Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Çırağan Sarayı mııııııı Oy maşallah kp kesenin ağzını açmış galiba
öyle valla bakalım nasıl olcak nerede olcak netleşicek p.tesi kadar inşallah

anovv bende de aynı sorun ince damarlıyım damarı bulana kadar sıkıntı yaşadım bakamıyorum da napıyo kadın benimki senin kadar sıkıntılı olmasa da kolum hala nohut büyüklüğünde mor biz son gün gittik kan vermeye canım nişanlım istanbula dönüyodu sağlık raporunu da aile hekimine kan sonuçlarını almadan gittik doktora durumu anlattım ertesi gün öyle verdi kan sonuçlarını görünce. bi de vekalet verdim istanbulda bensiz nikah işlemlerini yürütebilmesi için ben olmadan olmuyomuş ne kadar saçma kan sonucumuz her şeyimiz var nişanlımda ee illa benimde olmam lazımmış sanki nikahı kıyıyo bensiz altı üstü bi işlem başlatılacak

Hmm ben hep hastaneye firar eden olur diye kollarından 2 jandarma tutmuş şekilde gidiyolar sanıyodum
Çok fazla film izleme sen

Gerci izmir cok güzel bir şehir yaz günü hem ders hem tatil olarak değerlendirmelisin durumu benceee

kesinlikle öyle canım bi buçuk saatte denize gidiyosun sadece yol masrafın var ögrenciler için çok uygun hemde dogal güzellikleri çok

Tatlm şimdi benim yazdığımın altında alıntı ile cevapla var ordan yapıyosun.

oldu sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…