Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Çırağan Sarayı mııııııı:KK52::KK52::KK52::KK52: Oy maşallah kp kesenin ağzını açmış galiba:KK1::KK1:
öyle valla bakalım nasıl olcak nerede olcak netleşicek p.tesi kadar inşallah:KK16:

amin canım benim çok tsk ederim :)

amin cnm seninde hayırlı mutlu olsun inşalah. biz yarım günde işlemleri hallettik bir tek sağlık ocagında kan verme olayı beni kötü etkiledi.çünkü damarım çok ince 3 kere batırmak zorunda kaldı yarım şişe kanı zor çekti 2 damarım patladı :KK43: sonra mecbur diğer koluma geçti oradan birbuçuk şişe kan aldı ama zar zor kollarımı görmeyin kocaman morluklar damarlar kıpkırmızı şiş ..kaderim bu benim damarlarım ince mecburen bu duruma geliorum :KK43::2:
anovv bende de aynı sorun ince damarlıyım damarı bulana kadar sıkıntı yaşadım bakamıyorum da napıyo kadın benimki senin kadar sıkıntılı olmasa da kolum hala nohut büyüklüğünde mor:KK14::KK14: biz son gün gittik kan vermeye canım nişanlım istanbula dönüyodu sağlık raporunu da aile hekimine kan sonuçlarını almadan gittik doktora durumu anlattım ertesi gün öyle verdi kan sonuçlarını görünce. bi de vekalet verdim istanbulda bensiz nikah işlemlerini yürütebilmesi için ben olmadan olmuyomuş ne kadar saçma kan sonucumuz her şeyimiz var nişanlımda ee illa benimde olmam lazımmış sanki nikahı kıyıyo bensiz altı üstü bi işlem başlatılacak

ben de 24 yaşındayım ve cumartesi çalışanlardanım:KK31: :KK31: muhasebeciyim sen ne iş yapıyosun?

Desinatörüm çizim yapıyorum.. iş güç uğrşıyoruz işteeee...:KK6:
hepimize kolay gelsin ki o zaman:KK53: gerçi ben bugünü salladım gibi daha başlamadım işe:KK53::KK53:

Hop! ben geldim şirineler. :KK3:

Ayaklarım da don olayı yaşanıyoor.
nazarım yavrum hoşgeldin ben de üşümeyi özledim be yavv:KK14::KK14:

Hmm ben hep hastaneye firar eden olur diye kollarından 2 jandarma tutmuş şekilde gidiyolar sanıyodum :KK9::KK9::KK9:
Çok fazla film izleme sen :KK53:
öyle valla bakalım nasıl olcak nerede olcak netleşicek p.tesi kadar inşallah:KK16:

anovv bende de aynı sorun ince damarlıyım damarı bulana kadar sıkıntı yaşadım bakamıyorum da napıyo kadın benimki senin kadar sıkıntılı olmasa da kolum hala nohut büyüklüğünde mor:KK14::KK14: biz son gün gittik kan vermeye canım nişanlım istanbula dönüyodu sağlık raporunu da aile hekimine kan sonuçlarını almadan gittik doktora durumu anlattım ertesi gün öyle verdi kan sonuçlarını görünce. bi de vekalet verdim istanbulda bensiz nikah işlemlerini yürütebilmesi için ben olmadan olmuyomuş ne kadar saçma kan sonucumuz her şeyimiz var nişanlımda ee illa benimde olmam lazımmış sanki nikahı kıyıyo bensiz altı üstü bi işlem başlatılacak

hepimize kolay gelsin ki o zaman:KK53: gerçi ben bugünü salladım gibi daha başlamadım işe:KK53::KK53:

nazarım yavrum hoşgeldin ben de üşümeyi özledim be yavv:KK14::KK14:

Hoşbuldum bibiğiiim.
Patronun iyi biri olsaydı yer değişelim derdim :KK53:

Gerci izmir cok güzel bir şehir yaz günü hem ders hem tatil olarak değerlendirmelisin durumu benceee :emir_bebek:

kesinlikle öyle canım bi buçuk saatte denize gidiyosun sadece yol masrafın var ögrenciler için çok uygun hemde dogal güzellikleri çok :KK52:

Tatlm şimdi benim yazdığımın altında alıntı ile cevapla var ordan yapıyosun.

oldu sanırsam :KK1:

X