Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Ahahah babana mesaj mı vermek istemiş Çokomik. bari ne mesajı olduğunu söyleseydi.
Akıllı ya, babanın gözünden düştüğüyle kaldı..

inşallah kuzucum ama bizim o kadar çok güzel anımız romantik zamanlarımız geçti ki çocuklarıma anlatacak bi sürü şeyim var maşallah

Son : 131 başka yok
Amin canım.

Bize şafaklar vızzzz gelir.
nazarım maşallah en son aklımda kalan 149 du şimdi bakınca 131 i görmek ne hoş

Kızlarrr tozlu giyimden aldıklarım ne zaman teslim edilecek belli değil cevap bile yok mesajlarıma br daha ordan bir şey almam , sefamerve den aldıklarımda yarın falan teslim edilecekmiş, yarın ne giyicem benn o kadar şey aldımm hiç birini giyemicemm :18:

bu erkekler niye bu kadar mal ola ki harbiden de uzun süreli ilişkilerin ardından bu oluyo.
eylül kız seninki bi haftada ondan geri döndü hatasını anladı baksana

pazar gününe mi alsan buluşmayı kız hem havan olur belki çocuğa karşı bak gelmedi erteledi çok önemsemiyo eskisi gibi falan der kendi kendine

Son düzenleme:
8. gün sonra 4.ayımızı bozcaz. 3 ay 30 gün kaldı yazcak

Benimkiler geldi. hatta ben bida sipariş verdim ahahah
Bugün yarın gelir canım. Merak etme. Kargoya verilmiş miydi?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 753702 bu erkekler niye bu kadar mal ola ki harbiden de uzun süreli ilişkilerin ardından bu oluyo.
eylül kız seninki bi haftada ondan geri döndü hatasını anladı baksana
hee dimi aynen resimdeki gibi oluyo gerçekten de doğru buu

pazar gününe mi alsan buluşmayı kız hem havan olur belki çocuğa karşı bak gelmedi erteledi çok önemsemiyo eskisi gibi falan der kendi kendine

ayy tozlu da yarından sonra teslim edecekmişş şansımaaa bende mesaj attım bugün teslim edilemez mi ürünler hediye olacaktı , bir şey yapamaz msıınız diye

pazar günü okuduğu şehire gidicek canım okul işleri var ondan alamıyorumm

ay ne güzel yaaa senin için emek verip kendi elleriyle birşeyler yapması.... bencede bayağı kaşı sen biryerlerini
aman boşver zaten kuzucum çalışmaya ihtiyacın yoksa çalışma ya amann evine kendine kocana bol bol vakit ayır ne güzel:)
aada sen ben kırmızıda buluşur gezeriz yabancılık çekmezsin

Şafaktan bahsedince aklıma geldi ..
Bizim şafak 155 ken, askerim 155 'i aramış:
- Çok özür diliyorum ama şafaaak 155 Alooooo
diye bağırmış.

Anlattğında çok gülmüştüm

Aynısı 112- 110 da da yapcam diyo

Bende gelirim kızz bende burdayım yaa bende inşallah evlenince gideceğim ama buralardann , o zaman da nazarboncuğuyla takılıcaz gelin gideceğim şehirde dee

inşallah hayırlısıyla bitiriceksin şafak doğan güneş dicez hep beraber nazarım

olsun kuzum ayarlarsın bişiler gelselerdi iyi olurdu güzel güzel şeyler almıştın ama olsun şu an görüşüp konuşmanız sorunları halletmeniz daha çok ön planda. hem erkek dediğin öyle çok anlamaz ne giymiş falan. en zından çoğu anlamaz nişanlıma diyorum ki nişan için geldiğiniz gün sizi ilk karşıladığım elbisem gibi bi elbise alsam istanbula geldiğimde giysem olur mu? pantolon giymemi istemiyo. hatırlamıyorum ki dedi nişan elbisemi hatırlıyo musun bari dedim aaa abartma ama aşkım hatırlamaz mıyım diyo

verilmiş ccanım yarından sonra teslim edilir diyo ama çook yavaş teslimatları yaa ne aldın yineee

Hahahh tam bizim odunların tarzı bu

Bencedee köfte seniii

verilmiş ccanım yarından sonra teslim edilir diyo ama çook yavaş teslimatları yaa ne aldın yineee

Bencedee köfte seniii

ama sitede belirtmişler 7 iş günü diye
olsun gelsin de 7 güne gelsin önemli değil
kardeşim e t shirt almıştım. çok beğendi.
3-4 tane daha aldım

Feyysbıklardan yer bildirimi yaparız
evett o zamanlar feyss hala kalırsa yaparıkk

evet iyi olurduu yeni yeni giyerdimm ama öyle tabi ne yapalımm mecburrr benimki dikkatlidir o konuda üstümde yeni bir şey olsa yeni mi aldın diye hatırlarr bende çok önem veririm bizle ilgili herşeye her detaya o da öyle oldu tabii

yaa işte o zaman heyecandan pek farketmemiştir demek kii abartma canımm olmadı resimlerdne bakıp hatırlarr

Son düzenleyen: Moderatör:
dimi yaa maşallah benim kuzum iyidir ya ilk ve tek sevgilisi olduğum içindir belki tabiki canım inşallah isterim bende buradaki arkadaşlığımız dışarda da sürsün

sesli güldüm vallahi seninki de az değilmiş

yok canım benimki ilk gördüğünde beğendiyse söyler çok yakışmış yeni mi aldın diye ondan sonra biraz zaman geçer hani şunu giymiştim ya derim hatırlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…