Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ben varım kiyyyyyyyyy

Sizde mesafeler çok pisskom ne yapsın çocuk. Yan yana olunca daha güzellerini yapıcak inş.
geçen yaz çok söylenmiştim bana bir çiçeği bile çok görüyon diye
ama uzaktayız napimm yanıma gelincede aklıma gelmiyor diyor birde utanmadan sıpaa
sonra bayram olmuştu bir süre sonra dayısına gitti bayramlaşmaya ailecek
dayısınında bahçesi var gül varmış bana resmini çekti gönderdi
hiç beklemiyordum ama oyle birden bire resim etiverdi
idare edersin artık istediğin gibi değil ama... dedi

bende dedim aşkım istediğim gibi değil istediğimden daha güzel olduu
hmm allah zihin açıklığı versin canımmmmm...da ne sınavları bunlarr ki ?
okuyom ben aplaaa finaller işte canımm

Son düzenleme:

yok kız hakkını yemeyelim çokk hediye alır gözümün beğendiği herşeyi almaya çalışır ama işte rmantik yemeğimiz hiç olmadı bizim :26:
buundan sonrasında devam ederse ilişkimiz bitmazse istiyim bari

Ne yapıcann kuzumm bir şekilde alışıcazzz orta yolu bulunur dediğin gibi , sen gidersin annenler gelir falan ,
benimde kısa mesafe ama bende nasıl dayanırım bilmiyorum her haftasonu giderim artıkk

ne güzel canım inşallah nişanlın hep öyle anlayışlı olur çoook mutlu olursunuz inşallahhh

benimki de sağolsun çok hediyeler sürprizler yaparrr , ama çiçek , romantik yemek görmedik iştee

söyle kızz söyle biraz da onlar uğraşsın bu saatten sonraa

aman iyi cnm ya bu gibi konularda anlayışlı olması çok önemli erkeğin maşallah diyelimde nazar değmesin..)
hmm sen işe girmeyecekmisin istanbula geldiğinde canım?
aa iyi bak kız kardeşini sık sık görrürsün ozamann...

Eylül e kadar sıkcan dişini zaten ne kaldı ki şurda.
Tosbikle Pembe evlenirken biz buralarda laf yetiştiriyo olcaz senle

Zaman geçiyor tabi mümkünse dahadaaaaa hızlı geçsin
canım biz laf mı yetiştircez deriiiinnn hayallere mi dalıcaz orası şüphelii
senin askerin ne zaman tezkeresini alıcak canımm

Yıllardır yemekten de hediyesinden de hevesimi aldım çok şükür.
Artık alacak bi hediye bulamıyoruz birbirimize

Son düzenleme:
canım biz laf mı yetiştircez deriiiinnn hayallere mi dalıcaz orası şüphelii
senin askerin ne zaman tezkeresini alıcak canımm

Şimdi şöyle güzel olmuştur, şöyle dans ediyodur, balayına gitmişler vs vs, yazar dururuz

Allah bi şaşkınlık göstermezse, 20 Kasım'da teskereyi alcak aşkiTim

Çok fenasıın

Bebelerin totuna vurarak seviyosun dimi sende
acıtmadan totolarını ısırıyorum bazen:26::26: hele bi hayırlısıyla ikinci yeğenim doğsun yicem onu da. ablam renkli ultrasonda görmüş bebeği ilk bebeğinin kopyası gibiymiş merakla bekliyorum valla

kızz benim papatyalarım yıllara meydan okuyo hala cam fanusta okul bitene kadar yatağımın başucunda durdular sonra evimi toplarken nişanlım aldı onları papatyaların kafalarını kesti 3 tane de gül vardı aralarında onlarıda kesti sonra bi cm fanus aldık içine doldurduk yıllardır duruyolar öyle, evlenince yatak odamıza koyucam onların benim ilk çiçeklerimdi

acıtmadan totolarını ısırıyorum bazen:26::26: hele bi hayırlısıyla ikinci yeğenim doğsun yicem onu da. ablam renkli ultrasonda görmüş bebeği ilk bebeğinin kopyası gibiymiş merakla bekliyorum valla

Anii, anlaşılıyor muymuş öyle :44:
Ben bayadır bebiş kucağıma almamıştım, dayımın kızının bebişi oldu geçen gün maaşalah tam tosun

Zamanında çok çocuk baktım , elim yakındır öhööm.

Şimdi şöyle güzel olmuştur, şöyle dans ediyodur, balayına gitmişler vs vs, yazar dururuz

Allah bi şaşkınlık göstermezse, 20 Kasım'da teskereyi alcak aşkiTim
ooo tatlımmm bişicik kalmamışş
Allah kavuştursunn canımmm
sonra benim şafaklarıda sayıcaz inşAllahh

evet evettt arkalarından konuşucazzz

Cidden o an neyin kafasını yaşıyormuş o
neden öyle bişi yapmış? (yazdıysan da ben kaçırmışım şekerim, affet )
Bende net bi cvp alamadım ki kuzum. Sonraki geceyi anlatmamıştm galiba o dahada bomba. Yine gecenin bi vakti gelmiş babam balkonda oturuyomuş( babam 1-2 gibi gelir işten) geçmiş karşısına bi de son ses müzik açmış deli babam hele o müzik olayına köpürdü çok çok çok kızdı. Diyo ki babana msj vermek istedim. Sen babama neyin msjını vericeksin neyin kafasını yaşıyosun dedim o bende kalsın diyo bide Hala kızgınım ve bu sebeplerden barıştığımızı evdekilere söyleyemedim henüz
Ayyy hadi inş torunlarına anlatacağın seinç oooook mutlu edicek bi evlilk teklifi yapar tospiğin
tabikide gülll gibi taptatlı güzeller güzeli sevgiliyi bulmak öyle kolay mı .hıhh
Aman ağzından bal damlıyo Morincim havaya girdim şimdi

Gerçekten bu gül almasından daha orjinal daha güzel olmuş. Bak gördün mü seninki de uzakta da olsa yetiyo romantikliklere

bi şekilde çaresine bakıcaz elbet kuzum inşallah tek temennim fazlası değil böyle kalsın bana karşı hali tavrı değişmesin yeter

dimi bi taraflarımı kaşıyım o da deli yatay geçiş yapmaya çalışıyo ben istemiyorum ama hayırlısı olsun onun içinde. diyorum bak ablan geliyo ev sıcaklığı çamaşırın yıkanır canının çektiği yemeği yaparım ama bakalım ne olcak.
şimdilik çalışmam hayal gibi bi şey canım nişanlım çalışmamdan yana değil. ihtiyacımız olmadıkça da zor yani:26: benim nişanlım mimarlıktan ayrı sanatkarlığı var hat sanatı yapıyo bende tezhip öğrenmeyi düşünüyorum. hatta bana çok güzel takılar yapmıştır sedef ve ahşabın birleşiminden

hahah bencedee güzel bir teklif olmadan imzalar atılmazzz

Hayırlısı bakalmmm klasik olmamalı tabii oldu bittiye de gelmemeliii
dimi yaa evlenmeden yaptı yaptı sonra zaten yapmaz

renkli ultrasonda görünüyomuş canım ben de hiç görmedim öylesini daha. inşallah kendi bebişlerimi görürüm ilk yeğende tecrübelerim oldu benim de canım ama şimdi ablamlar başka bi şehre taşınınca ikinci yeğene bakamam ilki gibi sevmeye gelirim anca

ehhh işteee ama başına kakmadan yapmaz yaniii
dırdır etmeseydim o gülün resmini çekmek aklına gelirmiydi bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…