Hiç başıma gelmez sanmıştım! Yıkıldım...

konuya yazmışlar ver baksınlar TC kimlikten bir değil iki değil kaç kişi demiş hemde korkuyormusun hala gerçekleri görmekten.birde demişsin 1den 999a baktım şakamısın nesin yaşın 10 herhalde

Evet yaşım 10. Aramızda 31 yaş var artık napsam ki

Tövbe yarabbim ya.

Tc no.su konusunda samimi olduğunuzu biliyorum kızlar ama sonuçta burası da sanal bir ortam. Nasıl öğreneceğinizi bana söyleseniz ben yapsam?

Bu arada her şey bir yana hayatımda çok büyük yer bile vermiş olsam da ona hatta aramızda 15 yaş bile çıksa da ben yaşıtım biriyle daha mutlu olabileceğimi düşünmeye başladım...

evet canım yaşıtınla daha mutlu olursun
kimlikmiş tc noymuş boşver hiç uğraşma ayrıl bu adamdan
adam hiç tekin değil böyle biri için kendini bu kadar yıpratma

evet canım yaşıtınla daha mutlu olursun
kimlikmiş tc noymuş boşver hiç uğraşma ayrıl bu adamdan
adam hiç tekin değil böyle biri için kendini bu kadar yıpratma

Yaşıtım derken en azından 5-6 yaş olsaydı sadece. 4 dese 8 çıksaydı, 8 dese 12 çıksaydı ama 21 ne ya

Öğrenmeden içim rahat etmeyecek canım. Huzurla, gerçeği bilmenin huzuruyla acımı çekerim gerekirse

aynen..
bir şekilde öğrenirim geçmişini adamın...
ağlanıp sızlanmakla vakit kaybetmesi bizim bile canımıızı sıkıyor valla:26: kusurabakma konu sahibi arkadaşım ama halen birşeyler öğrenememiş olman bana çok ilginç gelmeye başladı..istersen kız bana.

Nüfus cüzdanını itina ile gizlemesi evli olabileceğine de işaret. Aramanda kontrol ettin mi? Ayrıca kendi yaş grubuna uygun insanlarla tanışmak varken neden gençlere ilgi duyuyor? Burnuma hiç iyi kokular gelmedi.

tamamen katılıyorum yaş farkı 17 olan biliyorum ve mutlular bu da artı parantez olarak değerlendirilmeli

Canım neyı beklıyorsun bence tcsını yaz bır arkadasa ogrensınler
ıcımde ne olursa olsuun senın bu ılskıyı kesemeyecegın hıssı var kendıne yapma bunu ogren gerceklerı bır an once

Dıyelım kardesının nufusu ustune kaldı 30 yasında bu adam yahu askere 11 yasında mı gıttı he butun askerıyede salaktı anlamadı karsılarındakının cocuk oldugunu canım hareketee gec bıseylerı ogren daha ne beklıyosun

Arkadaşlar okumuyorsunuz galiba yorumları? Mhrs'i denedik sevgi_meleği ile, şu sağlıkla ilgili bir birim vardı orayı da denedik ama aile sıra no. tutmadı? Başka hangi yöntem var söyleyin ben deneyeyim?

Canım, aradaki farkın 21 olmasından ziyade bu adamın sana yalan söylemesi, kimliğini gizlemesi sıkıntı yaratan durum.

Yahu insanlar kimlik taşımak zorunda! Yok evde unuttum, yok haftaya getireceğim diye bir bahane olabilir mi?

Ben bakkala giderken bile alıyorum kimliğimi, bu ne rahatlık?

Ki o kimlik yüzünden kız arkadaşıyla ayrılma noktasındalar.

Sadece aradaki fark 21 yaş olsa idi saklar mıydı bu kadar?

Ben de öyleyim, kimliksiz dolaşmam. İnsanın başına her şey gelebilir. Arabasında taşıyormuş. Ne mantıksa. Ha belki cüzdan taşıma gibi bir korkusu var o yüzden olabilir yine de bu kadar istedim getirmesi zor bir şey değil, ağırlığı ne kadar ki sanki Muhasebeci arkadaşa vericem birazdan tc. nosunu 10 dk dolsun çünkü mesaj atamıyorum

41 yaşındaki adam bizden daha iyi bilir kimliği taşımayınca nelerin olabileceğini. Var bir şey ama...

İnşallah hakkında hayırlısı olur canım ya. Dünden beri seni düşünüyorum valla

aşk işlerine gönül işlerine bir kere art niyet yalan girdi mi o aşkta gönül işide bana göre birgün bitmeye mahkumdur çok rastladım çok gördüm sonuçta ortada bir yalan var ilk başta söylenmiş

arkadasım adamın tc kimlik numarası umarım dogrudur..

Çünkü ben tc kimlik nosuna göre işlem yapacagım..

Kızlar 10 dakikası dolsun bakacagız ALLAH'ın izni ile bana bir mesaj atabilsin gerisi kolay.

Evet konu sahibesi bu verecegin tc kimlik nosu dogru mu bu adama ait degil mi ?

41 yaşındaki adam bizden daha iyi bilir kimliği taşımayınca nelerin olabileceğini. Var bir şey ama...

İnşallah hakkında hayırlısı olur canım ya. Dünden beri seni düşünüyorum valla

Çok sağ olun

aşk işlerine gönül işlerine bir kere art niyet yalan girdi mi o aşkta gönül işide bana göre birgün bitmeye mahkumdur çok rastladım çok gördüm sonuçta ortada bir yalan var ilk başta söylenmiş

Evet canım, yaştan önce bu yaralıyor insanı... Bir daha güven güvenebilirsen insanlara...

Doğru canım eminim, sorgulamada adı çıktı. Tayin listelerinde de bu var.

Son durum: Adam evlidir hanımlar. Söyleyecek çok şeyim var ama şoktayım hiçbir şey bulamıyorum!

Lyudka sana böyle bir haber vermek istemezdim ama üzgünüm canım ve sana gönderdigim o evli olduguna dair belgeyi de çal suratına karaktersizin !

Vay be dünyada kaçtane bu pisliklerden var acaba toplatmalı hepsini...
Neyseki ucuz atlattın şükret allaha...
Allahta onun gibilerin belasını versin...
Yazık günah hem sana hem evdekine ne sanıyorsa bunlar kadınları...yaratıklar
iğrendim şimdi o pislikten

Hiç o belgeyi yüzüne fırlatacak kadar muhattap olma bi maille yolla altına agzına gelecek içinde ne varsa say dök.duygusal olma.
Sakın klasik erkek yalanları moduna girmesine izin verme yok sevmiom yok boşanıcaz. Hatta mahkemedeyiz boşanma sureci devam edio olaylarına girip son can çekişmelerini de yaşayabilir bunlara izin verme bunlar sadece seni yıpratacak şeylerdir dinleme... Içini dök bitsin gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…