- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.921
hmm şimdi anladım kuzum. yii bakalım hayırlısı ama bencede düğün yapın madem heves etmiş ailesi kırmayın güzelce bol bol eğlenin
nikah ardından yemek olunca çok sakin olacak gibi sanki. birde düüğün istanbulda olmayacak mı okadar insan 10 dk lık nikah için mi gelecekler istanbula yazık .. siz düğün yapın
Selam topiğimizin insanları
Lunnaam barışmıış çok sevindim kiiiii
Eylülcüğümde barıştı sayılır, sürprizi bende merak ediyoruuuuuummm
Morinciiim sevdiği adamla iftar yapcak, ayy inşAllah dediği gibi düzelmiştir de siz de barışırsını.
Tosbiğim, seni seviyorum
inşallah hayırlısı canımm ikimizinkide daimi düzelir inşallah bu kötü günler hep geride kalır
Bilmiyorum ki çok fazla da ümitlenmek istemiyorum sonuçta bu sene bu kışta geçtikten sonra söz falan düşünüyoruz şimdiden eder mi ki emin olamıyorum çok heveslenipte sonra hayal kırıklığna uğramıyımmm
ama yine de şöyle güzel giyineyim de yarın ola ki öyle bişey olursa hazırlıksız yakalnmış görünmiyimm anlam ve önemimne uygun olsunn
aminn canımm ramazan ayı uğurlu geldi bize de bereket getirdii inşallah
Hadi bakalım hemencik netleşiversin de görelimmm
hayırlısı olsun be kuzum rabbim senin için hayırlısını nasip etsin üzülmek ağlamak olmasın hiçbirimiz için
Morinciiim sevdiği adamla iftar yapcak, ayy inşAllah dediği gibi düzelmiştir de siz de barışırsını.
Tosbiğim, seni seviyorum
beni özleyen var mııı
Tosbiğim, seni seviyorum
Bitaneeeeem Nazarım seninle hiç ilgilenemedim canın sıkkın yolunda gitmeyen şeyler mi var? Lütfen yanlış hissettiğimi söyle naslsın güzel yüzlüm.
Tosbiğim, seni seviyorum
beni özleyen var mııı
Hoşgeldin pisKo*mbeni özleyen var mııı
Günaydıınnnn tatlımmm
Naılsınn geçti mii içindeki sıkıntıı
Hepimiz için güzel günler olsun inşallahhh
dedim zaten eğer çok istiyolarsa boşver çok üsteleme ne olacaksa olur zaten görmezden gelmeye çalışıcaz biz sadece
Ben geçen doğumgünümde yaşadım o hayal kırıklığını mı desem ne desem bilemedim.Doğum günümde beni aradı dediki işten izin al 8de hazır ol seni alıcam. Öyle giyin böyle süslen diye talimat veriyo bide. Nereye gidicez fln diyorum sürpriz diyo. Sonra bi arkadaşta aklıma soktu evlenme teklif edicek olmasın diye. Ben tutuştum tmm güzel bişey ama o zmn daha erkendi ve ben istemiyodum böyle bi ciddiyete girmeye. Beni almaya geldi takım elbise fln giymiş. Çok şık bi yere yemeğe gittik. Elinde paket fln yok hediyem nerde diye bakıyroum. Sonra farkettim cebinde kutu var bişeyler sallanıyo içinde yüyürken sesi geliyo. Eyvah dedim geliyo evlenme teklifi kızım Lunna kaç çabuk. Sonra masaya geçtik masada gül yaprakları mumlar fln. Kutuyu çıkardı ne yapıcam diye düşünüyorum. Bi baktım kolye küpe fln set almış Sevinsem mi üzülsem mi bilememiştim
beni özleyen var mııı
Tabisii deehoşgeldinn canımm daha uyuyon mu kızz napıyosunnn
Ben ben ben çok özedim seni
yalancılar siziiiiHoşgeldin pisKo*m
Aşk olsun sorulur mu?
Gözkmüyosun hiç..
ayyyBen geçen doğumgünümde yaşadım o hayal kırıklığını mı desem ne desem bilemedim.Doğum günümde beni aradı dediki işten izin al 8de hazır ol seni alıcam. Öyle giyin böyle süslen diye talimat veriyo bide. Nereye gidicez fln diyorum sürpriz diyo. Sonra bi arkadaşta aklıma soktu evlenme teklif edicek olmasın diye. Ben tutuştum tmm güzel bişey ama o zmn daha erkendi ve ben istemiyodum böyle bi ciddiyete girmeye. Beni almaya geldi takım elbise fln giymiş. Çok şık bi yere yemeğe gittik. Elinde paket fln yok hediyem nerde diye bakıyroum. Sonra farkettim cebinde kutu var bişeyler sallanıyo içinde yüyürken sesi geliyo. Eyvah dedim geliyo evlenme teklifi kızım Lunna kaç çabuk. Sonra masaya geçtik masada gül yaprakları mumlar fln. Kutuyu çıkardı ne yapıcam diye düşünüyorum. Bi baktım kolye küpe fln set almış Sevinsem mi üzülsem mi bilememiştim
İyiyim canım, uçuklarım geçti, benim moralim ona da bozuktu biraaz.
Bu arada Cumamız mübarek olsun
canım yaaaa... ama olsun öyle birşeyi düşünmüş olması bile nekadar güzel...
biz hiç öyle özel bi yemeğe çıkmadık acaba nasıl birşey
neyse bu sefer kısa sürede evlenme teklifini bekliyoruz artık eniişteden
ama çok romantikkk bende istiyommmmBen geçen doğumgünümde yaşadım o hayal kırıklığını mı desem ne desem bilemedim.Doğum günümde beni aradı dediki işten izin al 8de hazır ol seni alıcam. Öyle giyin böyle süslen diye talimat veriyo bide. Nereye gidicez fln diyorum sürpriz diyo. Sonra bi arkadaşta aklıma soktu evlenme teklif edicek olmasın diye. Ben tutuştum tmm güzel bişey ama o zmn daha erkendi ve ben istemiyodum böyle bi ciddiyete girmeye. Beni almaya geldi takım elbise fln giymiş. Çok şık bi yere yemeğe gittik. Elinde paket fln yok hediyem nerde diye bakıyroum. Sonra farkettim cebinde kutu var bişeyler sallanıyo içinde yüyürken sesi geliyo. Eyvah dedim geliyo evlenme teklifi kızım Lunna kaç çabuk. Sonra masaya geçtik masada gül yaprakları mumlar fln. Kutuyu çıkardı ne yapıcam diye düşünüyorum. Bi baktım kolye küpe fln set almış Sevinsem mi üzülsem mi bilememiştim
kız dur kııız. sacımdan ne isteyyoonnazarım bilmukabelehoş geldin yavrum bugün kaçmak yok ama bırakmam bak
Hoşbuldum bebeğim.boncuğummm hoşgeldiinnn
can sıkıntın geçtimi bakayımmm nasıl oldunnnnnn?
inşallah canım benim yaaa bakalım hayırlısı. nasılda özlemişim sanki huuh
Bitaneeeeem Nazarım seninle hiç ilgilenemedim canın sıkkın yolunda gitmeyen şeyler mi var? Lütfen yanlış hissettiğimi söyle naslsın güzel yüzlüm.
yok canımm sınavlarım var daha çalışıyorumhoşgeldin piskoooo...) nerelerdesin bilerekmi özletiyorsun