Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Kızlar ben birazdan çıkıcam işten toparlanıyım.. Herkese iyi hafta sonları.. Kısmet olursa Pazartesi görüşmek üzere

Gaz vermekle olmuyo isim söyle bakalım
dur düşünücem ve bulucaz bi sürü iş hallettim negzell. moda evine gittim bi de sap gibi yalnız başıma ama bi model beğendim katalogtan şimdilik en çok içime sinen bu başkası olmazsa bunu getirticem izmirden getiriyolarmış gelinlikleri provaları burada yapıyolarmış.

Aklımdan ne geçtiğini sende biliyosun dimi, o yüzden onay verdin
Muuucuuukkkkk

-Bütün kızlar toplandık..
Böyle bi topic var mıydı aklıma bu geldi ama bilemedim :26:

aklını yidiğim aynen öyle
al dedi git dedi al kendini dedi git dedi

bütün güller toplandık toplandıkkkkkkk

Son düzenleme:

Sahi gelinlik işini sorucaktım arada kaynadı gitti. Nişanlınla gezdiniz mi hiç. Hani bi tane vitrinde gördüm demiştin o ne oldu?

Sahi gelinlik işini sorucaktım arada kaynadı gitti. Nişanlınla gezdiniz mi hiç. Hani bi tane vitrinde gördüm demiştin o ne oldu?

oraları kaçırmışsın kuzucuk ama tekerar anlatıyım çünkü anlatması bile keyifli gezdik canım bi sürü gelinliğin içinde kayboldum. ama ilk denediğim gelinlik prenses model denilen bi modeldi duvağına kadar giydirdiler beni odadan bi çıktım nişanlım bana bakıyo büyülenmiş gibi ne yalan söliyim bende çok beğendim kendimi bu kadar yakışacağını düşünmüyodum. etek uçları fransız güpürü üst kısım daha hareketliydi güpürden omuz askıları vardı kayık yaka gibi düşün askılarını ilk denediğim gelinlikti ve çok beğendik. neyse sonra biraz daha dolaştık ve fikirlerimiz tamamen değişti A model denilen bi gelinlik denedim nişanlımın ısrarı üzerine, askıda pek beğenmemiştim ama bi giydim evet dedik işte bu olmalı benim gelinliğim sadece üst kısmıyla oynıcak. yani son olara A tipi gelinlik modellerine yoğunlaştım onları araştırıyorum. kadın dedi ki bi model beğen internetten getir göster yaparız. temmuz 20 sinde bi daha gel dedi yeni modellerimiz gelicek onlara da gidip bakıcam lunnammm ama harika bi duyguymuş gelinliğin içindeyken nişanlımın bana bakışlarını anlatamam darısı sana inşalalh

Bak hiç korktuğun gibi olmadı. Ne güzel şimdiden bikaç tane beğenmişsin kuzum senin adına çok sevindim. Sen gelinliğin kollarını nasıl düşünüyosun

Şafak sayıyorum işten çıkmama daha 5.5 saat var Pembe gömlek almıştm ya geri göndericektim hani. Eteklerinden kestirdim pek bi güzel oldu iyiki göndermemişim

demiştim sna göndereğine terziye ver diye
sakalımız yokki sözümüz dnlensn

napıyosun bakalım leydican

eylül naptı acep yelkenleri suya indirdiyse hemen dövücem bu kızı

napıyım canım uzanıyorum kalkıyorum falan öyle vakit geçirmeye çalışıyorum :44:

harbi he bnde merk ettm naptı eceba beklediği teklifi aldı mı ki

Dinledim işte. Sen söylemesen aklıma gelmezdi. Senin aldıkların nasıldı beğendin mi hepsini

Eylül'e o kadar kızdık bu çocuk seni sevmiyo dedik ama ayrılanlardan en mutlu son onun olucak galiba

Bak hiç korktuğun gibi olmadı. Ne güzel şimdiden bikaç tane beğenmişsin kuzum senin adına çok sevindim. Sen gelinliğin kollarını nasıl düşünüyosun
aynen öyle hiç sandığım gibi zor olmadı zaten moda evleri her türlü kolaylığı sağlıyo yeter ki istediğin modeli söyle sınır yok her türlü hallediyolarmış kuzum kolları olacak mutlaka gelinliğin fakir kol değil belki komple yaparım o fransız güpürü denilen dantelden. nişanlım denetirken bile kapattırdı göğüs kısmımı açık gelince direk gelinliği beğenmedim diyo olm sen üst kısmına ne bakıyosun modele bak üstünü kapatıcaz zaten diyorum yok diyo denemene bile tahammülüm yok böyle açık gelinlikleri diyo. becerebilsem odaya beni tek göndericek kadınlar gelinliği giydirirken beni görmesin diyee bu kadar kıskanç adam görmedim ben daha

kız dün çıktın mı evden yoksa hala yatış mı kardeşimde böyle üni.den döndü döneli dışarı çıkmadı heralde bi yatıyo bi kalkıyo akşam yatağa geçiyo offf sıkıldım dedi yavrum yatarken nasıl sıkılıyosa
eve dönünce girip yazar istediği bi şeyse öyle diyodu bakalım merakla bekliyorum

Dinledim işte. Sen söylemesen aklıma gelmezdi. Senin aldıkların nasıldı beğendin mi hepsini

Eylül'e o kadar kızdık bu çocuk seni sevmiyo dedik ama ayrılanlardan en mutlu son onun olucak galiba

aynen hee hepimiz bu çocuk sevmiyo kızı diye düşündük yani hali tavrı hep öyleydi ama çok şükür aklı başına geldi inşallah bundan sonra hiç üzmez eylülomuuu

beğendim cnm bnde benmkileri
sadece bi tanesi beklediğim gibi olmadı o da artk oluversn dedm uğraşamam geri göndermeyle falan evde giyerm

çıktım dün kız evden iyi geldi valla birazcık kendime geldim

Öyle denediğin gelinlikleri anlatınca A tipi fln straplez değil ama askılı gibi alıcaksın sandım. Senden fikir alma hayallerim suya düşmüştü. Neyse sevindim Bende benimkiyle alışverişe çıkmaktan nefret ediyorum. Sırf kapalı diye saçma saçma şeyleri gösteriyo bna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…