Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

amin canım benim inşallah :KK16:
amin canım amin ama biliyo musun çok mutluyum evleniceğimize mesela bizde kaldı ya bikaç gün dedim ki o gittikten sonra keşke hep burda yaşasak ailem yanımda o yanımda daha ne isterim ki :KK14: annemle durup durup ağlıyoruz çok zor olacak benim için annemden ayrılmak annem diyo iki haftaya bi gelirsin dimi gelirim desem de zor olacak :KK50: sonuçta bi evim var eşim var öyle bırakıp bırakıp gelsem devamlı sıkıntı olabilir. aynı şehirde olsa gündüz gidersin annenlere bazen eşin gelir akşam yemeği yenir beraber ya da eşin işten gelmeden evine gidersin yemeğini yaparsın falan. annem öyle diyince henüz nişanlı değilken sevgilimle veda anlarımızda sarf ettiğim sözler geliyo "gelirsin dimi" "gelicem tabi hayatım iki haftaya yanındayım" ama gelemezdi çoğu zaman bilirdim glemiceğini ama geliceğine inanmak isterdim. velhasıl zor benim için yarime hasretken ailmin yanındaydım aileme hasretken yarimin yanında olucam tek tesellim bu.

Ben geçen doğumgünümde yaşadım o hayal kırıklığını mı desem ne desem bilemedim.:KK1: Doğum günümde beni aradı dediki işten izin al 8de hazır ol seni alıcam. Öyle giyin böyle süslen diye talimat veriyo bide. Nereye gidicez fln diyorum sürpriz diyo. Sonra bi arkadaşta aklıma soktu evlenme teklif edicek olmasın diye. Ben tutuştum tmm güzel bişey ama o zmn daha erkendi ve ben istemiyodum böyle bi ciddiyete girmeye. Beni almaya geldi takım elbise fln giymiş. Çok şık bi yere yemeğe gittik. Elinde paket fln yok hediyem nerde diye bakıyroum. Sonra farkettim cebinde kutu var bişeyler sallanıyo içinde yüyürken sesi geliyo. Eyvah dedim geliyo evlenme teklifi kızım Lunna kaç çabuk. Sonra masaya geçtik masada gül yaprakları mumlar fln.:KK16: Kutuyu çıkardı ne yapıcam diye düşünüyorum. Bi baktım kolye küpe fln set almış:KK52::KK19: Sevinsem mi üzülsem mi bilememiştim:KK9:
anammmm normalde sevinilecek bi sürpriz yapmış çocuk ama aklına başka bi şey düşünce bocalamışsın:KK53::KK53: ama boşver zaten o zaman istemiyormuşsun canım bundan sonraki doğum gününde yapabilir mesela güzel olur yanihayır da demezsin yaniyyy:KK53::KK53:
beni özleyen var mııı :KK19::KK19::KK19:

ben varım kiyyyyyyyyy:KK53::KK53:

ama çok romantikkk bende istiyommmm :KK16::KK16::KK16:
ben daha bir dal bile görmedim :KK1:
Sizde mesafeler çok pisskom ne yapsın çocuk. Yan yana olunca daha güzellerini yapıcak inş.:KK16:

Oy benim şekerlliğiim.
Canım sıkkındı biraz, mide ağrısı, özlem ve uçuklar sayesinde.
atlattım şükür.iyiyim :KK16:
sen nasılsın bakalım.. odunu çimdikle bi güzel, yapmasın böyle şeyler :KK19:
Kıyamam ben sana bitanem benim. Bugün topiğimizde herkes çok iyi. Allah mutluluğumuzu daim etsin inş. Bu sefr bol bol çimdikliyorum merak etme. Evin önüne gelmesini kafasına kakıp duruyorum kızıyorum:KK1: Çeksin cezasını:KK20:

Benim evlenme biraz zor gelir. Çoooook büyük bi sürpriz bekliyorum deyip duruyorum çocuğa. Diyo ki mesela böyle bi şey yapsam hoşuna gider miydi yok çok klasik yok çok önemsiz yok hoşuma gitmezdi diye herşeye burun kıvırıyorum. Bi de bu olmaz başka yapıcaksında derim ben eminim. Korkuyo çocuk napsın:KK1:

hehe:KK1::KK1: bebeğimmmmm sende az değilsin ozamannnn hee..:KK9::KK9::KK9:
ama olsun nazlan işte sen ne istiyorsan onu yapsın gerekirse 10tane evlenme teklifi yapsın hıııııh:KK35::KK35::21::21::KK1::KK1::KK9::KK9:

anammmm normalde sevinilecek bi sürpriz yapmış çocuk ama aklına başka bi şey düşünce bocalamışsın:KK53::KK53: ama boşver zaten o zaman istemiyormuşsun canım bundan sonraki doğum gününde yapabilir mesela güzel olur yanihayır da demezsin yaniyyy:KK53::KK53:
Ne hayır demesi bu gidişle ben yapıcam evlenme teklifi baksana:KK9::KK9::KK9: Seninki nasıl yapmştı kuzum anlatsana
hehe:KK1::KK1: bebeğimmmmm sende az değilsin ozamannnn hee..:KK9::KK9::KK9:
ama olsun nazlan işte sen ne istiyorsan onu yapsın gerekirse 10tane evlenme teklifi yapsın hıııııh:KK35::KK35::21::21::KK1::KK1::KK9::KK9:
Yapsın tabi bulmuş benim gibi kızı dimi ama:KK1::KK1:

