- 29 Mayıs 2013
- 2.382
- 48
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.081
Ne oluyo kız beğeni yağmuruuu
Var da pek kullanmıyorum canımm burası daha keyifliii
Ben çıkıyorumm kızlarrrİnşallah pazartesi güzel haberlerle gelirimmm
Tahmin ettiğiim sürpriz olursa yarın akşamm hemen yazarımmm
Morinciimmm inşallah sendende hayırlı haberler gelirrrrrrrrr
Kendinize iyi bakınnn görüşürüzzzz
canım bizim buluşma iptal oldu sen hayırlı haberle gel oda yeter bize:/:/
annemin dayısı vefat etmiş annem sinopa gidiyor yolda şuan haftasonu ev bana kaldı babam var kardeşim var çıkmam çok zor .. ama pazartesi akşamı buluşuruz belki. bir söyliyeyimde trip atarsa kavga ederiz belli olmaz:)
canım bizim buluşma iptal oldu sen hayırlı haberle gel oda yeter bize:/:/
annemin dayısı vefat etmiş annem sinopa gidiyor yolda şuan haftasonu ev bana kaldı babam var kardeşim var çıkmam çok zor .. ama pazartesi akşamı buluşuruz belki. bir söyliyeyimde trip atarsa kavga ederiz belli olmaz:)
Hayırlı haberler yaz buraya allah gonlune gore versın ınsallah :) sende kendıne ıyı bak tatlıım :)
Basınız sagolsun canım :/
başınsagolsun morincim
napim canım bizde şartlar böyle cumartesi çalışanı işe almıyolar:)
Tamam benideeee al yanınaaaa :)))))
bugün dükkanı açma sırası bende heraldegünaydın yavrular
Günaydın bebek naber
iyiyim kuzucum gittim vesikalık fotoğraf çektirdim bugün göndericem aşkocuğuma nikah işlemlerini başlatıcaksen nasılsın tatlım?
Hadi bakalım ne zmna düşünüyosunuz tarihiBen çok uykusuzum tatlm ya gözlerim kapanıyo fenayım
ya 14 eylül ya da temmuzun herhangi bi günü canım bugün düğün mekanı için yer bakıcak nişanlım fiyat alıcak. aklımızda bi yer var internetten gösterdi bana da beğendim boğaz manzaralı
sen niye uykusuz kaldın bakım kuşum
Vaaay boğaz manzaralı demek. İsmi ne bakayım bende internetten
Kardeşim hasta tatlm ateşleniyo o yüzden bikaç gecedir uyku yok bizim. Bi de normalde de oruçluyken uykusuz oluyorum.
Günaydın... Günaydın... Günaydın... :):)
Günaydın hoşgeldin
çamlıcada hacegan diye bi yer canım. geçmiş olsun fıstık allah acil şifa versin:26: bende sahurdan sonra bi yatıyorum kalakamıyorum zar zor onun dışında çok şükür zorlanmıyorum
günaydın neyoo biz senle tanışmadık sanırım hoş gelmişsin
Teşekkür ederim hoşbulduk efendimm :)
Hoşbuldukk =) Evet tanışmadık.. İstanbuldan katılıyorum 24 yaşındayım çalışıyorum cmtsde olsa yine çalışıyorum siz neler yapıyosunuz ? =)