaksin. Bezi, mamasi, oyuncagi, yedek kiyafeti ufff cikmasam mi vaz mi gecsem hezeyanlari... :))

Aslinda bu yorumlardan sonra çok düşündüm çok haklısınız daha yolun başındayım, akışına bırakmak lazım. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Yorumları okumadım pek ama bende aynen böyleyim doktora gitmem gerekli zaten vitaminler bitti troid ilacı kullanıyordum vitaminler bitince onuda salladım kaldı öyle kenarıda. Biraz psikolojik olarakta kötüyüm bu sıralar aslında ama vücudum ayrı çöküşlerde bende bir yediğimiz yemeklerin bulaşığını + zar zor süpürge tutuyorum bu kadar. Yemekten sonra bayılıyorum canım sürekli tatlı abur cubur ve uzanmak istiyor. Nasıl kurtulucam bu halden bilemiyorum.

Ben yıllardır bu durumdayım.mecbur yapıyoruz ışte.10 gün ne ki

Aynen bende öyleyim o yüzden konu açtım biraz iyi geldi. İnşallah geçer canım

Ben yıllardır bu durumdayım.mecbur yapıyoruz ışte.10 gün ne ki
Durumumdan rahatsız olduğum için konu açtım ya zaten.. Böyle dalga geçer gibi 10 gün ne ki deyip, attığım mesaja da komik emoji atmışsınız.
Bu durum bana acı veriyor ve üstesinden gelmeye çalısıyorm, yıllarca böyle pasif olmaya niyetim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…