Sizde mesafeler çok pisskom ne yapsın çocuk. Yan yana olunca daha güzellerini yapıcak inş.:KK16:

Kıyamam ben sana bitanem benim. Bugün topiğimizde herkes çok iyi. Allah mutluluğumuzu daim etsin inş. Bu sefr bol bol çimdikliyorum merak etme. Evin önüne gelmesini kafasına kakıp duruyorum kızıyorum:KK1: Çeksin cezasını:KK20:

Cidden o an neyin kafasını yaşıyormuş o :KK53:
neden öyle bişi yapmış? (yazdıysan da ben kaçırmışım şekerim, affet :KK17:)

kız dur kııız. sacımdan ne isteyyoon :KK53:
burdayım bugün klavye calışcam :KK53:

Hoşbuldum bebeğim. :KK54:
iyiym bugün. yüzüm gülüyr :KK16:
Allahım tüm sevenleri kavuştursun, barışın nşAllah mutlu ol, sen hakediyorsun canımmm.

Oy benim şekerlliğiim.
Canım sıkkındı biraz, mide ağrısı, özlem ve uçuklar sayesinde.
atlattım şükür.iyiyim :KK16:
sen nasılsın bakalım.. odunu çimdikle bi güzel, yapmasın böyle şeyler :KK19:

seviyom gızzzzz acıtmıyorum :KK53::KK53:

Bitsin artık şu sınavlar yaafuuuu.
Gerçi stajın var sonra :KK5:
haftaya bir sınavım daha var sonra 4-5 gün tatil ardındanda staj başlıyor canım
yazın böyle oluyor hep eylülde 4.sınıfa bir başliyim derin bir ohh çekicemm
ayy ne zaman 4 oldu yaa daha dün gibi hatırlıyorum üniv. sınavının sonuçlarını dört gözle bekliyodumm
zaman akıp gidiyorrr:KK55::KK55::KK55:

Ne hayır demesi bu gidişle ben yapıcam evlenme teklifi baksana:KK9::KK9::KK9: Seninki nasıl yapmştı kuzum anlatsana

Yapsın tabi bulmuş benim gibi kızı dimi ama:KK1::KK1:

bizimki oldu bittiye geldi birazcık canım onu kabul etmediğimi söyledim:KK53::KK53: evlenmeden yapmazsan atmam o imzayı dedim haberin olsun sanma ki nişanı taktım bitti daha bunun imzası var ona göre:KK53::KK53: sus diyo sen hatırlatma aklımda bişiler var heralde diyo napım olm sabırsız insanım ben:KK53::KK53: bu ayın 25 inde doğum günüm var bence o güne bi şeyler düşünüyo ama yine renk vermiyorum ya yapmazsa armut gibi kalmıyım:KK53::KK53:

amin canım amin ama biliyo musun çok mutluyum evleniceğimize mesela bizde kaldı ya bikaç gün dedim ki o gittikten sonra keşke hep burda yaşasak ailem yanımda o yanımda daha ne isterim ki :KK14: annemle durup durup ağlıyoruz çok zor olacak benim için annemden ayrılmak annem diyo iki haftaya bi gelirsin dimi gelirim desem de zor olacak :KK50: sonuçta bi evim var eşim var öyle bırakıp bırakıp gelsem devamlı sıkıntı olabilir. aynı şehirde olsa gündüz gidersin annenlere bazen eşin gelir akşam yemeği yenir beraber ya da eşin işten gelmeden evine gidersin yemeğini yaparsın falan. annem öyle diyince henüz nişanlı değilken sevgilimle veda anlarımızda sarf ettiğim sözler geliyo "gelirsin dimi" "gelicem tabi hayatım iki haftaya yanındayım" ama gelemezdi çoğu zaman bilirdim glemiceğini ama geliceğine inanmak isterdim. velhasıl zor benim için yarime hasretken ailmin yanındaydım aileme hasretken yarimin yanında olucam tek tesellim bu.

