Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Ohhh keyfine çıkar çalışmaya başlayınca inan hiç öyle olmuyor o yüzden en güzel şey öğrenci hayatı.. gerçi herkes diyodur bunu sana bıkmışsındır ama inan banada söylerlerdi bende anlamazdım şimdi anlıyorum ama [/QUOTE]

iş hayatından korkuttular artık herkes iş hayatı çok zor ordaki iş arkadaşarınla ilişliler çok zor millet birbirinin kuyusuna kazıyor diyolar olabildigince uzatıcam okulu bende

Men dakka dukka topiği

Men dakka dukka, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir konuşmasında Suriye devlet başkanı Beşar Esad'a söylendiğininde popülerliği artmış ve anlamı oldukça merak edilmiş bir kelimedir. Anlamı "Kapı çalanın kapısı çalınır." veya "Eden bulur." anlamlarına gelmektedir.

Ama bunun anlamını beğenmedim ben. eden bulur fln olmasın. Böyle daha enerjik bişeyler olsun olmaz mı?
Bu arada Zelişle hiç konuştun mu 1 haftayı geçti konuşamıyoruz onunla

iş hayatından korkuttular artık herkes iş hayatı çok zor ordaki iş arkadaşarınla ilişliler çok zor millet birbirinin kuyusuna kazıyor diyolar olabildigince uzatıcam okulu bende [/QUOTE]

Ooo Hazırlıklıyım diyosun yani =) O zaman tamam problem yok demektir.. sadece bizim yeride keyfine çıkar

Ama bunun anlamını beğenmedim ben. eden bulur fln olmasın. Böyle daha enerjik bişeyler olsun olmaz mı?
Bu arada Zelişle hiç konuştun mu 1 haftayı geçti konuşamıyoruz onunla

Bi kere bunu Recep demiş. Topiğe giresimiz gelmez annem.
Konuşamıyoruz bizde face de gördüm, bişiler paylaşıyodu gezi parkıyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…