Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım ank. oturuyorum açıköğretim mezunuyum. evliyim 1 oğlum var. Benim durumum çok vahim eşim çok kıskanç dışarı çıkamıyorum, binadan kimseyle görüşemiyorum. bende burayı buldum ayyyyy öyle çok sevindimkiiiii :KK52::21:

Bence ınsan ıstedıgını gıyebılmelı dogru kombını yaptıgı surece . Yasını kucuk gostermek senın ıcın daıma + puan demek :KK34: Klasık gıyınırsen bıraz olsun buyuk gosterme ıhtımalın var :KK16:

valla tatlım herzmn içim + puan evet ama ilerde şmdi biraz snir oluyor insan öyleki 15 yaşında zannedebiliyorlar beni :KK47::KK47::KK47:
istediğimi giyiyorum zatn ama klasik hiç hoşlanmam :KK25:

hmmm hatlar karıştı ozamannnnnnnnn......
demekki onlar vaazgeçti ozaman :KK23::KK1::KK1:

ıı ıhh nazar vazgçmedi :KK1::KK1:
ama bn başkan olmam diyor
o ulvi görevi lunnadan bekliyoruz :KK53::KK53::KK53:

Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım ank. oturuyorum açıköğretim mezunuyum. evliyim 1 oğlum var. Benim durumum çok vahim eşim çok kıskanç dışarı çıkamıyorum, binadan kimseyle görüşemiyorum. bende burayı buldum ayyyyy öyle çok sevindimkiiiii :KK52::21:

merhaba hoşgeldn
ayyy o derece kıskanç mı :KK52::KK52::KK52:
çocuğu parka falan götüremiyo musun yani :KK53:

canım benımmmmmmm hoş geldinnn nekadaar erken evlenmişsin sen öyleeeeeeee acelen neydii :KK1::KK1:
kadınlardandamı kıskanıyor

merhaba canım hoşgeldin ben 25 yaşındayım bekarım istanbulda oturuyorum bu kadar çok senı sıkması zoruna gitmiyomu canım eşinin

valla tatlım herzmn içim + puan evet ama ilerde şmdi biraz snir oluyor insan öyleki 15 yaşında zannedebiliyorlar beni :KK47::KK47::KK47:

ıı ıhh nazar vazgçmedi :KK1::KK1:
ama bn başkan olmam diyor
o ulvi görevi lunnadan bekliyoruz :KK53::KK53::KK53:

heee açsalar iyi olur aslında yaa burayıda bırakmayız ama sanki eski dostlar topiği gerkeli gibi hisettim nedendir bilmem :44::26::KK1::KK1::KK1::KK1:

evet konuştm dedm anne hemen evlilk yok zaten herşeyni rayına oturtcaz öyle olacak.işi olmadan bizde düşünmüorz dedm. tamm dio iki dakika sonra aşşağılayan bi cümle kuruyo işte seni şu şu kişi istedi dicekler bunu mu almış, bi tek kızım var o da başka şehre gelin gidecek , herkes mantık evliliği yapıo ya sen ben veremem dayanamam filan filan

Alla alla . Annen tek yavrusu oldugun ıcın sana kıyamıyor bence . Bıraz bekleyın sevgılınle ısdır gucdur herseyı halledın bence annen o zaman sorun cıkarmıcak sen mutlu ol dıye :KK16:

Merhabalar hosgeldın aramızaa :KK16: . Ayyy tam benım hayalerımdekı gıbı erken evlılık ve erken anne olmussun :KK16: . Neden o kadar kıskanc esın . zor olmuyomu vallaha allah kolaylık versın canım

Anladım o zaman spora devam :KK1: :KK16:

Milkshake007;Bence ınsan ıstedıgını gıyebılmelı dogru kombını yaptıgı surece . Yasını kucuk gostermek senın ıcın daıma + puan demek Klasık gıyınırsen bıraz olsun buyuk gosterme ıhtımalın var

canım bende minyonum artık sevgılımın yanında bana bakıyolar bide yanımdakıne bakıyolar acaba çocukmu gezdırıyo bende hiç 25 yaşında göstermiyorum canım:)

kötü ve zekiii gördüm seni :KK51::KK9::KK9:

:KK1::KK1::KK1:

Selam canim iyi sen nasilsiiin :))

sağool tatlm iyi gibiym acıkıyorum yavaştan onun dşında bi skıntım yok

Alla alla . Annen tek yavrusu oldugun ıcın sana kıyamıyor bence . Bıraz bekleyın sevgılınle ısdır gucdur herseyı halledın bence annen o zaman sorun cıkarmıcak sen mutlu ol dıye :KK16:

Merhabalar hosgeldın aramızaa :KK16: . Ayyy tam benım hayalerımdekı gıbı erken evlılık ve erken anne olmussun :KK16: . Neden o kadar kıskanc esın . zor olmuyomu vallaha allah kolaylık versın canım

Anladım o zaman spora devam :KK1: :KK16:

aynennn :KK1::KK1::KK1:

canım bende minyonum artık sevgılımın yanında bana bakıyolar bide yanımdakıne bakıyolar acaba çocukmu gezdırıyo bende hiç 25 yaşında göstermiyorum canım:)

all benden de o kdar kübracım :KK1::KK1::KK1::KK1:

X