her türlüsü canını yakar insanın mutlaka ama eminim sevdiceğin seni elinden geldiğince ailene götürmeye yada göndermeye çalışacaktır... bir sen gidersin bir ailen sana gelir öyle öyle aradaki açık kapanır. ya brde tospaam evlendikten bir süre sonra kendi yuvanla okadar meşkul oluyorsunki hele birde çocukta olunca iyice alışıyorsun artık tamamen sadece kendi hayatıını yaşamaya.. bizim kuzenlerde evlenenler hep öyle derdi ama şimdi kendi yuvaları ile okadar meşkullerki yakın olmalarına rağmen çok seyrek gidip gelebiliyorlar ailelerine. hayat insanı herşeye alıştırıyor ya. onlar kalben herr an her saniye senin hep yanında olacaklar ssonuçta bunu bilmekte güç veriyor insana herzaman. tabi hayatının aşkı herbişeyin canın kanında herrrrzaman senin yanında olacak onun mutluluğuda hasretinin acısını dindirir kiii:KK16:

Son düzenleme:
haftaya bir sınavım daha var sonra 4-5 gün tatil ardındanda staj başlıyor canım
yazın böyle oluyor hep eylülde 4.sınıfa bir başliyim derin bir ohh çekicemm
ayy ne zaman 4 oldu yaa daha dün gibi hatırlıyorum üniv. sınavının sonuçlarını dört gözle bekliyodumm
zaman akıp gidiyorrr:KK55::KK55::KK55:

Eylül e kadar sıkcan dişini zaten ne kaldı ki şurda.
Tosbikle Pembe evlenirken biz buralarda laf yetiştiriyo olcaz senle :KK53:

Zaman geçiyor tabi mümkünse dahadaaaaa hızlı geçsin :KK19:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
canım yaaaa... ama olsun öyle birşeyi düşünmüş olması bile nekadar güzel...:KK1:
biz hiç öyle özel bi yemeğe çıkmadık acaba nasıl birşey :KK1::KK55::KK55:
neyse bu sefer kısa sürede evlenme teklifini bekliyoruz artık eniişteden :21::21:

Sorma kızz bizde hiç öyle akşamları , başbaşa , güzel bir yerde özel bir yemek yemedik , hiç öyle gül falan sermedii ve daha bana bir kuru dal bile almadııı :63::63: :KK31:

belki güzel bir çiçek de alırr sürekli yüzüne vuruyodum çünküü çiçek almadın almadın diyee oda eve götüremeyeceksin diye almıyorum diyordu bende olsun sen al ben ister götürürüm ister çöpe atarımm diyodumm :KK1:

her türlüsü canını yakra insanın mutlaka ama eminim sevdiceğin seni elinden geldiğince ailene götürmeye yada göndermeye çalışacaktır... bir sen gidersin bir ailen sana gelir öyle öyle aradaki açık kapanır. ya brde tospaam evlendikten bir süre sonra kendi yuvanla okadar meşkul oluyorsunki hele birde çocukta olunca iyice alışıyorsun artık tamamen sadece kendi hayatıını yaşamaya.. bizim kuzenlerde evlenenler hep öyle derdi ama şimdi kendi yuvaları ile okadar meşkullerki yakın olmalarına rağmen çok seyrek gidip gelebiliyorlar ailelerine. hayat insanı herşeye alıştırıyor ya. onlar kalben herr an her saniye senin hep yanında olacaklar ssonuçta bunu bilmekte güç veriyor insana herzaman. tabi hayatının aşkı herbişeyin canın kanında herrrrzaman senin yanında olacak onun mutluluğuda hasretinin acısını dindirir kiii:KK16:

öyle kuzum çok şükür nişanlımdan yana bi sıkıntı yok istediğin zaman gidersin diyo ama çok uzatma bende özlerim diyo:KK16::KK16: o öyle her gidişimde gelemez benle çalışıyo sonuçta anca bayramlarda tatillerde falan. annemde inşallah ucak korkusunu yenerse hep gelsin zaten kız kardeşimde istanbulda okuyo onu da görmüş olur:KK31: başta biraz sıkıntı çekicem sonra alışıcam elbet o alışma sürecinde nişanlıma çok iş düşüyo o da bunun bilincinde çok şükür:KK16:

bizimki oldu bittiye geldi birazcık canım onu kabul etmediğimi söyledim:KK53::KK53: evlenmeden yapmazsan atmam o imzayı dedim haberin olsun sanma ki nişanı taktım bitti daha bunun imzası var ona göre:KK53::KK53: sus diyo sen hatırlatma aklımda bişiler var heralde diyo napım olm sabırsız insanım ben:KK53::KK53: bu ayın 25 inde doğum günüm var bence o güne bi şeyler düşünüyo ama yine renk vermiyorum ya yapmazsa armut gibi kalmıyım:KK53::KK53:

hahah bencedee güzel bir teklif olmadan imzalar atılmazzz :KK1::KK1:

Hayırlısı bakalmmm klasik olmamalı tabii oldu bittiye de gelmemeliii :63: :KK61:

X