Kesinlikle katiliyorum neden bir hafta? Ugrasma bile kac kurtul dua edersin cnm.
Sende simdi bu söylediklerine inandin öylemi ?
Nufus cuzdaninin yaninda olmadigini anladiginda ordan kalkacagina, oturup birde kuzu kuzu dinledinmi?
Insallah bu adam sana türlü türlü fenaliklar yapmadan aklin basina gelir, ama hic öyle görünmüyor.
Bu zamani kizlari gercekten cok cok saf ne yazikki, daha 20 yasindasin ya ne isin olurki senin 40 yasinda adamla?
Ben senin annen olsaydim birdaha kesinlikle görüstürmezdim seni,
iyi gönderiyor seni annen valla
Neden baştan söylemedin diyorum ben de... En azından düşünülebilirdi. Hep bela oldu başıma bu nüfus olayı dedi. Ben bilmiyorum, bir şey hissedemiyorum zaten dedim. Sen hep benimsin, benimlesin, bir hafta sonra da kendimle ilgili her şeyi anlatacağım görüştüğümüzde dedi. O zaman yanıma gelebilecek. Ama neden net bir cevap yok, bilmiyorum. Allahım, aklıma mukayyet olsun. Hepiniz desteğiniz için sağolun, bu saatten sonra nasıl toparlanır her şey bilmiyorum...Güven yıkmak 2 dklık nüfus doğrulamaya bakabiliyormuş
Hiç bişey yapamaz merak etme, yapıcak adam sana sölemez.
Çıkartır kimliğini evet yaşlıyım ama seni çok seviyorum ayrılma diye yalvarır.
Hala beni bırakırsan ölürüm, camdan atlarım şunu yaparım bunu yaparım bıraksın bu hikayeleri hiç bişeyde yapamaz.
Vebali üstüne niye kalsın? yalan sölemeseymiş? oldu olucak evlen bari vebal kalmasın diye.
Bide yanına gittiğinde sana bişey yapmasın bu adam? nasıl olsa ihtiyar aklı,yaparmı yapar
Ha birde "kimligim basima cok bela oldu" gibi bir laf söylemis,
ben burdan sunu anliyorumki senden önce bircok genc kizi kandirmaya calisti,
ve onlarda bi saatten sonra kimligini sorgulamaya basladi,
kusura bakma cok ucuk senaryolar uyduruyorum gibi gelebilir sana ama
bunlar gercek hayatta olan seyler
Ha birde "kimligim basima cok bela oldu" gibi bir laf söylemis,
ben burdan sunu anliyorumki senden önce bircok genc kizi kandirmaya calisti,
ve onlarda bi saatten sonra kimligini sorgulamaya basladi,
kusura bakma cok ucuk senaryolar uyduruyorum gibi gelebilir sana ama
bunlar gercek hayatta olan seyler
Yok gittim zaten canım bir şey yapmadı ama çok şaşırdı neyine şaşırıyorsa.Gayet haklı bir tepki verdiğimi düşünüyorum
Kızlar çok haklısınız, inşallah evlilik, çoluk çocuk olayı değildir. Biriniz yazmış orada kesin boşanmak üzereyiz der diye. Böyle bir şey başıma gelmesin.
Bunu hak edecek ne yaptım yani. Neden o ana açıklanmadı her şey? Neden hala ikilemde bırakılıyorum ben, içim rahatlatılmıyor. Birini söyle, aklımda acabaları bırakma, çekip gideyim dedim. I-ıh
Bu adamla nette mi tanıştınız Lyudka?
Serap2629 buraya yaz herkes okusun.
Aklıma kötü şeyler geliyor!
Yoksa sen o adam mısın?
msn bakarmısın canım
Şunu belirteyim, erkekler yaşını saklamaz aksine olgunluklarıyla övünürler.
Tabi ki evli değilse, nüfusunda bir çocuk ya da sabıkası yoksa...
Çok üzgünüm bunları yazdığım için ama o yaştaki bir erkek benim böyle gencecik bir sevgilim var diye övünürdü, yalana başvurmak yerine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?