• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hiç, bir insanın ölüm anına şahit oldunuz mu

Hiç, bir insanın ölüm anına şahit oldunuz mu

• Evet

OY: 13 31,7%
  • Hayır

OY: 25 61,0%
  • Şöyleki

OY: 3 7,3%

• Ankete Katılan
    41

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
148
Rahmetli dedeciğim nurlar içinde yatsın. Mekanı cennet olsun. elleri ellerimin arasında gözlerini yumup son nefesini vermişti.:KK61::KK61:

hiç vefat eden birini dahi görmedim. Bilmiyorum dayanabilir miyim görmeye hele ki yakınımdan birini

hiç vefat eden birini dahi görmedim. Bilmiyorum dayanabilir miyim görmeye hele ki yakınımdan birini

İlk başlarda tamam diyorsun hersey bitti. Şu lanet olası dünya şöyle boş böyle boş. Ama zaman geçtikçe acın hafifliyor. Ama yaran asla kapanmıyor. Aradan ne kadar zaman geçse bile

Gözlerimin önünde ölen olmadı ama hastanede kaldığım bir gece sabaha kadar bir kadının can çekişmesi mi denir son nefesi mi denir dinlemiştim.
Sabaha kadar inleye inleye nefes almıştı, daha güneş doğmak üzereydi, hala doğmamıştı ki çığlıkları ve ağıtları duyunca anlamıştık ki son nefesini de vermiş.

Anneannem 13yasinda flndim kalp krizi geçirdi yanımda hala gözünün önünde mekanı cennet olsum

iki kez hastanede şahit oldum ne yazık ki ve birde en yakın arkadaşımın babasını kaybettik, arkadaşımın kollarıda can verdi yanındaydım ama yapacak hiç birşey yoktu ne yazık ki, mevlam mekanlarını cennet eylesin

Back