evlimiymiş ahlaksız??!!!
şüphelenmiştim ama bu kadar olamaz diyordum..
söyleyecek lafım yok..
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun.
Kızlar napsam gidip bir imamla falan mı konuşsam? Birine anlatmam, günahsız olduğumu hissetmem lazım
ne imam mı? ne yapacaksın imamla? canım ne günahı ayrıca? zaten bizim dinimizde günah çıkartma diye birşey yok..
sen onun evli olduğunu bilmiyordun..Allah bunu biliyor değil mi? içini ferah tut..şükret ki çok önce öğrendin bunu.
Yok canım ne günah çıkartmasıNe bileyim çok suçlu hissettim Saçmalamış olabilirim, bir din büyüğü bilebilir diye düşündüm
Merak etme kesinlikle yanına kalmaz ama sen acaba ne zaman cezasını çekecek ne zaman burnu surtecek yada ne oldu allh aldımı öcumu diye hiç merak bile etme o pisliği...
Benimde bi arkadaşım vardı seninki gibi şerefsiz hatta cocuklu ustune tam 9 ay kandırmıştı kızı. Arkasındanda çok uzun süre kapılarda urümeleri olmuştu ama sonunda pes etti iğrençliklerine bakmadan bide yapışkan olmuyolar mı...
Neyse geçti gitti ama sen aynı hatayı yapma onun pes etmesini bekleme daha büyük vicdan azabı kalıyo sonra geride...
Ne olursa olsun böle bi hatıram olmasaydı hayatımda diyorsun ama yapacak bişi yok burdan sonra yapacakların senin elinde. Her adımını akıllı at.umarım sende arkadaşım gibi şanslı olursun bu pislikten sıyırıp kurtaracak bi çocuk tıpkı onun gibi hemencik cıkıverir karşına...
Bu arada arkadaşımın evlendiği bu çocukla ilk tanıştıgı gun yaptıgı ilk şey bi yolunu bulup kimliğine bakmak olmuştu.... :d
mutlu son seni bekliyor....
senin hiçbir suçun yok..bilmiyordun..sende yara aldın,şoktasın..istiyorsan dini bilgisi olan birileerine d danış.eğer bu seni rahatlatacaksa neden olmasın?
Kaza yapmış kızlar, haberi geldi. Allah'ın adalet sistemi ne kadar hızlı işliyor işte...
Kaza yapmış kızlar, haberi geldi. Allah'ın adalet sistemi ne kadar hızlı işliyor işte...
kaza yapmış kızlar, haberi geldi. Allah'ın adalet sistemi ne kadar hızlı işliyor işte...
Kuzum o da yalandır inanma kendince acındırmaya çalışacaktır kendini sana..
Acınacak bir hali mi var canım? Adamın evde hazır karısı otursun pılını pırtını toplasın, yemeğini yapsın, her anlamda tatmin etsin, doyursun bir de beyefendi dışarıda genç kız avlasın? Hangi kısmında acınacak bir hali var canım?
yok tabiii kii ama onlar öyle pislikler ki acındırmaya çalışırlar, duygu sömürüsü yaparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?