- 2 Nisan 2013
- 4.066
- 28
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.941
amin canım amin ama biliyo musun çok mutluyum evleniceğimize mesela bizde kaldı ya bikaç gün dedim ki o gittikten sonra keşke hep burda yaşasak ailem yanımda o yanımda daha ne isterim ki annemle durup durup ağlıyoruz çok zor olacak benim için annemden ayrılmak annem diyo iki haftaya bi gelirsin dimi gelirim desem de zor olacak sonuçta bi evim var eşim var öyle bırakıp bırakıp gelsem devamlı sıkıntı olabilir. aynı şehirde olsa gündüz gidersin annenlere bazen eşin gelir akşam yemeği yenir beraber ya da eşin işten gelmeden evine gidersin yemeğini yaparsın falan. annem öyle diyince henüz nişanlı değilken sevgilimle veda anlarımızda sarf ettiğim sözler geliyo "gelirsin dimi" "gelicem tabi hayatım iki haftaya yanındayım" ama gelemezdi çoğu zaman bilirdim glemiceğini ama geliceğine inanmak isterdim. velhasıl zor benim için yarime hasretken ailmin yanındaydım aileme hasretken yarimin yanında olucam tek tesellim bu.amin canım benim inşallah
anammmm normalde sevinilecek bi sürpriz yapmış çocuk ama aklına başka bi şey düşünce bocalamışsın ama boşver zaten o zaman istemiyormuşsun canım bundan sonraki doğum gününde yapabilir mesela güzel olur yanihayır da demezsin yaniyyyBen geçen doğumgünümde yaşadım o hayal kırıklığını mı desem ne desem bilemedim. Doğum günümde beni aradı dediki işten izin al 8de hazır ol seni alıcam. Öyle giyin böyle süslen diye talimat veriyo bide. Nereye gidicez fln diyorum sürpriz diyo. Sonra bi arkadaşta aklıma soktu evlenme teklif edicek olmasın diye. Ben tutuştum tmm güzel bişey ama o zmn daha erkendi ve ben istemiyodum böyle bi ciddiyete girmeye. Beni almaya geldi takım elbise fln giymiş. Çok şık bi yere yemeğe gittik. Elinde paket fln yok hediyem nerde diye bakıyroum. Sonra farkettim cebinde kutu var bişeyler sallanıyo içinde yüyürken sesi geliyo. Eyvah dedim geliyo evlenme teklifi kızım Lunna kaç çabuk. Sonra masaya geçtik masada gül yaprakları mumlar fln. Kutuyu çıkardı ne yapıcam diye düşünüyorum. Bi baktım kolye küpe fln set almış Sevinsem mi üzülsem mi bilememiştim
beni özleyen var mııı
ben varım kiyyyyyyyyy