Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Selam canım istanbudayım 20 yasındayım ve bazı nedenlerden dolayı okuyamadım. şimdi sekreterlik yapıyorum bir tanıdığın şirketinde. Sen de tanıtır mısın kendini :)

tabikide canım ben de istanbuldayım neresindesin 25 yaşındayım bende asistanlık yapıyorum tanıdık şirketinde canım ben ümraniyede oturuyorum

annen istemedği için hep bahaneler istemedği şeyleri söylüyo tabi canım ama bunlar aşılmayacak şeyler değil işe girsin de sevgilin biraz çalışsın sende anne bak işini de buldu evini de kurucak yavaş yavaş dersin , sevgilin de maddi anlamda biraz rahata kavuşsun öyle ciddiyete dökün canım sabredersiniz braz sonra sorun çıkmaz ama mezhep konusunu bende anlamadım :44:

valla hep çıkacağım saatlerde kalabalık oluyo amaaa :63::63:

bizde öyle düşündük eminim herşey işe girerse çözülecek normalde askerlikten önce nişan yapacaktık ama annem saolsn :KK43: sonraya kaldı gelecek yıla. allahtan erkk arkadaşm anlayışlı bekleriz dedi zıt gitse yanmıştm :KK43:

aslında benim işlerde yoğun bu sıra ama yine de dayanamıyorum arada bi yoklıyım bakim bizim kızlar napıyo diyorum:KK1::KK1: en son patron bi yoklıcak benim işleri de neyse hallederim ben yaaa:KK53::KK53:
Patronla ayrı odada olsak kimse koparamaz beni bu topikten:KK9: Ama biliyosun işte görüyo monitörümü kuzum
anladımm sarı şekerr :KK39: nasıl gidiyo bakalımmm :21:[/B]

İyi gidiyo kuzum. Dün akşam sevdiceğimle iftar yaptık buzları erittik fln öyle işte:KK16:

hımm mezhep konusu belki baban açından da sorun yaratabilir canım , ee durumları da iyiymiş annen istemedği için bahaneler sürüyo dediğim gibi , sende sevgilin işe girene kadar annene bahsetme bu konulardan biraz zaman geçsin bakalım :KK31:

bizde tam tersi babam mezhebe takılmaz hiç bi zaman anneme göre aydındır. insanlığına karakterine önem verir daha çok.. gerçi geçen yıl bi alevi istemişti annemde mezhebe takılmadı vermek istedi ama erkek arkadaşıma gelince istemio :KK43:

Patronla ayrı odada olsak kimse koparamaz beni bu topikten:KK9: Ama biliyosun işte görüyo monitörümü kuzum

İyi gidiyo kuzum. Dün akşam sevdiceğimle iftar yaptık buzları erittik fln öyle işte:KK16:
ohh ne güzell bizde cumartesi yaptıkk kiyyy :63::KK16:

bizde tam tersi babam mezhebe takılmaz hiç bi zaman anneme göre aydındır. insanlığına karakterine önem verir daha çok.. gerçi geçen yıl bi alevi istemişti annemde mezhebe takılmadı vermek istedi ama erkek arkadaşıma gelince istemio :KK43:

hımm annen niye öyle yapıyo sor bence de canım :44:

oooo ablana bikaç tavsiye ver o zmn :KK1::KK1::KK1:

hiç tarzım yok ya ne hoşuma giderse genelde spor ama kot gömlk falan o da yaşımı kçük gösteriyo zaten minyonum :KK47:

Bence ınsan ıstedıgını gıyebılmelı dogru kombını yaptıgı surece . Yasını kucuk gostermek senın ıcın daıma + puan demek :KK34: Klasık gıyınırsen bıraz olsun buyuk gosterme ıhtımalın var :KK16:

tesekkur ederım canım benım :KK34: Sende varmı bıseyler sevgılı soz nısan falan ?

Annenle oturup konustunmu neden boyle yapıyomus ?

evet konuştm dedm anne hemen evlilk yok zaten herşeyni rayına oturtcaz öyle olacak.işi olmadan bizde düşünmüorz dedm. tamm dio iki dakika sonra aşşağılayan bi cümle kuruyo işte seni şu şu kişi istedi dicekler bunu mu almış, bi tek kızım var o da başka şehre gelin gidecek , herkes mantık evliliği yapıo ya sen ben veremem dayanamam filan filan

X