Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

günaydın fıstıklar :)) cumartesi dahil çalışan arkadaşalrım kolay gelsin..:) nasılsınız :)

size bir haberim var salı günü nikahım var darısı isteyen hatunlarıma hayırlısıysa olsun inşallah :nazar:

Merhabalar çok sevindim.. Edirneli olamana ayrıca sevindim..... :KK1: sevdiceğimde edirneli =)
Ciddi misin? Merkezden mi belki de tanıyorumdur. Sende geliyomusun Edirne'ye
günaydın fıstıklar :)) cumartesi dahil çalışan arkadaşalrım kolay gelsin..:) nasılsınız :)

size bir haberim var salı günü nikahım var darısı isteyen hatunlarıma hayırlısıysa olsun inşallah :nazar:

Canımmmm çok sevindim. Hayırlı olsn Allah bi yastıkta kocatsın inş. :KK16::KK16:

Hoşbuldukk =) Evet tanışmadık.. İstanbuldan katılıyorum 24 yaşındayım çalışıyorum cmtsde olsa yine çalışıyorum siz neler yapıyosunuz ? =)
ben de 24 yaşındayım ve cumartesi çalışanlardanım:KK31: :KK31: muhasebeciyim sen ne iş yapıyosun?

Baktım şimdi cnm güzel bi yer benziyo. Ama bana biraz küçük geldi. Kaç kişilik burası

kaç kişilik olduğunu bilmiyorum tam olarak tatlım eve yakın bi yermiş netten baktık sadece ama gidip bakıcak bugün nişanlım yer olarak uygun olursa tutucaz değilse çırağan sarayı bile var aklımızda kız :KK53::KK53: tanıdık varmış babasının konuşmuş yaparız demişler :KK53::KK53:

hayırlı uğurlu olsun alya tamda bugün ben de nikah işlemlerini başlatabilmesi için nişanlıma evrakaları göndericem:KK76::KK76:

ben de 24 yaşındayım ve cumartesi çalışanlardanım:KK31: :KK31: muhasebeciyim sen ne iş yapıyosun?

kaç kişilik olduğunu bilmiyorum tam olarak tatlım eve yakın bi yermiş netten baktık sadece ama gidip bakıcak bugün nişanlım yer olarak uygun olursa tutucaz değilse çırağan sarayı bile var aklımızda kız :KK53::KK53: tanıdık varmış babasının konuşmuş yaparız demişler :KK53::KK53:

Çırağan Sarayı mııııııı:KK52::KK52::KK52::KK52: Oy maşallah kp kesenin ağzını açmış galiba:KK1::KK1:

Ciddi misin? Merkezden mi belki de tanıyorumdur. Sende geliyomusun Edirne'ye

Canımmmm çok sevindim. Hayırlı olsn Allah bi yastıkta kocatsın inş. :KK16::KK16:
amin canım benim çok tsk ederim :)
hayırlı uğurlu olsun alya tamda bugün ben de nikah işlemlerini başlatabilmesi için nişanlıma evrakaları göndericem:KK76::KK76:

amin cnm seninde hayırlı mutlu olsun inşalah. biz yarım günde işlemleri hallettik bir tek sağlık ocagında kan verme olayı beni kötü etkiledi.çünkü damarım çok ince 3 kere batırmak zorunda kaldı yarım şişe kanı zor çekti 2 damarım patladı :KK43: sonra mecbur diğer koluma geçti oradan birbuçuk şişe kan aldı ama zar zor kollarımı görmeyin kocaman morluklar damarlar kıpkırmızı şiş ..kaderim bu benim damarlarım ince mecburen bu duruma geliorum :KK43::2:

Fazla gezmeye fırsatım olmadı açıkçası ama istanbuldan iyi oludugu kesin =) kalabalıktan trafikten cok sıkıldığımız için öyle yerler daha cok hoşuma gidiyooo keşke fırsatımız olsada gelip oralarda yaşasak..

Evet ben kendimi bu konuda çok şanslı hissediyorum. Buraya alıştıktan sonra İstanbul'da yaşamak kabus gibi olur. Ben asla istemem. Ama kim nereye alışırsa orasını seviyo işte

Hoşbuldum yeeevrum.

Sıcaklıyorum kilmayı açıyorum, sonra ayaklarım üşüyo. sandalet giydim cıbıl cıbıl. İki dk. güneşe çıktım iyi geldi :KK53:

Ben havasızlıktan bayılmak üzereyim. Kapı kapalı klima kapalı. Üşütürler diye açmıyolar:KK47: İyi hadi çözüm bulmuşsun kuzum. Askerinin çarşı günü ne zmn

Ben havasızlıktan bayılmak üzereyim. Kapı kapalı klima kapalı. Üşütürler diye açmıyolar:KK47: İyi hadi çözüm bulmuşsun kuzum. Askerinin çarşı günü ne zmn

Ne insafsız patronlar var yahu..
Çarşımız yok yevrum 2 hafta, kitlemişler tüm koğuşunkini. :KK14:

I ıh. sevmediğim bu alıntılamadaki değişikliğiiii :KK19: hep bildirim hep bildirim olmuyo bea.

Ne insafsız patronlar var yahu..
Çarşımız yok yevrum 2 hafta, kitlemişler tüm koğuşunkini. :KK14:

I ıh. sevmediğim bu alıntılamadaki değişikliğiiii :KK19: hep bildirim hep bildirim olmuyo bea.

Aaa niye ki yaramazlık mı yapmışlar yoksa:KK9: Ben sevdim kuzum ya şimdiye kadar az mı kendimizi yırttık alıntıda bildirim gelsin diye:KK9:

Aaa niye ki yaramazlık mı yapmışlar yoksa:KK9: Ben sevdim kuzum ya şimdiye kadar az mı kendimizi yırttık alıntıda bildirim gelsin diye:KK9:

İyi , benim bildirimlere de sen bak o zaman, ben üşeniyorum :KK53:

Evet. yataktan tutanak yemişler.
Şerefsiz bi komutan var başlarında..
Bi de sürekli revire çıkıyo diye kitlemişler çarşıyı.

Bu haftaiçi çıkmıştı zaten. Önümüzdeki hafta yine çıkıcak hastaneye, o yüzden sıkıntı yok :KK53:

İyi , benim bildirimlere de sen bak o zaman, ben üşeniyorum :KK53:

Evet. yataktan tutanak yemişler.
Şerefsiz bi komutan var başlarında..
Bi de sürekli revire çıkıyo diye kitlemişler çarşıyı.

Bu haftaiçi çıkmıştı zaten. Önümüzdeki hafta yine çıkıcak hastaneye, o yüzden sıkıntı yok :KK53:

Eeee hastaneye çıkınca nasıl görüşüyosunuz niye sevimdin ki anlamadım ben:26:

X