• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hiç, bir insanın ölüm anına şahit oldunuz mu

Hiç, bir insanın ölüm anına şahit oldunuz mu

• Evet

OY: 13 31,7%
  • Hayır

OY: 25 61,0%
  • Şöyleki

OY: 3 7,3%

• Ankete Katılan
    41
Rahmetli dedeciğim nurlar içinde yatsın. Mekanı cennet olsun. elleri ellerimin arasında gözlerini yumup son nefesini vermişti.:KK61::KK61:
şahit oldum pek denilemez ama benimde rahmetli dedem öldüğü sabah gördük bedeni buz gibiydi ellerini elledim alnını vs ama o ölmedi gibi geliyor sanki dışarda geziyor hala kabullenemedim mezarına gittiğimde bile o orda değilmiş gibi ona ölümü konduramıyorum :(

şahit oldum pek denilemez ama benimde rahmetli dedem öldüğü sabah gördük bedeni buz gibiydi ellerini elledim alnını vs ama o ölmedi gibi geliyor sanki dışarda geziyor hala kabullenemedim mezarına gittiğimde bile o orda değilmiş gibi ona ölümü konduramıyorum :KK43:

İnsan sevdiğine ölümü yakıştırıyor ki canım. Onlar için tek yapacağımız şey bol bol dua etmek. Rabbim mekanlarıni cennet etsin.

dedemin çok agirlasti bütün aile yanindaydk babam son suyunu verdi gozlerini yumdu :(( ben daha 5 yaşimdaydm ama öldüğünü gördüm çok zordu ama yillarca dedemin olmedigini benden sakladiklarini söyluodm annemlere en son bi bohca yapmism kendime anneme dedem nerde yanina gitcm dedim e annemde bıkmış olmalıki benim bu dedem sorularimdan tahtali köye gitti dedi ve ben epeyce tahtali diye bi koy oldugunu sanmisim...bide komşumuz yanimizda ölmüstü eşi de yalnizdi biz gitmistik yanina annemle kiran okudular sonra vefat etti biz odadan çıktık :( hayatimda bi çok seyi unutuyorum ama bu ölümleri unutamiyorum Allah herkese rahmet etsin zor bi şey hele cocuklarin hiç şahit olmamaları gerekn bisey

dedemin çok agirlasti bütün aile yanindaydk babam son suyunu verdi gozlerini yumdu :KK43:( ben daha 5 yaşimdaydm ama öldüğünü gördüm çok zordu ama yillarca dedemin olmedigini benden sakladiklarini söyluodm annemlere en son bi bohca yapmism kendime anneme dedem nerde yanina gitcm dedim e annemde bıkmış olmalıki benim bu dedem sorularimdan tahtali köye gitti dedi ve ben epeyce tahtali diye bi koy oldugunu sanmisim...bide komşumuz yanimizda ölmüstü eşi de yalnizdi biz gitmistik yanina annemle kiran okudular sonra vefat etti biz odadan çıktık :KK43: hayatimda bi çok seyi unutuyorum ama bu ölümleri unutamiyorum Allah herkese rahmet etsin zor bi şey hele cocuklarin hiç şahit olmamaları gerekn bisey
En acı gerçek olsa gerek ölüm. Siz çok küçük yaşta karşılaşmışsınız bu gerçekle.

Dede babanne sevgisi bambaşka birsey ya.
Rabbim mekanlarıni cennet etsin

En acı gerçek olsa gerek ölüm. Siz çok küçük yaşta karşılaşmışsınız bu gerçekle.

Dede babanne sevgisi bambaşka birsey ya.
Rabbim mekanlarıni cennet etsin
aminn inşallah cok sagolun..evet çok acı malesef şu an hala keşke dedem yasasaydı derim yokluğu aci Allah tüm yakinlarini kaybedenlere sabır versin

Bazen keşke tahtali koy diye biyer olaydida gidip görme imkanim olaydi diorum ah dedemm mekann cennet olsun inşallah

Evet. Dedemin ağabeyini gördüm. Çok garip bir andı nefes aralıkları seyreldi, seyreldi, seyreldi sonra çok uzun bi nefes aldı, hepsini veremedi. Bi daha almadı da.

Nefes almanın bile bu kadar zor ve ulaşılmaz olabileceğini bilmezdim.

Babaannem benim canımın içi de ben başında uyuyakaldıktan on dakika sonra vefat etmiş. O an annemin çığlığı hala kulağımda.

Back