- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.961
ben varım kiyyyyyyyyy
geçen yaz çok söylenmiştim bana bir çiçeği bile çok görüyon diyeSizde mesafeler çok pisskom ne yapsın çocuk. Yan yana olunca daha güzellerini yapıcak inş.
okuyom ben aplaaahmm allah zihin açıklığı versin canımmmmm...da ne sınavları bunlarr ki ?
Sorma kızz bizde hiç öyle akşamları , başbaşa , güzel bir yerde özel bir yemek yemedik , hiç öyle gül falan sermedii ve daha bana bir kuru dal bile almadııı
belki güzel bir çiçek de alırr sürekli yüzüne vuruyodum çünküü çiçek almadın almadın diyee oda eve götüremeyeceksin diye almıyorum diyordu bende olsun sen al ben ister götürürüm ister çöpe atarımm diyodumm
öyle kuzum çok şükür nişanlımdan yana bi sıkıntı yok istediğin zaman gidersin diyo ama çok uzatma bende özlerim diyoo öyle her gidişimde gelemez benle çalışıyo sonuçta anca bayramlarda tatillerde falan. annemde inşallah ucak korkusunu yenerse hep gelsin zaten kız kardeşimde istanbulda okuyo onu da görmüş olur başta biraz sıkıntı çekicem sonra alışıcam elbet o alışma sürecinde nişanlıma çok iş düşüyo o da bunun bilincinde çok şükür
yok kız hakkını yemeyelim çokk hediye alır gözümün beğendiği herşeyi almaya çalışır ama işte rmantik yemeğimiz hiç olmadı bizim :26:
buundan sonrasında devam ederse ilişkimiz bitmazse istiyim bari
öyle kuzum çok şükür nişanlımdan yana bi sıkıntı yok istediğin zaman gidersin diyo ama çok uzatma bende özlerim diyoo öyle her gidişimde gelemez benle çalışıyo sonuçta anca bayramlarda tatillerde falan. annemde inşallah ucak korkusunu yenerse hep gelsin zaten kız kardeşimde istanbulda okuyo onu da görmüş olur başta biraz sıkıntı çekicem sonra alışıcam elbet o alışma sürecinde nişanlıma çok iş düşüyo o da bunun bilincinde çok şükür
canım biz laf mı yetiştircez deriiiinnn hayallere mi dalıcaz orası şüpheliiEylül e kadar sıkcan dişini zaten ne kaldı ki şurda.
Tosbikle Pembe evlenirken biz buralarda laf yetiştiriyo olcaz senle
Zaman geçiyor tabi mümkünse dahadaaaaa hızlı geçsin
benimki de sağolsun çok hediyeler sürprizler yaparrr , ama çiçek , romantik yemek görmedik iştee
söyle kızz söyle biraz da onlar uğraşsın bu saatten sonraa
canım biz laf mı yetiştircez deriiiinnn hayallere mi dalıcaz orası şüphelii
senin askerin ne zaman tezkeresini alıcak canımm
acıtmadan totolarını ısırıyorum bazen:26::26: hele bi hayırlısıyla ikinci yeğenim doğsun yicem onu da. ablam renkli ultrasonda görmüş bebeği ilk bebeğinin kopyası gibiymiş merakla bekliyorum vallaÇok fenasıın
Bebelerin totuna vurarak seviyosun dimi sende
kızz benim papatyalarım yıllara meydan okuyo hala cam fanusta
Sorma kızz bizde hiç öyle akşamları , başbaşa , güzel bir yerde özel bir yemek yemedik , hiç öyle gül falan sermedii ve daha bana bir kuru dal bile almadııı
belki güzel bir çiçek de alırr sürekli yüzüne vuruyodum çünküü çiçek almadın almadın diyee oda eve götüremeyeceksin diye almıyorum diyordu bende olsun sen al ben ister götürürüm ister çöpe atarımm diyodumm
hava mı atıyon heeYıllardır yemekten de hediyesinden de hevesimi aldım çok şükür.
Artık alacak bi hediye bulamıyoruz birbirimize
acıtmadan totolarını ısırıyorum bazen:26::26: hele bi hayırlısıyla ikinci yeğenim doğsun yicem onu da. ablam renkli ultrasonda görmüş bebeği ilk bebeğinin kopyası gibiymiş merakla bekliyorum valla
ooo tatlımmm bişicik kalmamışşŞimdi şöyle güzel olmuştur, şöyle dans ediyodur, balayına gitmişler vs vs, yazar dururuz
Allah bi şaşkınlık göstermezse, 20 Kasım'da teskereyi alcak aşkiTim
hava mı atıyon hee
ne güzel canım Allah arttırsın
ooo tatlımmm bişicik kalmamışş
Allah kavuştursunn canımmm
sonra benim şafaklarıda sayıcaz inşAllahh
evet evettt arkalarından konuşucazzz
valla kız için birsürü hediyeler var amaaaaaYok kıız, belki bi kaç hediye fikri verirsiniz diye şeettim
evet canımm aynennSon : 131 başka yok
Amin canım.
