Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Ne oluyo kız beğeni yağmuruuu

Var da pek kullanmıyorum canımm burası daha keyifliii

daha keyiflide canım yani burda yazdıgın msjlar çogu kez iletilmiyo neyse canlar ben kaçıcaam bırazdan fazla kaynatmayın bensiz haftasonu girebilirsem grş öptüm hepinizi:)

Hayırlı haberler yaz buraya allah gonlune gore versın ınsallah :) sende kendıne ıyı bak tatlıım :)

Basınız sagolsun canım :/

başınsagolsun morincim

Hadi bakalım ne zmna düşünüyosunuz tarihi Ben çok uykusuzum tatlm ya gözlerim kapanıyo fenayım

ya 14 eylül ya da temmuzun herhangi bi günü canım bugün düğün mekanı için yer bakıcak nişanlım fiyat alıcak. aklımızda bi yer var internetten gösterdi bana da beğendim boğaz manzaralı

sen niye uykusuz kaldın bakım kuşum

Son düzenleme:

Vaaay boğaz manzaralı demek. İsmi ne bakayım bende internetten
Kardeşim hasta tatlm ateşleniyo o yüzden bikaç gecedir uyku yok bizim. Bi de normalde de oruçluyken uykusuz oluyorum.

Vaaay boğaz manzaralı demek. İsmi ne bakayım bende internetten
Kardeşim hasta tatlm ateşleniyo o yüzden bikaç gecedir uyku yok bizim. Bi de normalde de oruçluyken uykusuz oluyorum.

çamlıcada hacegan diye bi yer canım. geçmiş olsun fıstık allah acil şifa versin:26: bende sahurdan sonra bi yatıyorum kalakamıyorum zar zor onun dışında çok şükür zorlanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…