Hiç bir şey yapmak istemiyorum ☹️

22 yaşındayım. Bu konuda umutsuz değilim, sadece bu depresif halden kurtulmak istiyorum

Biliyorum canım, umutsuz değilim. Anlatamıyorum sanırım bu depresyon halinden nasil kurtulabilirim diyorum zaten umutsuz değilim takviye kullandık 2 ay boyunca daha da düştü
Bırakmasın benim eşiminde morfolojisi ve hızı düşüktü.hatta varikoselden şüphelenip ona da baktırdık ama sıkıntı çıkmadı.eşim sigarayı bıraktı spora başladı devamlı takviye kullandı arı sütü propolis her sabah.keçiboynuzu çayı.takviye olarakta impryl ve artmed çok faydalı.değerleri yükseldi sonradan.

Biliyorum canım, umutsuz değilim. Anlatamıyorum sanırım bu depresyon halinden nasil kurtulabilirim diyorum zaten umutsuz değilim takviye kullandık 2 ay boyunca daha da düştü
Bence spora başla canım.spor insana çok iyi geliyor daha da canlandırıyor ama önce değerlerine baktır.demir ve d vit çok önemli.

Maşallah. Hormon testi yapacak sonra devam edeceğiz inşallah. Keçi boynuzu kürü içiyordu, değerleri çok düştü 24 milyondan 100 bine düştü. Devlet hastaneleri idi. Özel bir yerde tekrarlayacak İnşallah. Şu an bunları düşünmüyorum şu halden kurtulmaz isem hic bir sey olmicak

22 yas mı ?
Akışına bırakın daha kendiniz çocuksunuz.
Tedavi olun elbette ki ama takmayın.
Canım zaten şu an akışına bıraktım. Kendime gelmem lazım Allahım kimse beni anlamadı sanırım. Üzüldüğüm şey buydu ama, kendime gelmem lazım. Su an akısına bıraktım. Sadece bi silkelenmem lazım tavsiye istiyorum

Bütün gün internet ,tv arasında kalmayın .. Bir kitap okuyun , daha önce denemediğiniz yemekleri deneyin farklılıklar katın hayatınıza şu süreçte zor belki ama çıkıp dolaşın en azından bir yeşilliğe gidip nefes alın kendinizi eve kapatmayın .. Diğer konuda da hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Evimde tv yok aslında ben istemedim.
Telefon konusunda haklısınız, bu aralar tüm gün ya tlf den dizi açıyorum, yada saçma sapan müzikler dinliyorum
Az önce kendi kendime "kendine gel toparlan, daha 22 yaşındasın, hayatını yaşa" dedim.
Kalkıp evi temizlemeye başladım. Galiba yukarıda bir abla bana 22 olduğuma çok şaşırdığı için bende kendi kendime bi an bunu söyledim. Teşekkür ederim hepinize..

Hayatımda bir şeyler olumsuz gittiğinde bende böyle oluyorum. Direk depresif ruh haline giriyorum geçmiyor da bir türlü o yüzden sizi iyi anladım. Böyle dönemlerde bir şeylere ihtiyacımız oluyor kafa dağıtmak gibi... Herkesin ihtiyacı farklıdır. Neye ihtiyacınız olduğunu düşünmelisiniz. Henüz bende tam olarak bulamadım

Dogru aile hekimine sizin kan degerleriniz de somurtup oturuyor olabilir
Baksanıza halinize kim bütün gün yatar

Aynen haklısın canım temiz hava almak hepimize iyi gelir aslında eve kapanmak yerine

( Hayır değişen bir şey yok aslında. Sadece eşimin sperm değerleri öncekinden çok düşük çıktı, evlat hayallerim birazz daha suya düştü. Ondan da olabilir

Bundandır

Siz ne kadar takmıyorum deseniz de bu konu geriyor sizi

Sperm sayısı sıfır idi az dahi değil

Şimdi oğlum içeride internette geziyor yeter artık diye bağırıyorum

Sıkmayın canınızı ama kafa dağıtın

Saçma dizi tv programı bilgisayar oyunu vs sardırın kafanız dağılsın

Nasil sffır tüp bebek mi oğlunuz

Bir ara bendede oldu bu ruhhali
Genelde iç bunalim
Aslinda kafaya birseye takiyorsun
Beyninde yer işgal ediyor ve hiçbirşeye hevesin kalmıyor.
Sizinde dediğiniz gibi bebek olayi sizin keyfinizi kaçırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…