- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.501
evet bende öyle kaldım bakıyorum
nekaaaan yeni kişiler gelmiş
ama sayfalar çok uzun muhabbeti okuyamadım o ayrı
valla öyle morincimmm
hakverdm şmdi size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende öyle kaldım bakıyorum
nekaaaan yeni kişiler gelmiş
ama sayfalar çok uzun muhabbeti okuyamadım o ayrı
Selam canım istanbudayım 20 yasındayım ve bazı nedenlerden dolayı okuyamadım. şimdi sekreterlik yapıyorum bir tanıdığın şirketinde. Sen de tanıtır mısın kendini :)
annen istemedği için hep bahaneler istemedği şeyleri söylüyo tabi canım ama bunlar aşılmayacak şeyler değil işe girsin de sevgilin biraz çalışsın sende anne bak işini de buldu evini de kurucak yavaş yavaş dersin , sevgilin de maddi anlamda biraz rahata kavuşsun öyle ciddiyete dökün canım sabredersiniz braz sonra sorun çıkmaz ama mezhep konusunu bende anlamadım :44:
valla hep çıkacağım saatlerde kalabalık oluyo amaaa
Patronla ayrı odada olsak kimse koparamaz beni bu topikten Ama biliyosun işte görüyo monitörümü kuzumaslında benim işlerde yoğun bu sıra ama yine de dayanamıyorum arada bi yoklıyım bakim bizim kızlar napıyo diyorum en son patron bi yoklıcak benim işleri de neyse hallederim ben yaaa
anladımm sarı şekerr nasıl gidiyo bakalımmm [/B]
çok karışık oluyo ama he
neyseee yeni gelenler merhabalar eski toprağım bn bu topikte
23 yaşındayım okuyorum
çalışmıyorum evde pinekliyorm
hımm mezhep konusu belki baban açından da sorun yaratabilir canım , ee durumları da iyiymiş annen istemedği için bahaneler sürüyo dediğim gibi , sende sevgilin işe girene kadar annene bahsetme bu konulardan biraz zaman geçsin bakalım
valla öyle morincimmm
hakverdm şmdi size
Merhabalar . Bende yenı sayılırım 19 yasındayım moda tasarımcılıgı yapıyorum ama su ara bosum ramazandan sonra calısıcam ınsallah
ohh ne güzell bizde cumartesi yaptıkk kiyyyPatronla ayrı odada olsak kimse koparamaz beni bu topikten Ama biliyosun işte görüyo monitörümü kuzum
İyi gidiyo kuzum. Dün akşam sevdiceğimle iftar yaptık buzları erittik fln öyle işte
bizde tam tersi babam mezhebe takılmaz hiç bi zaman anneme göre aydındır. insanlığına karakterine önem verir daha çok.. gerçi geçen yıl bi alevi istemişti annemde mezhebe takılmadı vermek istedi ama erkek arkadaşıma gelince istemio
bir ara yeni topic ismi arıyordunuz siz o ne oldu :)
tabikide canım ben de istanbuldayım neresindesin 25 yaşındayım bende asistanlık yapıyorum tanıdık şirketinde canım ben ümraniyede oturuyorum
Merhabalar . Bende yenı sayılırım 19 yasındayım moda tasarımcılıgı yapıyorum ama su ara bosum ramazandan sonra calısıcam ınsallah
tesekkur ederım canım benım Sende varmı bıseyler sevgılı soz nısan falan ?
Annenle oturup konustunmu neden boyle yapıyomus ?
ben biraz kücüğüm daha nisan için, sevgilim vardı fakat ayrıldık bir süre önce . geleneksel kıskanclıkları işte .
oooo ablana bikaç tavsiye ver o zmn
hiç tarzım yok ya ne hoşuma giderse genelde spor ama kot gömlk falan o da yaşımı kçük gösteriyo zaten minyonum
tesekkur ederım canım benım Sende varmı bıseyler sevgılı soz nısan falan ?
Annenle oturup konustunmu neden boyle yapıyomus ?
evet konuştm dedm anne hemen evlilk yok zaten herşeyni rayına oturtcaz öyle olacak.işi olmadan bizde düşünmüorz dedm. tamm dio iki dakika sonra aşşağılayan bi cümle kuruyo işte seni şu şu kişi istedi dicekler bunu mu almış, bi tek kızım var o da başka şehre gelin gidecek , herkes mantık evliliği yapıo ya sen ben veremem dayanamam filan filan
bn aramıyodm nazarla lunna hatta kızdm ya ben ne satıyosunz topiği diye
merterdeyim canım ben de :)
Ben kaçtımmm görüşürüzzz