Bize şafaklar vızzzz gelir.
Bende net bi cvp alamadım ki kuzum. Sonraki geceyi anlatmamıştm galiba o dahada bomba. Yine gecenin bi vakti gelmiş babam balkonda oturuyomuş( babam 1-2 gibi gelir işten) geçmiş karşısına bi de son ses müzik açmış deli babam hele o müzik olayına köpürdü çok çok çok kızdı. Diyo ki babana msj vermek istedim. Sen babama neyin msjını vericeksin neyin kafasını yaşıyosun dedim o bende kalsın diyo bideCidden o an neyin kafasını yaşıyormuş o
neden öyle bişi yapmış? (yazdıysan da ben kaçırmışım şekerim, affet)
Ayyy hadi inş torunlarına anlatacağın seinç oooook mutlu edicek bi evlilk teklifi yapar tospiğinbizimki oldu bittiye geldi birazcık canım onu kabul etmediğimi söyledimevlenmeden yapmazsan atmam o imzayı dedim haberin olsun sanma ki nişanı taktım bitti daha bunun imzası var ona göre sus diyo sen hatırlatma aklımda bişiler var heralde diyo napım olm sabırsız insanım ben bu ayın 25 inde doğum günüm var bence o güne bi şeyler düşünüyo ama yine renk vermiyorum ya yapmazsa armut gibi kalmıyım
Aman ağzından bal damlıyo Morincim havaya girdim şimditabikide gülll gibi taptatlı güzeller güzeli sevgiliyi bulmak öyle kolay mı .hıhh
geçen yaz çok söylenmiştim bana bir çiçeği bile çok görüyon diye
ama uzaktayız napimm yanıma gelincede aklıma gelmiyor diyor birde utanmadan sıpaa
sonra bayram olmuştu bir süre sonra dayısına gitti bayramlaşmaya ailecek
dayısınında bahçesi var gül varmış bana resmini çekti gönderdi
hiç beklemiyordum ama oyle birden bire resim etiverdi
idare edersin artık istediğin gibi değil ama... dedi
bende dedim aşkım istediğim gibi değil istediğimden daha güzel olduu
okuyom ben aplaaafinaller işte canımm
bi şekilde çaresine bakıcaz elbet kuzum inşallah tek temennim fazlası değil böyle kalsın bana karşı hali tavrı değişmesin yeter
Ne yapıcann kuzumm bir şekilde alışıcazzz orta yolu bulunur dediğin gibi , sen gidersin annenler gelir falan ,
benimde kısa mesafe ama bende nasıl dayanırım bilmiyorum her haftasonu giderim artıkk
ne güzel canım inşallah nişanlın hep öyle anlayışlı olur çoook mutlu olursunuz inşallahhh
aman iyi cnm ya bu gibi konularda anlayışlı olması çok önemli erkeğin maşallah diyelimde nazar değmesin..)
hmm sen işe girmeyecekmisin istanbula geldiğinde canım?
aa iyi bak kız kardeşini sık sık görrürsün ozamann...
dimi yaa evlenmeden yaptı yaptı sonra zaten yapmaz
hahah bencedee güzel bir teklif olmadan imzalar atılmazzz
Hayırlısı bakalmmm klasik olmamalı tabii oldu bittiye de gelmemeliii
renkli ultrasonda görünüyomuş canım ben de hiç görmedim öylesini daha. inşallah kendi bebişlerimi görürümAnii, anlaşılıyor muymuş öyle :44:
Ben bayadır bebiş kucağıma almamıştım, dayımın kızının bebişi oldu geçen gün maaşalah tam tosun
Zamanında çok çocuk baktım , elim yakındır öhööm.
ehhh işteee ama başına kakmadan yapmaz yaniiiBende net bi cvp alamadım ki kuzum. Sonraki geceyi anlatmamıştm galiba o dahada bomba. Yine gecenin bi vakti gelmiş babam balkonda oturuyomuş( babam 1-2 gibi gelir işten) geçmiş karşısına bi de son ses müzik açmış deli babam hele o müzik olayına köpürdü çok çok çok kızdı. Diyo ki babana msj vermek istedim. Sen babama neyin msjını vericeksin neyin kafasını yaşıyosun dedim o bende kalsın diyo bideHala kızgınım ve bu sebeplerden barıştığımızı evdekilere söyleyemedim henüz
Ayyy hadi inş torunlarına anlatacağın seinç oooook mutlu edicek bi evlilk teklifi yapar tospiğin
Aman ağzından bal damlıyo Morincim havaya girdim şimdi
Gerçekten bu gül almasından daha orjinal daha güzel olmuş. Bak gördün mü seninki de uzakta da olsa yetiyo romantikliklere