Hiç başıma gelmez sanmıştım! Yıkıldım...

ilişkinize en baştan yalan girmiş bu adam bana da pek güvenilir gelmedi
en baştan yaşını doğru bile söylese ben ayrıl derim
sonuçta 15 yada 21 farketmez ikisi de çok büyük yaş farkı bana göre

canım bana ozelden ulasırmısın mesaj attım ama 100 mesajım olmadıgı ıcın ulasamadım sana

çok şaşırdım seni yorumlarda görürdüm genelde ve mantıklı yorumlar yapardın gördüğüm kadarıyla.. aklı başında bi kızolduğun belli.. içinde oluşan huzursuzluk sonrası araştırma yapmana da çok sevindim açıkçası çünkü genelde kadınlar ya kötü birşey çıkacağından dolayı ya da sevgilisini kaybetmek istemediğinden pek kurcalamazlar olanları.. görüşmeyi merak ediyorum umarım çok üzülmemişsindir..

lyudka cok merak ettım bısı ogrendınmı benım mesajım bunla 41 oldu henuz eger ogrenemedıysen bana ozelden msn falan atarmısın

Kızlar hepinizin yorumlarını okudum, tek tek cevap vermeye mecalim yok...

Akılla mantıkla olmuyormuş demek ki...

Nuh diyor peygamber demiyor. Hiçbir şey yokmuş gibi hazırlanmış beni bekliyordu, anlamıyorum, ben bu kadar büyüttüğünü anlamamıştım bunu dedi.

Ama ortada hala nüfus cüzdanı yok.

Hangi birine inanayım bilmiyorum ki... Ölü kardeşimin nüfusu üstüme kaldı köydeyken dedi Sonra hadi evet yaşlıyım terk et beni dedi.

Sonra kızdım buraya oynamaya gelmedim dedim.

Haftaya karşılıklı oturup konuşacakmışız ciddi ciddi. Neden haftaya bilmiyorum ama güvenim paramparça. Yerle bir.

Annenle konuştur beni, nüfus cüzdanını da getir ispatla yaşını da bekar olduğunu da dedim. En azından yaşını başını almış bir kadın genç bir kıza kıymaz diyerekten. O da olur dedi.

Sonra o da ağladı, ben hala ağlıyorum...

Boşa koysam dolmuyor doluya koysam almıyor...

Ya kızlar bir de şimdi de kendimi bir yerlerden atarım diyor, vebali üstüme kalsın istemiyorum, çok korkuyorum, vicdan azabı çekmek istemiyorum :18:

Ya kızlar bir de şimdi de kendimi bir yerlerden atarım diyor, vebali üstüme kalsın istemiyorum, çok korkuyorum, vicdan azabı çekmek istemiyorum :18:

ayy kusura bakma ama hiç yaşının adamı değil

bu ne böyle bi yerlerden atarım

niye getirmemiş nufusu neden bi hafta sonra

belli ki düşündüğü planı hazırlayamadı senden vakit istiyor herşey hazır olacak sonra bak bekarım yaşını bile 25 yaparsa şaşırmam

Bende olsam cok uzulurdum ama bu iliski yalanla baslamis ve aranizda cok cok yas farki var, bence iki ke dusun derim, bu yasa gelmis yirmi yasinda kizla dolasmasi da tuhaf birsey degil mi sence? Yas farki olunca sorunlarda cikabiliyor ama cok nadir mutlu olup evlenenler de yok degildir tabiki karari yine siz vereceksiniz tabiki, gercekten iyi sanslar, uzulmeyin daha cok gencsiniz baskasini bulunca unutursun izi bile kalmaz daha cok yol var sizin onunuzde.

Nasıl yani ya?

Bu kadar şeye ragmen hala çıkarıp da lanet olsun sevdiğimden kıymetli mi al bak demedi mi?

Haftaya erteledi öyle mi!

Bak kesin haftaya sahte kimlikle çıkacak karşına....

Canım sen ne yap et bu adamla görüşmeyi kes.
Adam resmen seni ayakta uyutmaya çalışmak için nabız yokluyor...

Ve seni sevmiyor, sevseydi çıkarır gösterirdi, madem ölmüş kardeşin nüfusunu buna vermişler,
eski zamandır olabilir ama bunu sana en başında söylemeliydi...

Resmen SALLIYOR!

Son düzenleme:
Sende simdi bu söylediklerine inandin öylemi ?
Nufus cuzdaninin yaninda olmadigini anladiginda ordan kalkacagina, oturup birde kuzu kuzu dinledinmi?
Insallah bu adam sana türlü türlü fenaliklar yapmadan aklin basina gelir, ama hic öyle görünmüyor.
Bu zamani kizlari gercekten cok cok saf ne yazikki, daha 20 yasindasin ya ne isin olurki senin 40 yasinda adamla?

