konuya yazmışlar ver baksınlar TC kimlikten bir değil iki değil kaç kişi demiş hemde korkuyormusun hala gerçekleri görmekten.birde demişsin 1den 999a baktım şakamısın nesin yaşın 10 herhalde
evet canım yaşıtınla daha mutlu olursun
kimlikmiş tc noymuş boşver hiç uğraşma ayrıl bu adamdan
adam hiç tekin değilböyle biri için kendini bu kadar yıpratma
valla ben yerinizde olsam bir dakika duramam.çatlarım ve mutlaka öğrenmenin bir yolunu bulurum.hem içim içimi yiyor diyorsunuz hem de öylece bekliyorsunuz.bu çok ciddi bir durum ve kocaman eksik taşlar var.daha neyi bekliyorsunuz bir şeyler yapmak için?hatta onunla görüşmeyi bile beklemeden farklı yollardan sizin araştırmanız lazım.o insana güvenebilecek misiniz?bu yalandan sonra...
Nüfus cüzdanını itina ile gizlemesi evli olabileceğine de işaret. Aramanda kontrol ettin mi? Ayrıca kendi yaş grubuna uygun insanlarla tanışmak varken neden gençlere ilgi duyuyor? Burnuma hiç iyi kokular gelmedi.
Canım, aradaki farkın 21 olmasından ziyade bu adamın sana yalan söylemesi, kimliğini gizlemesi sıkıntı yaratan durum.
Yahu insanlar kimlik taşımak zorunda! Yok evde unuttum, yok haftaya getireceğim diye bir bahane olabilir mi?
Ben bakkala giderken bile alıyorum kimliğimi, bu ne rahatlık?
Ki o kimlik yüzünden kız arkadaşıyla ayrılma noktasındalar.
Sadece aradaki fark 21 yaş olsa idi saklar mıydı bu kadar?
Ben de öyleyim, kimliksiz dolaşmam. İnsanın başına her şey gelebilir. Arabasında taşıyormuş. Ne mantıksa. Ha belki cüzdan taşıma gibi bir korkusu var o yüzden olabilir yine de bu kadar istedim getirmesi zor bir şey değil, ağırlığı ne kadar ki sankiMuhasebeci arkadaşa vericem birazdan tc. nosunu 10 dk dolsun çünkü mesaj atamıyorum
41 yaşındaki adam bizden daha iyi bilir kimliği taşımayınca nelerin olabileceğini. Var bir şey ama...
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım ya. Dünden beri seni düşünüyorum valla
aşk işlerine gönül işlerine bir kere art niyet yalan girdi mi o aşkta gönül işide bana göre birgün bitmeye mahkumdur çok rastladım çok gördüm sonuçta ortada bir yalan var ilk başta söylenmiş
arkadasım adamın tc kimlik numarası umarım dogrudur..
Çünkü ben tc kimlik nosuna göre işlem yapacagım..
Kızlar 10 dakikası dolsun bakacagız ALLAH'ın izni ile bana bir mesaj atabilsin gerisi kolay.
Evet konu sahibesi bu verecegin tc kimlik nosu dogru mu bu adama ait degil mi ?
Son durum: Adam evlidir hanımlar. Söyleyecek çok şeyim var ama şoktayım hiçbir şey bulamıyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?