- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.261
- 548
- 27
- Konu Sahibi Black Light
-
22 yaşındayım. Bu konuda umutsuz değilim, sadece bu depresif halden kurtulmak istiyorumÖncelikle geçmiş olsun
Merak etmeyin artık herkesin sperm değerleri düşük
Ama tüp bebek yöntemiyle oluyor
Yaşınız kaç bilmiyorum da sperm 72 günde bir yeniliyor kendini
Bazı vitaminler var hatta
Normal yolla olmasa bile doğal yolla olur
Bırakmasın benim eşiminde morfolojisi ve hızı düşüktü.hatta varikoselden şüphelenip ona da baktırdık ama sıkıntı çıkmadı.eşim sigarayı bıraktı spora başladı devamlı takviye kullandı arı sütü propolis her sabah.keçiboynuzu çayı.takviye olarakta impryl ve artmed çok faydalı.değerleri yükseldi sonradan.Biliyorum canım, umutsuz değilim. Anlatamıyorum sanırım bu depresyon halinden nasil kurtulabilirim diyorum zaten umutsuz değilimtakviye kullandık 2 ay boyunca daha da düştü
22 yas mı ?22 yaşındayım. Bu konuda umutsuz değilim, sadece bu depresif halden kurtulmak istiyorum
Bence spora başla canım.spor insana çok iyi geliyor daha da canlandırıyor ama önce değerlerine baktır.demir ve d vit çok önemli.Biliyorum canım, umutsuz değilim. Anlatamıyorum sanırım bu depresyon halinden nasil kurtulabilirim diyorum zaten umutsuz değilimtakviye kullandık 2 ay boyunca daha da düştü
Maşallah. Hormon testi yapacak sonra devam edeceğiz inşallah. Keçi boynuzu kürü içiyordu, değerleri çok düştü 24 milyondan 100 bine düştü. Devlet hastaneleri idi. Özel bir yerde tekrarlayacak İnşallah. Şu an bunları düşünmüyorum şu halden kurtulmaz isem hic bir sey olmicakBırakmasın benim eşiminde morfolojisi ve hızı düşüktü.hatta varikoselden şüphelenip ona da baktırdık ama sıkıntı çıkmadı.eşim sigarayı bıraktı spora başladı devamlı takviye kullandı arı sütü propolis her sabah.keçiboynuzu çayı.takviye olarakta impryl ve artmed çok faydalı.değerleri yükseldi sonradan.
Canım zaten şu an akışına bıraktım. Kendime gelmem lazım22 yas mı ?
Akışına bırakın daha kendiniz çocuksunuz.
Tedavi olun elbette ki ama takmayın.
İnşallah canım, teşekkür ederimBence spora başla canım.spor insana çok iyi geliyor daha da canlandırıyor ama önce değerlerine baktır.demir ve d vit çok önemli.
Silkelen ve kendine gel o zamanCanım zaten şu an akışına bıraktım. Kendime gelmem lazımAllahım kimse beni anlamadı sanırım. Üzüldüğüm şey buydu ama, kendime gelmem lazım. Su an akısına bıraktım. Sadece bi silkelenmem lazım tavsiye istiyorum
Silkelen ve kendine gel o zaman
Evimde tv yok aslındaBütün gün internet ,tv arasında kalmayın .. Bir kitap okuyun , daha önce denemediğiniz yemekleri deneyin farklılıklar katın hayatınıza şu süreçte zor belki ama çıkıp dolaşın en azından bir yeşilliğe gidip nefes alın kendinizi eve kapatmayın .. Diğer konuda da hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Dogru aile hekimine sizin kan degerleriniz de somurtup oturuyor olabilirArkadaşlar yaklasık 10 gündür hiç bir şey yapasım gelmiyor, evimde ne temizlik yapıyorum, ne kendime bakıyorum.. Sürekli yatıyorum saçımı bile taramaya mecalim yok. Canım istemiyor. Herşeyden bunalmış durumdayım, evimde sadece yediğimiz yemeklerin bulaşığını yıkıyorm, evim darmadağın, ve pis olduğunu hissediyorum. Geçen zar zor süpürdüm. Yapamıyorum istemiyorum hic bir sey.. Normalde temiz biriyim dikkat ederim. Ama yaklasık 10 gündür kendime gelemiyorum. Yalnız kalmak istiyorum sadece. Eşimin evden çıkmasını dört gözle bekliyorum :'( anlamadım depresyonda mıyım? Ama bu durumdan iyice sıkılmaya başladım. Az önce kalkıp bi etrafımı toparliyim dedim. Bunalıyorum, sıkılıyorum,yine yapamadım. Sürekli halsiz yorgunum diye kendimi kandırıyorum.. Ama içimden hic bir sey yapmak gelmiyor :'(
Ne yapmam lazım, yardımcı olabilir misiniz?
AnlamadımDogru aile hekimine sizin kan degerleriniz de somurtup oturuyor olabilir
Baksanıza halinize kim bütün gün yatar
Aynen haklısın canım temiz hava almak hepimize iyi gelir aslında eve kapanmak yerineHayatımda bir şeyler olumsuz gittiğinde bende böyle oluyorum. Direk depresif ruh haline giriyorum geçmiyor da bir türlü o yüzden sizi iyi anladım. Böyle dönemlerde bir şeylere ihtiyacımız oluyor kafa dağıtmak gibi... Herkesin ihtiyacı farklıdır. Neye ihtiyacınız olduğunu düşünmelisiniz. Henüz bende tam olarak bulamadım
( Hayır değişen bir şey yok aslında. Sadece eşimin sperm değerleri öncekinden çok düşük çıktı, evlat hayallerim birazz daha suya düştü. Ondan da olabilir
Nasil sffırBundandır
Siz ne kadar takmıyorum deseniz de bu konu geriyor sizi
Sperm sayısı sıfır idi az dahi değil
Şimdi oğlum içeride internette geziyor yeter artık diye bağırıyorum
Sıkmayın canınızı ama kafa dağıtın
Saçma dizi tv programı bilgisayar oyunu vs sardırın kafanız dağılsın
Nasil sffırtüp bebek mi oğlunuz
He siz hemen tüp bebeğe başvurmussunuz, benim eşim yanaşmıyor simdilik. 22 yaşındayım biraz bekleyebilirim herhaldeEvet
Sıfır sperm teşhisinden bir yıl geçtikten sonra kucağımızdaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?