Ben senin annen olsaydim birdaha kesinlikle görüstürmezdim seni,
iyi gönderiyor seni annen valla

Kesinlikle katiliyorum neden bir hafta? Ugrasma bile kac kurtul dua edersin cnm.

Bence de hemen uzaklaş. Çok gençsin, daha neler yaşayacaksın. Bu kadar rahat yalan söyleyen bir adam seni mutlu edemez.
Ayrıca daha önce söyleyenler olmuş ama ben de söyleyeyim. 1 hafta sonra karşına sahte kimlikle çıkacak. Sonra da annesi, akrabası vs diye sana tanıklık yapmaları için sahte insanlar getirecek. Ki içimden bir ses evli diyor :44:

Neden baştan söylemedin diyorum ben de... En azından düşünülebilirdi. Hep bela oldu başıma bu nüfus olayı dedi. Ben bilmiyorum, bir şey hissedemiyorum zaten dedim. Sen hep benimsin, benimlesin, bir hafta sonra da kendimle ilgili her şeyi anlatacağım görüştüğümüzde dedi. O zaman yanıma gelebilecek. Ama neden net bir cevap yok, bilmiyorum. Allahım, aklıma mukayyet olsun. Hepiniz desteğiniz için sağolun, bu saatten sonra nasıl toparlanır her şey bilmiyorum... Güven yıkmak 2 dklık nüfus doğrulamaya bakabiliyormuş

Olmayacak duaya amin demek olur bundan sonra hiçbişey olmamış gibi kaldığın yerden devam etmen..
Güven denen şey bir kere gitti mi bir kere şüphe ettin mi geri dçnüşü yok
Bunu bir şekilde atlatsan bile hayatının geri kalanında aklında hep soru işaretleriyle yaşayacaksın
Öyle de yaşanmaz ben yaşayamamıştım geçmiş ilişkimde..
Yaşına göre çok mantıklı düşünebiliyosun
Ben inanıyorum ki kendin için en doğru kararı vericeksin canım benim
Sadece kalbini ve vicdanını dinle onlar her zaman doğruyu söyler

Hiç bişey yapamaz merak etme, yapıcak adam sana sölemez.
Çıkartır kimliğini evet yaşlıyım ama seni çok seviyorum ayrılma diye yalvarır.
Hala beni bırakırsan ölürüm, camdan atlarım şunu yaparım bunu yaparım bıraksın bu hikayeleri hiç bişeyde yapamaz.
Vebali üstüne niye kalsın? yalan sölemeseymiş? oldu olucak evlen bari vebal kalmasın diye.
Bide yanına gittiğinde sana bişey yapmasın bu adam? nasıl olsa ihtiyar aklı,yaparmı yapar

Son düzenleme:
Lyudka moralin çok bozuk ama kendini en kötüye alıştırmalısın canım.
Yüksek olasılıkla evli bu adam,sadece yaş için saklaması çok mantıklı değil nüfus cüzdanını.

tek kelime diyeceğim sana...uzaklaş...

yaşı,başı bilmem nesi değil önemli olan..bir yalan ve devamında gelen yalanlar var..

ayrıca korkma bişey yapamaz kendine.can çok tatlıdır çünkü.

Yalan dolan üstüne gelecek kurulmaz. Masum yalan affedilir filan diyoruz da bazen, bu adam direkt olarak kimliğiyle ilgili yalan söylemiş. Ya evlidir, ya evlenip boşanmıştır, ya çocuğu vardır, kesin gizlediği başka şeyler de vardır. Normalde yalan söyleme huyu olmayan bir insan tutup da ilk yalanını kendisini 11 yaş küçük göstermek için söylemez.

Tecrübelerime dayanarak konuscam,
acik söyliyim bence bu adam sana yolunu yapiyor,
muhtemelen cocugu var, ve simdi hersey yavas yavas ortaya cikacagi icin, yok kardesimi yaptilar üstüme diyor,
yasida zaten ortaya cikti,
haftaya sana herseyi anlatcam dedigine göre, evli oldugunu anlatacaktir,
hatta her erkegin söyledigi ayni yalani söyleyip
"bosanmak üzereyiz zaten" diyecektir

burda 100 kisiden 100üde uzaklas bu adamdan diyor,
sen hala onu dinlemeye hatta inanmaya meyillisin,
bu adama inanman cok üzücü gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…