- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.001
tencere kapak işte kızım sen de öylesin 9 sene sürmesi bundan olsa gerek maşallah uyumunuza
ben sabredemiyorum hemen elimd e olmalıı ahh ahh giyemedim yarınnnama sitede belirtmişler 7 iş günü diye
olsun gelsin de 7 güne gelsin önemli değil
kardeşim e t shirt almıştım. çok beğendi.
3-4 tane daha aldım
yok canım benimki ilk gördüğünde beğendiyse söyler çok yakışmış yeni mi aldın diye ondan sonra biraz zaman geçer hani şunu giymiştim ya derim hatırlamaz
tencere kapak işte kızım sen de öylesin 9 sene sürmesi bundan olsa gerek maşallah uyumunuza
ben sabredemiyorum hemen elimd e olmalıı ahh ahh giyemedim yarınnn
güle güle giy canımmm
hee evett bir kere bir şey için konu olmuşt da o gün giydiğim gömleği hatırlatana kadar canım çıkmıştı en son resmimiizi bulmuştumda göstermiştim hee tamam bu muydu biliyorum diyo
9 sene mi sizin nazarrrmaşallah canımm ne zaman başladınız böylee
kamerada konuşurken giyersin o zaman
sağol canııms güle güle giysiiinnn
8.sınıfta yakalamacılık oynarken
kemarada konuşamıyoz kii tühh şimdi bakk
hee kardeşin giysin tabii
vayy bee 8.sınıfta heeçok şaşırdım kızzz evlilik olsun o zaman artıkk seninki gelincee
Herşey bana 4 göz demesiyle başladı
beraber büyüdük biz.askerden gelsin de bi, olcak inşallah
4 göz müydün o zamanlarr
Ne güzelll çok hoşş hayırlısıyla o zamannn
Allah seniiEvet,penceresiz dışarı adım atmazdım..taa ki kırılana kadar
biraz kitap okuyayım , sonra gelirim.
hiç kopmayın zaten sizi evlilik paklaraslında kedi köpek gibiyiz, didişip dururuz ama kopamıyoruz
alıştım artık bebekben sabredemiyorum hemen elimd e olmalıı ahh ahh giyemedim yarınnn
güle güle giy canımmm
hee evett bir kere bir şey için konu olmuşt da o gün giydiğim gömleği hatırlatana kadar canım çıkmıştı en son resmimiizi bulmuştumda göstermiştim hee tamam bu muydu biliyorum diyo
kız git al kimse yok madem allah seni napmasın kurudu kaldıDurr kız gitmeee
yaa kızlarr herkes cumaya gitti karşı ki odadakilerde gitti ordan gidip bardak su alsam ayıp mı olur ki hazır kimse yokken bizim odada kalmamış bayılıcam yaa:44::44:
hiç kopmayın zaten sizi evlilik paklar
alıştım artık bebekgiydiğimi hatırlamayıversin ama bana değer verdiğini sevdiğini hissediyim yiterrrr
kız git al kimse yok madem allah seni napmasın kurudu kaldı
Gercekten kimseyi tanımıyosun herkes renkli herkes bir biriyle kaynaşmış kaldım tek başıma iyimiiii :)
Öyle valla tatlımm bende çok mutluyum ve şükrediyorummherşeyiyle güzel bir duyguu
heee iyi bakalımm kan sonuçlarınnızı da aldınızzz bende istiyorumm
benim teyzemde de kanında bir şey çıkmıştı adını hatırlamadım şimdi erkeğe geçebilir demişti doktor hatta ağlayarak bize gelmişti çocuğa da geçerse falan diye ama , sonra ilaç falan kullanmıştı geçtii
günaydınn canımmm aayy ne güzell neler hazırlıycaksın bakalım sevdiceğine
hadi bakalım akşama güzel yemekler döktürürsün artık gelin hanım
yok çok şükür bi sıkıntı yok işte benim demir eksikliğim var sadece o da çok önemli değilkız du bakalım sevgilin bi evlenme teklifi ederse başlarsınız belki hemencecik evlilik işlemlerine
Eveeet bugün çok güzel ve çooook sıcak bugün
Aman ne güzel pembegelinimiz döktürücek desene. Menü hazır mı bari tatlım
hoşgeldin canımmbeni de alın, beni de alın
evet menümüz hazır
güzel güzel mamalar yapcaz sevdicegime
çayın yanına da tatlılar börekler
özledim zaten bugün ezandan cok onun gelmesini bekliyorum
Kalmazsın kalmazsınnhoşgeldin kendini tanıt bakalımm birazzz