- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.101
Merhabalar çok sevindim.. Edirneli olamana ayrıca sevindim..... sevdiceğimde edirneli =)Bizde tanışmamıştık. Bende Edirneliyim. 23 yaşında çalışıyorum. Hoşgeldin aramıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar çok sevindim.. Edirneli olamana ayrıca sevindim..... sevdiceğimde edirneli =)Bizde tanışmamıştık. Bende Edirneliyim. 23 yaşında çalışıyorum. Hoşgeldin aramıza
Ciddi misin? Merkezden mi belki de tanıyorumdur. Sende geliyomusun Edirne'yeMerhabalar çok sevindim.. Edirneli olamana ayrıca sevindim..... sevdiceğimde edirneli =)
günaydın fıstıklar :)) cumartesi dahil çalışan arkadaşalrım kolay gelsin..:) nasılsınız :)
size bir haberim var salı günü nikahım var darısı isteyen hatunlarıma hayırlısıysa olsun inşallah
ben de 24 yaşındayım ve cumartesi çalışanlardanım muhasebeciyim sen ne iş yapıyosun?Hoşbuldukk =) Evet tanışmadık.. İstanbuldan katılıyorum 24 yaşındayım çalışıyorum cmtsde olsa yine çalışıyorum siz neler yapıyosunuz ? =)
Baktım şimdi cnm güzel bi yer benziyo. Ama bana biraz küçük geldi. Kaç kişilik burası
günaydın fıstıklar :)) cumartesi dahil çalışan arkadaşalrım kolay gelsin..:) nasılsınız :)
size bir haberim var salı günü nikahım var darısı isteyen hatunlarıma hayırlısıysa olsun inşallah
ben de 24 yaşındayım ve cumartesi çalışanlardanım muhasebeciyim sen ne iş yapıyosun?
kaç kişilik olduğunu bilmiyorum tam olarak tatlım eve yakın bi yermiş netten baktık sadece ama gidip bakıcak bugün nişanlım yer olarak uygun olursa tutucaz değilse çırağan sarayı bile var aklımızda kız tanıdık varmış babasının konuşmuş yaparız demişler
amin canım benim çok tsk ederim :)Ciddi misin? Merkezden mi belki de tanıyorumdur. Sende geliyomusun Edirne'ye
Canımmmm çok sevindim. Hayırlı olsn Allah bi yastıkta kocatsın inş.
hayırlı uğurlu olsun alya tamda bugün ben de nikah işlemlerini başlatabilmesi için nişanlıma evrakaları göndericem
Ciddi misin? Merkezden mi belki de tanıyorumdur. Sende geliyomusun Edirne'ye
Yok canım Uzunköprü.. İstanbul da yaşıyo ben edirneye geldim ablam Trakya üni. okudu 4 yıl =)
Ciddi misin? Merkezden mi belki de tanıyorumdur. Sende geliyomusun Edirne'ye
Yok canım Uzunköprü.. İstanbul da yaşıyo ben edirneye geldim ablam Trakya üni. okudu 4 yıl =)
Ne güzel sevdin mi peki Edirne'yi
ben de 24 yaşındayım ve cumartesi çalışanlardanım muhasebeciyim sen ne iş yapıyosun?
Desinatörüm çizim yapıyorum.. iş güç uğrşıyoruz işteeee...
Fazla gezmeye fırsatım olmadı açıkçası ama istanbuldan iyi oludugu kesin =) kalabalıktan trafikten cok sıkıldığımız için öyle yerler daha cok hoşuma gidiyooo keşke fırsatımız olsada gelip oralarda yaşasak..Ne güzel sevdin mi peki Edirne'yi
Fazla gezmeye fırsatım olmadı açıkçası ama istanbuldan iyi oludugu kesin =) kalabalıktan trafikten cok sıkıldığımız için öyle yerler daha cok hoşuma gidiyooo keşke fırsatımız olsada gelip oralarda yaşasak..
Evet ben kendimi bu konuda çok şanslı hissediyorum. Buraya alıştıktan sonra İstanbul'da yaşamak kabus gibi olur. Ben asla istemem. Ama kim nereye alışırsa orasını seviyo işte
Hop! ben geldim şirineler.
Ayaklarım da don olayı yaşanıyoor.
Bebeğim hoşgeldin ne oldu ayaklarına söyle bakayım
Hoşbuldum yeeevrum.
Sıcaklıyorum kilmayı açıyorum, sonra ayaklarım üşüyo. sandalet giydim cıbıl cıbıl. İki dk. güneşe çıktım iyi geldi
Ben havasızlıktan bayılmak üzereyim. Kapı kapalı klima kapalı. Üşütürler diye açmıyolar İyi hadi çözüm bulmuşsun kuzum. Askerinin çarşı günü ne zmn
Ne insafsız patronlar var yahu..
Çarşımız yok yevrum 2 hafta, kitlemişler tüm koğuşunkini.
I ıh. sevmediğim bu alıntılamadaki değişikliğiiii hep bildirim hep bildirim olmuyo bea.
Aaa niye ki yaramazlık mı yapmışlar yoksa Ben sevdim kuzum ya şimdiye kadar az mı kendimizi yırttık alıntıda bildirim gelsin diye
İyi , benim bildirimlere de sen bak o zaman, ben üşeniyorum
Evet. yataktan tutanak yemişler.
Şerefsiz bi komutan var başlarında..
Bi de sürekli revire çıkıyo diye kitlemişler çarşıyı.
Bu haftaiçi çıkmıştı zaten. Önümüzdeki hafta yine çıkıcak hastaneye, o yüzden sıkıntı yok